Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

QUOTE(*bena* @ 2007 06 07, 18:21)
o jum visom po to buna kojos "karstos"? Man vakare jos kaip po deginimosi sauleje is vidaus karstos lb  g.gif

va va - man ir kojos atrodo poto kaista net nuo dregno vandens, taciau dabar as ne tirsciais masazuojuosi, o nusipirkau siurkscias pirstines, tai nuo irgi toks pats jausmas rolleyes.gif rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
tai kur visos dingote?nustojote savim rupintis? g.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Aš tai rūpinuos rūpinuos flirt.gif
Bet kad nebėr ką naujo parašyt -v is su tuo pačiu receptėliu (tirščiai+alyvuogių aliejus) gražinuos hihihi.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 08 08, 07:23)
Aš tai rūpinuos rūpinuos flirt.gif
Bet kad nebėr ką naujo parašyt -v is su tuo pačiu receptėliu (tirščiai+alyvuogių aliejus) gražinuos hihihi.gif  wub.gif

na ir matosi kokie nors rezultatai ar nieko?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 08 09, 11:58)
na ir matosi kokie nors rezultatai ar nieko?

nu vat dabar jau gal 2-3 sav nešveičiau, tai labai suasa oda pasidarė, lįsiu savaitgąlį dušąn vėl su tirščiais ax.gif
o rezultatais nežinau... kokie jie turiėtų būt? g.gif tiesiog oda minkšta, švelni būna thumbup.gif
Atsakyti
Mano mama visa issiterioja ir dar i pirti eina... Neisdrisau as dar sito malonumo isbandyti... Bet jeigu tiek daug sako, kad super thumbup.gif reiks turbut bandyt biggrin.gif
O odos spalva nepasikeicia, nenusidazo tais tirsciais issitrynus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaU @ 2007 08 11, 22:21)
Mano mama visa issiterioja ir dar i pirti eina... Neisdrisau as dar sito malonumo isbandyti... Bet jeigu tiek daug sako, kad super  thumbup.gif  reiks turbut bandyt biggrin.gif
O odos spalva nepasikeicia, nenusidazo tais tirsciais issitrynus?  rolleyes.gif

nu man tai nenusidazo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 08 12, 06:16)
nu man tai nenusidazo...  g.gif

nenusidazo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 08 12, 18:22)
nenusidazo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as si savaitgali pabandziau kavos tirscius su medumi, rezultatas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net kremo nebereikejo lotuliukas.gif
Dekui mergynos uz patarimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2007 08 14, 13:12)
as si savaitgali pabandziau kavos tirscius su medumi, rezultatas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif net kremo nebereikejo lotuliukas.gif
Dekui mergynos uz patarimus drinks_cheers.gif

As taip pat tirscius su medumi maisau, drauge patare, liuks thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vienas linksmas klausimas: kokios kavos tirscius naudojate? As pavyzdziui aromatingaja Jacobs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2007 08 16, 00:27)
Vienas linksmas klausimas: kokios kavos tirscius naudojate? As pavyzdziui aromatingaja Jacobs  lotuliukas.gif

Aš tai atpratau gert kavą, tai naudojus tokius, kokius tėvai palieka išgėrę kavą lotuliukas.gif dažniausiai jie geria Jacobs žalią rolleyes.gif

Tuoj išrinksim, kuri kavos rūšis geriausia šveitimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti