QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 09, 11:27)
Krown, as kai bandziau pirma karta ivedinet rezima, kazkur 3 menesiai irgi buvo tai man visiskas Sh gavosi, nes kai pazadindavau vaikus per ju saldu miegeli, tada kai 'neturedavo' miegoti, tai jie man tokie pikti ir nelaimingi budavo, tai as spjoviau ir leidau dar jiems miegot tiek kiek nori ar reikia.
Bet is kitos pusestai nezinau ar 2.5 men ivedineciau rezima. Ypac tik netrumpink bendro miego kiekio. Miegas yra labai reikalingas vaikam, jie jo metu auga, tai jei jie miega daug, reiskia jiems to reikia. Nebent tik pastumdyt laika. Paskui tikrai sumazes tu miegu pamatysi. O dabar tegul miega tiek valandu kiek ismiega, nebent sakau, tik pastumti nori laika, kad ryte maziau miegotu, vakare daugiau. Na ben nelengva istiesu taip jau padaryt kad tiksliai viskas butu. Bet gi gali bandyti visada
O mano bernas nauja 'pramoga' susirado- pagrndinis jo uzsiemimas dabar tai 'perdimas 'su lupom

Tiek jis ten isijautes su jom purskia kad slapia visur aplink. Pats apsispjaudo visas, kakta visa slapia net buna, ir maike iki bambos slapia, turiu keist kelis kart dienoj . Nu tiek jam idomu , tiek susikaupes jis ten purskia ne duok die
Oj kaip faina

skaitau ir juokiuosi isivaizduodama ta vaizdeli
Ne, as nieko drastisko su jais nedarysiu - miega tai miega

tiesiog kadangi ir taip keldavomes panasiais laikais kaip pagal ginos fors knyga 3 men. kudikiai tai ir prisilaikau to rezimo (na keliames 7h ar anksciau jeigu jau pritempt nebeiseina ir valgom iki 22.30) o tuose tarpuose tarp maitinimu kiek miega tiek, kiek budrauja tiek - man irgi gaila vaiku butu zadinti kad i kazkokius remus istatyti, as taip pat manau kad miegas yra pats svarbiausias elementas, jeigu jiems jo reikia vadinasi BUTINA ta jiems ir suteikti, o jie po 4 h isalksta ir pataikom i tas rezimo valandas be jokiu pastangu ir taip

tik jie diena labai issiparpia ir vakare maziau to miego nori, o galetu buti atvirksciai

bet aisku, prades budrauti tai ir soksiu su jais ir koreguosiu ju ta budravimo laika

jie matyt pas mane ne vyturiukai tai tikrai. aj, bet jeigu bent kazkokio rezimo pavyks prisilaikyti, o nakti gana gerai miegoti - rojus cia gi!

va manau kai jau diena issiparpe man prades naktimis keltis ir bludinet - as is naujo pakelsiu sita klausima i viesa erdve ir jau tada tai juos varginsiu dienom. uztat man labai idomu kaip piktukes sitiek sugeba nemiegot tokie pirskiukai
Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2015 11 09, 09:26)
Krown, oho kiek išmiega. Aš irgi po truputį bandau įvest rėžimá. Maniškiai tikrai daugiau miega diená nei tarkim pagal Gina Ford vadovėlį. Mūsiškiai linkę keltis kas 3 val. Bet bandom paramint, paglostyt, soskė ir ištempiam ilgiau. Nes kilnojasi dažnai ir suvalgo tada pvz 60 ml vietoj 150.
Aha, mano miegaliai tikrai yra

as jokio rezimo iki dabar netaikiau, bet jis mums gavosi absoliuciai naturaliai - irgi valgydavom kas 3 h, po to leidau miegot kiek istempia tai istempdavo po 4-5 h, aha galvoju, laikas retint maitinimus tada kas 4 h nu ir va - ginos ford rezimas ir iseina

nu o nakti kad ismiega 4-5 h jau seniai maciau, bet vis galvodavau kad nori valgyti, pana zadindavau labai imigusia, o bicas mielai valgydavo, bet paemiau ir pabandziau viena nakti nebemaitinti, mergina nuvargusi nuo diegliu ismiegojo iki pat 7 net nepabudus, o bicui neistverus daviau 5 h, nors galejau su soskiuku apgaut (pati neatlaikiau ir grauziau kad badu marinu ale), kita nakti grizus vyrui jau sakau dzin kas bus bet bandysim nevalgyt - mergina vel be problemu miega, o bicas nuo 4.30 muistosi, pasidariau misinio, bet daviau tik soskiu - istempem iki pat 6.30

, dar sekancia nakti mergina jau nuo 6 h zirzia, o bicas su soskiuko pagalba tempia iki 6.30 tai pasupuoju, pamyluoju ir jeigu jau nebetveria einu maitinti

ir dabar tiesiog matau kad be maisto jie tikrai gali istempti visa nakti, o jeigu pradeda zirzt galima kazkaip tempti laika iki ryto ir tiek, tegu pripranta nevalgyti

man su mergina sunkiau, aciu D ji ismiega ilgiau nei brolis, bet jai tai soskes neikisi

tai jau kai atsibunda valgyt tai jau atsibunda
Beje, mano vaikai irgi nesuvalgo normu (na apie 170 ml) - praktiskai visada 120-130 mergina suvalgo arba maziau, o bicas buna ir 170 ml iveikia, bet dazniausiai 130-150 ml ritina. duodu visada virs 100 ml savo pienuko ir jau kiek truksta misinys eina