Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Piktukė @ 2015 11 08, 12:01)
Mano panelei lenkiant kojytę ji sutraška. Ar čia blogai?

QUOTE(Vega56 @ 2015 11 08, 12:28)
PACIFICA, PIKTUTE, maniskei visi sanariukai traska.

Man Ravinskiene sake kad normalu, daznai kudikiam buna. O geriausia tai neonatologe pajuokavo, kalbejom apie vit D , sakau kojytes traska, nusijuoke ir sako - tai gerai kad nebarska blink.gif daugiau klausimu nebeliko man unsure.gif

Šifonyte sveikinimai sulaukus stebuklo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 11 08, 12:54)
Labas mamytės, mes jau irgi jungsimes prie jūsų - 2015 11 07 naktį 3.44val gimė mūsų stebuklas - dukrytė, 3535g ir 51 cm  wub.gif bandom kartu susigyventi, priespienio turiu, tik spenelius panelė jau nukramte ir dabar kiekvieną kart padudodant labai skauda, bet vėliau zindziant nebeskauda - ką daryt - ar užtenka tik kremo, ar jau pagalvot apie antspenius, ar dar anksti jiems ? Gal kas kokių patarimų turit ?  ax.gif ryt planuojam jau namucio grizt  wub.gif

Sveikinimai prisijungus prie mamyciu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kol kas manau bandyk kremus, gal uzteks ju. Bet gal tau geriau atsakys zindancios mamytes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vega, pagaliau islindo, valio bigsmile.gif 4u.gif Ale as vistiek nesuprantu tos dantu sistemos, tai gali vieni skaudziai lyst, kiti ne? g.gif

Sifonyte, sveikinu sulaukus savo stebukliukes ir sveika prisijungus i lunatikiu ir naktibaldu tema biggrin.gif 4u.gif

O as pameciau viena diena sia savaite blink.gif Vakar vis dar galvojau kad penktadienis, susiplanavau siandien (sestadieni biggrin.gif) vaziuot maisto apsipirkt, nes jau saldytuve pele pasikorus, o pas mus sekmadieniais niekas nedirba, tai tik vakare velai suzinojau kad vakar ir buvo sestadienius doh.gif Nu zodziu, visai susimaisius tarp tu dienu esu biggrin.gif Siandien teks makaronus traukt is stalciaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 11 08, 13:54)
Labas mamytės, mes jau irgi jungsimes prie jūsų - 2015 11 07 naktį 3.44val gimė mūsų stebuklas - dukrytė, 3535g ir 51 cm  wub.gif

Sveikinimai prisijungus.. wub.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 08, 14:06)
Siandien teks makaronus traukt is stalciaus biggrin.gif

Oj mano vyras tai visai džiaugiasi tokiom dienom biggrin.gif Jam visai gerai sueina makaronai su cukrum doh.gif man tai nesiderina, bet jam super biggrin.gif Gal todėl retai ir būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 11 08, 13:54)
Labas mamytės, mes jau irgi jungsimes prie jūsų - 2015 11 07 naktį 3.44val gimė mūsų stebuklas - dukrytė, 3535g ir 51 cm  wub.gif bandom kartu susigyventi, priespienio turiu, tik spenelius panelė jau nukramte ir dabar kiekvieną kart padudodant labai skauda, bet vėliau zindziant nebeskauda - ką daryt - ar užtenka tik kremo, ar jau pagalvot apie antspenius, ar dar anksti jiems ? Gal kas kokių patarimų turit ?  ax.gif ryt planuojam jau namucio grizt  wub.gif

Sveikinimai prisijungus!!! Man visą pirmą mėnesį labai skaudėdavo paduodant. Labiausiai gelbėjo multimam kompresai ir apsiprausimas po karštu dušu prieš žindant. Antspenių nebandžiau, žindymo kursuose buvo prigrasinę kad negerai, o kodėl nepamenu biggrin.gif Linkiu kuo greičiau pajusti tikrą žindymo malonumą wub.gif

Vega ir užjaučiu ir sveikinu dėl dantų! Mūsiškei pirmieji beveik nepastebimai išdygo, o va dabar kaip reikalas krūminiai jaučiasi. Vakar antrą užčiuopiau. Naktis baisi, šią naktį tikrai vaistus duosiu. Yra gi toks kankinimo būdas, kai neduodi žmogui įmigti. Va tokia naktis biggrin.gif

