aš tai ankščiau tik kavos tirščiais šveisdavau odą, bet pabandžiau įdėt alyvuogių aliejaus šaukštą, tai daug geriau pasirodė, na truputį jautės gal tas riebalas ant odos, bet tikrai ne tiek, kad būtų nesmagu, užtai nereikėjo jokių pienelių, kremų ir taip toliau, odai labai tiko, dabar dar bandysiu kelis lašus kokio eterinio aliejuko įvarvint, kad ir kvepėtų skaniai

QUOTE(ašei @ 2007 08 21, 21:48)
aš tai ankščiau tik kavos tirščiais šveisdavau odą, bet pabandžiau įdėt alyvuogių aliejaus šaukštą, tai daug geriau pasirodė, na truputį jautės gal tas riebalas ant odos, bet tikrai ne tiek, kad būtų nesmagu, užtai nereikėjo jokių pienelių, kremų ir taip toliau, odai labai tiko, dabar dar bandysiu kelis lašus kokio eterinio aliejuko įvarvint, kad ir kvepėtų skaniai 

aš tai ten medaus dar įdedu ir kokių turiu tuo metu aliejukų įlašinu

QUOTE(Veila @ 2007 08 21, 20:55)
aš tai ten medaus dar įdedu ir kokių turiu tuo metu aliejukų įlašinu
man kažkaip geriau taip 

Su medum labai gerai.

siandien pirma kart pabandziau kavos tirscius,na super.
o kiek kart per savaite juos naudojat?

QUOTE(ašei @ 2007 08 21, 21:48)

geras ,reikes pabandyt ,bet jauciu piktnaudziaut negalima?
Kavos tirščiai super
Kartais įmaišau dar alyvuogių aliejaus ar dušo žele. Pasaka, kokia oda švelni

QUOTE(sygyta @ 2007 08 21, 23:17)
siandien pirma kart pabandziau kavos tirscius,na super.
o kiek kart per savaite juos naudojat?

As tai koki tik karta i savaite leidziu patingeti,siaip kasdien.O tikrai idomu kiek kitos?
Aš tai tik kartą per savaitę šveičiuosi. Manau, kad to pilnai užtenka. Nes pylingas (ypač kavos tirščių) yra pakankamai "griežtas" dalykas odai. Juk pylingo paskirtis - pašalinti negyvas odos lasteles. Tai jei jūs darote procedūrą kasdien - oda nespėja atsinaujinti
Na nebent šveičiate laabai švelniai, bet vistiek man atrodo, kad kasdien nepatartina (na nebent problemines, celiulitines kūno vietas). Aš tai kai šveičiu kartą per savaitę, tai atsakingai, pakankamai smarkiai. Nežinau, čia tik mano nuomonė, bet man atrodo, kad kasdien yra per dažnai

QUOTE(Renačiukas @ 2007 08 22, 08:31)
Aš tai tik kartą per savaitę šveičiuosi. Manau, kad to pilnai užtenka. Nes pylingas (ypač kavos tirščių) yra pakankamai "griežtas" dalykas odai. Juk pylingo paskirtis - pašalinti negyvas odos lasteles. Tai jei jūs darote procedūrą kasdien - oda nespėja atsinaujinti
Na nebent šveičiate laabai švelniai, bet vistiek man atrodo, kad kasdien nepatartina (na nebent problemines, celiulitines kūno vietas). Aš tai kai šveičiu kartą per savaitę, tai atsakingai, pakankamai smarkiai. Nežinau, čia tik mano nuomonė, bet man atrodo, kad kasdien yra per dažnai 

juk kokį pilingą nepaimsi - visur rašo, kad kartą į vasaitę tik naudot.
QUOTE(Prancuze @ 2007 08 22, 08:24)
As tai koki tik karta i savaite leidziu patingeti,siaip kasdien.O tikrai idomu kiek kitos?
man atrodo Jums reikėtų daryt atvirkščiai

QUOTE(shatene @ 2007 08 21, 18:34)
Sveikutes,
Vakar vakare išbandžiau

pasitaisiau kavos (kurios šiaip negeriu ir namuose ji tik dėl svačių

Na bet rezultatas vistiek labai sužavėjo

QUOTE(Sweetkiss @ 2007 08 22, 10:22)
Sveikutes,
Vakar vakare išbandžiau
Aišku be nuotikiu niekur.
), atveso, nupylaiu skysti, pasiemiau medaus ir supyliau į vidu. Matyt kava buvo nepakankamai atvėsus nes medus ištirpo visiskai.
Net ir vyras pastebėjo švelnesne odą 
Vakar vakare išbandžiau

Kartą pabandžius, negalėsi sustoti

Medus ir neturi būti tirštas. Jis minkština ir drėkina odą, taigi, nesvarbu ar jis bus kietas ar skystas.