Sveikos,
As irgi jau galiu pasigirti kad vienas manasis visa nakti ismiega

uztat su kitu vis kovoju
ir dar turim uzknisanti dalyka, vienas mazius amzinai prasysioja pampersus

palyginus su broliu, matosi kad jis zymiai daugiau sysioja, nesuprantu, is kur pas ji tiek skysciu... Kai guldydavau ant sono, tai galvojau gal i viena puse sysiukas bega ir sauskelnes neatlaiko, nu bet dabar ant nugaros tik miega ir vistiek, imi vaika is lovytes nakti ir jauti kuris nors sonas slapias
QUOTE(Ruta.B @ 2015 11 06, 17:09)
Tada dieną nuo 13 val. iki 16 val. lauke miega (terasoje). Tada aš pavalgau ir pamiegu taip pat:)
Nu kai pavydziu kai galima palikt vezime miegot, man tai reikia pastoviai judint, stovinciam be sansu kad ramiai miegotu stovint, o dziaugiausi kad name gyvenu, isvesiu i kiema ir miegos. Aha tik asvajot...
QUOTE(Delfinukas @ 2015 11 06, 17:28)
O jūs merginos keičiat naktimis pampersus??? Aš vakare uždedu prieš 22 val ir ryte 8 ar 9 pakeičiu.

nes ji prabunda kokį kartą ar du pavalgyt ir toliau į miego trąsą.
As visada keiciu kaip pionierius
QUOTE(papūgiukė @ 2015 11 06, 18:11)
Iš patirties pasakysiu, kad geriausia ten yra Galvydienė. Mus kai siuntė, tai šeimos gydytoja būtent ją rekomendavo. Bet mūsų laikui nebebuvo vietų pas ją, tai pas Ravinskienę užsiregistravome.
Mes irgi buvom pas Ravinskiene, kazkaip ir man ji nelabai patiko... Kazkokia chi chi cha cha, sakau vienam labai sanariukai koju traska, tai vos ne nusijuoke ir reakcijos nulis.