Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

QUOTE(Amry @ 2007 08 16, 07:29)
Aš tai atpratau gert kavą, tai naudojus tokius, kokius tėvai palieka išgėrę kavą  lotuliukas.gif  dažniausiai jie geria Jacobs žalią  rolleyes.gif

Tuoj išrinksim, kuri kavos rūšis geriausia šveitimui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš taip paskutiniu metu perku aromatizuotą -tiramisu ar crem briule tongue.gif Tai nereik nė kvepiančio kūno losjono biggrin.gif
Svarbiausia nebandyt šveistis su nemaltomis kavos pupelėmis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 16 rugpjūčio 2007 - 17:25
QUOTE(Ferrari @ 2007 08 16, 17:23)

Svarbiausia nebandyt šveistis su nemaltomis kavos pupelėmis  lotuliukas.gif

na ir ismintis hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Tai nei išmintis, o gyvenimiška patirtis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2007 08 16, 19:04)
Tai nei išmintis, o gyvenimiška patirtis laugh.gif

blink.gif oho biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo kojas šveičiu su M.Galland jūros druska. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 08 16, 18:33)
Aš savo kojas šveičiu su M.Galland jūros druska.  thumbup.gif

o kaip cia susije su sveitimu kavos tirsciais? mastau.gif
Atsakyti
Pabandziau kavos tirsciu pilinga super thumbup.gif labai svelni odyte tampa ir dar rytinis dusas su kavos tirsciai labai tonizuoja wub.gif as kavos tirscius sumaisau pvz su duso aliejum thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustina @ 2007 08 17, 08:47)
Pabandziau kavos tirsciu pilinga super  thumbup.gif  labai svelni odyte tampa ir dar rytinis dusas su kavos tirsciai labai tonizuoja  wub.gif  as kavos tirscius sumaisau pvz su duso aliejum  thumbup.gif

taip ir uzsikisa daugiaauksciu namu kanalizacija. unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mlmeile @ 2007 08 17, 08:41)
taip ir uzsikisa daugiaauksciu namu kanalizacija. unsure.gif  lotuliukas.gif

Tarp kitko, iškėlei labai rimtą klausimą construction.gif Iš tiesų senuosiuose daugiaaukščiuose, kur vamzdynai yra ne plastikiniai,o nežinau kažkokio ten metalo yra su nelygiu paviršiumi. Vamzdžių sienelės pasidengia riebalais, o po to ant jų kaupiasi kavos tirščiai ir taip tie vamzdžiai užsikemša.

Betgi neimsiu aš dabar kavos tirščių rinkti iš vonios mastau.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2007 08 17, 11:50)
Tarp kitko, iškėlei labai rimtą klausimą  construction.gif Iš tiesų senuosiuose daugiaaukščiuose, kur vamzdynai yra ne plastikiniai,o  nežinau kažkokio ten metalo yra su nelygiu paviršiumi. Vamzdžių sienelės pasidengia riebalais, o po to ant jų kaupiasi kavos tirščiai ir taip tie vamzdžiai užsikemša.

Betgi neimsiu aš dabar kavos tirščių rinkti iš vonios  mastau.gif  tongue.gif

as sveiciu su druska thumbup.gif
Atsakyti
As irgi šveičiu su kavos tirščiais kas dieną, po to būtinai kontrastinis dušas, tiesa, prieš tą procedūrą būtinai turiu gerai sušilt, tipo,rytinė mankšta. Savijauta milijono vertės thumbup.gif
Atsakyti
Programa minimum (kai neturiu laiko) - imu kavos tirščius, keliauju į vonią. Nusišveičiu, nusiprausiu po dušu, pasiteplioju kremu.

Programa medium - maišau: kavos tirščiai+medus+10 lašų kedrų eterinio aliejaus (išsausėjusiai, dermatito pažeistai odai). Nusišveičiu, nusiprausiu po dušu, pasiteplioju kremu.

Programa maximum (reikia turėti bent porą valandų laisvo laiko blink.gif ) - kavos tirščiai+medus+10 lašų kedrų eterinio aliejaus+bergamočių eterinis aliejus. Nusišveičiu, nusiprausiu po dušu. Į vonia prisipilu vandens+250 negyvosios jūros druskos+250 g. jūros druskos su 7 žolėm (dar galima kokių nors žolių nuoviro pasiruošt prisipilt). Paguliu 20 min 38 laipsnių t. vandenyje. Išlipu. Paguliu 15-20 min. lovoj. Tada tepuosi mišiniu: kremas kūnui be kvapų, be dažiklių ir konservantų+ kviečių gemalų aliejus (iš akies įpilu). tepliojuosi masažuodama kokį pusvalandį. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 20 rugpjūčio 2007 - 10:18