Apie kokia plevele kalbi? O nuo kavos tirsciu tai tikrai efektas akivaizdus.

QUOTE(Alissa @ 2007 01 29, 18:54)
Ar kas nors bandet apsiviniot tokia plevele (tarkim, slaunis) ir pasedet. Girdejau, kad kofeinas labai gerai stangrina, tonizuoja kuna. Ar yra koks efektas 

Aha, as anksciau irgi buvau apie tai parasius

Man kunui tirsciai
Kiekviena savaitgali i pirtele, o tenais su tirsciais pasisveiciu, tokia svelni odele buna paskui.. Tik va, veidui tai netinka, kazkaip grauzia man jie..
As irgi su cinamonu dariau, bet nieko ypatingo nepajutau, tik kvapas
O dar si kart su migdolu aliejumi sumaisiau, tai tolygiau tepesi ir oda svelni svelni buvo...

As irgi su cinamonu dariau, bet nieko ypatingo nepajutau, tik kvapas

Pasakysiu tiek kad po procedūrų su kavos turščiais vakare tai visą naktį nemiegojau, tonizavo, gi kofeinas patenka per odą kraujotakon

O as dar nusipirkau tokios aromatizuotos kavos su riesutu kvapu, tai taip kvepejau, negaliu
. Ir odai super. Ir su cinamonu padarau, labai patinka irgi kvapas. O siaip kazkur kazkada skaiciau, kad tas cinamono kvapas labai vyrus gundo. Tai merginos galetu pasidalint patirtim, ar tikrai. As is savo puses galiu tik patvirtint
. Bet cia jau turbut kitoj temoj reiketu parasyt

QUOTE(Alissa @ 2007 01 29, 19:54)
Ar kas nors bandet apsiviniot tokia plevele (tarkim, slaunis) ir pasedet. Girdejau, kad kofeinas labai gerai stangrina, tonizuoja kuna. Ar yra koks efektas 

as bandziau, ir efektas geras, bent jau man, bet sedejau apsivyniojus gal tris valandas

QUOTE(Alissa @ 2007 02 21, 00:36)
O as dar nusipirkau tokios aromatizuotos kavos su riesutu kvapu, tai taip kvepejau, negaliu
. Ir odai super. Ir su cinamonu padarau, labai patinka irgi kvapas. O siaip kazkur kazkada skaiciau, kad tas cinamono kvapas labai vyrus gundo. Tai merginos galetu pasidalint patirtim, ar tikrai. As is savo puses galiu tik patvirtint

oj panos jus fianuoles

As pirma paguliu druskuotam vandenuke,
nusisveiciu dregna megzta pirstine dusui,
o paskui trinu kuna kavos tirsciais, sumaisytais su duso zele.
Isgertos kavos tirscius pries tai isdziovinu.
Kol trinu kuna vanduo is vonios nubega, o ir tirsciai gerai is jos issiplauna,
gal, kad su zele.
Odyte minkstutele
nusisveiciu dregna megzta pirstine dusui,
o paskui trinu kuna kavos tirsciais, sumaisytais su duso zele.
Isgertos kavos tirscius pries tai isdziovinu.
Kol trinu kuna vanduo is vonios nubega, o ir tirsciai gerai is jos issiplauna,
gal, kad su zele.
Odyte minkstutele

Uzsukau i sita temele netycia
paskaitinejau ir susigundziau
reiks ir man pabandyti kavos tirsciais pasisveisti, tiesiog idomu pasidare.
nes keliuose zurnaluose apie tai jau ksaiciau

pamirsau parasyt ana karta, gi sveiciaus su cinamonu ir aliejum (su kava, aisku), tai man su medum labiau patiko nei su aliejum, gal todel kad mano oda ner labai sausa - tai man nereik to didelio riebalo kieko (pyliau sauksta valgoma), tai pasiliksiu prie medaus, ir oda smagesne man po medaus, o cinamonas suveike
dar savaitgali kazkaip sveitiklius parduotuvej apziurinejau, paskui pagalvojau NU KAM? gi kava geriausiai

dar savaitgali kazkaip sveitiklius parduotuvej apziurinejau, paskui pagalvojau NU KAM? gi kava geriausiai

QUOTE(Alissa @ 2007 02 21, 01:36)

o kaip cia su cinamonu tirscius paprastai sumaisyt ir viskas?