Nežinau ar tai tiesa,bet aš kiek girdėjau,tai kai šveitiesi kavos tirščiais kemšas odos poros...

QUOTE(Moniqte @ 2007 08 20, 21:38)
Nežinau ar tai tiesa,bet aš kiek girdėjau,tai kai šveitiesi kavos tirščiais kemšas odos poros... 

Įdomu kas tas poras užkemša?
Noriu pasidziaugti: sveičiau, sveičiau ta kuna, visai negalvodama apie rezultata, vien del to, kad geras jausmas, o siandien ziuriu: celiulito praktiskai nebera,tik pedsakai, vaje,kaip apsidziaugiau!Aisku jeigu atsisakyčiau savo megstamu bulviniu blynu su cukrumi,tai ir tu pedsaku gal nebebutu, bet ne, nors pavalgyt dziaugsma pasiliksiu.
QUOTE(Prancuze @ 2007 08 21, 10:13)
Noriu pasidziaugti: sveičiau, sveičiau ta kuna, visai negalvodama apie rezultata, vien del to, kad geras jausmas, o siandien ziuriu: celiulito praktiskai nebera,tik pedsakai, vaje,kaip apsidziaugiau!Aisku jeigu atsisakyčiau savo megstamu bulviniu blynu su cukrumi,tai ir tu pedsaku gal nebebutu, bet ne, nors pavalgyt dziaugsma pasiliksiu.
Nejau tikrai gali būti skanus toks derinys

QUOTE(Prancuze @ 2007 08 21, 11:13)
atsiprasau, kad ne i tema, bet ar tikrai tai valgoma?
O tai kas čia per naujiena, daug kas taip valgo, dar valgo kiti su uogiene

QUOTE(Prancuze @ 2007 08 21, 11:04)
Nu čia tai geras

bet jei tau skanu, tai kodėl ne

O šiaip nukrypom nuo temos

Pasiskaičiau čia pas jus, susidomėjau , eisiu ir aš šiandien vakare šia procedūrą išbandyti

QUOTE(Sweetkiss @ 2007 08 21, 15:28)
Pasiskaičiau čia pas jus, susidomėjau , eisiu ir aš šiandien vakare šia procedūrą išbandyti 

pabandyk ir pranesk kaip sekesi

Nei vienas mano bandytas pylingas nepralenke kavos tirsciu!
super tikrai, labai lygina oda, tokia minkstute, kvepianti ir svelni lieka
sumaisau tirscius su duso zele ir sveiciuosi, tada sveiciant neapsitasko sienos tirsciais ir pylingas svelnesnis buna 
beje su alyvuogiu aliejumi maisant man labai nepatiko, oda tokia riebaluota liko...su duso zele zymiai geriau
Papildyta:
kai kas ir taip valgo, as ragavau, visai nieko bet su grietine skaniau
bet kiekvienam pagal skoni

beje su alyvuogiu aliejumi maisant man labai nepatiko, oda tokia riebaluota liko...su duso zele zymiai geriau

Papildyta:
QUOTE(ligita8352 @ 2007 08 21, 12:36)
atsiprasau, kad ne i tema, bet ar tikrai tai valgoma?
kai kas ir taip valgo, as ragavau, visai nieko bet su grietine skaniau