Zuzla dėkui už nuomonę dėl mokyklėlių, netinka N baseinas dėl šlapimo takų sad.gif.
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 11 08, 12:54)

sveikinu prisijungus 4u.gif
man labai padėjo multimam kompresai ir oro vonios. linkiu, kad greičiau šis reikalas susitvarkytų 4u.gif

QUOTE(Wiliux @ 2015 11 08, 13:25)
Zuzla dėkui už nuomonę dėl mokyklėlių, netinka N baseinas dėl šlapimo takų sad.gif.

ai, tiksliai..
Atsakyti
Šifonyte, taip džiugu dėl dar vieno turkiško stebuklo 4u.gif Išnešiojai iki pat termino, ar ne? Man susitvarkė pieno gamyba per pirmą savaitę, padėdavo Medela purelan lanolino kremas po kiekvieno maitinimo, ir oro vonios. Taip kad skausmas pirmą savaitę normalu, reikia pakentėt ir aišku pasiklausk, ar teisingai paduodi krūtį etc:) Multimam bandžiau irgi, vaikui nepatiko skonis likęs jo biggrin.gif Antspeniai reikalingi, jei speneliai yra įtraukti, tas būna nedažnai:)
Maniškei irgi viskas traška:) Išvis dar minkštas kleckas ji pas mane:) tik nagai auga ir auga, nespėju kirpt, visa krūtinė nudraskyta man:)
Vega, na pagaliau prasikalė smile.gif sveikinu smile.gif
Atsakyti
Sifonyte sveika prisijungus 4u.gif sveikinimai tapus mamyte wub.gif del skausmo- as tepdavau su lanolinu kremu, ir uzdedavau salta is saldytuvo medelos kompresa ( yra 4vnt dezutej pirkti) ir kitu laiku atvirais (.) budavau kad nedirgintu, per savaite viskas susitvarke ir nebebuvo nemalonaus jausmo, paguosiu kad tikrai apsipras (.), pirmom dienelem tik sunkiausia 4u.gif

Vega pagaliau!!!!:) sveikinimai wub.gif

Musu dar bedantis biggrin.gif bet negaliu atsidziaugt nu nuo 5 men tas vaikas pasidare tobulas linksmas ir ramus ir susikalbet eina nu pasaka wub.gif masinoj ir tai be problemu vakar 300 km suvazinejom tai atsikelia, dairosi, zaidzia, nerekia , kantrus, nu dabar pats didziausias pasitenkinimas mamyste ir tikrai sumazeje sunkumai wub.gif o jau krykstauja istisai, nu as isimylejus be galo savo sunu wub.gif ir vakar naujas pasiekimas - dabar sedasi net masinos kedutej susirietes lenkiasi, tai vakar susirietes nusieme kojine ir i burna susikiso, tai jau sekantis etapas turbut kojos pirsts prades gaudyt biggrin.gif dabar tos kojos tai tyrinejimo objektas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 08 lapkričio 2015 - 14:43
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 08, 14:06)
Sifonyte, sveikinu sulaukus savo stebukliukes ir sveika prisijungus i lunatikiu ir naktibaldu tema  biggrin.gif 

Praita naktis tokia bemiegė ir buvo, diena pavalgydavo ir miega, o naktį ištisai kabojo, arba verkia ir visas pilvukas burbuliavo, pirduliavo mažoji, bet akušerė sakė taip būna pačioj pradzioj, nes dar vandenuku gali būt likę ax.gif

QUOTE(Karmensita @ 2015 11 08, 15:03)
Šifonyte, taip džiugu dėl dar vieno turkiško stebuklo 4u.gif  Išnešiojai iki pat termino, ar ne?

Net pernesiojau vieną savaitę, ir dar būčiau nesiojus, bet nuleido vandenis ir skatino gimdymą smile.gif nuo nuleidimo iki gimimo praėjo beveik 19 val, bet pati pagimdžiau, nors jau i galą pusę lūpų gydytojai apie cp kalbėjo

QUOTE(Edena @ 2015 11 08, 15:35)
Sifonyte sveika prisijungus  4u.gif  sveikinimai tapus mamyte  wub.gif  del skausmo- as tepdavau su lanolinu kremu, ir uzdedavau salta is saldytuvo medelos kompresa ( yra 4vnt dezutej pirkti) ir kitu laiku atvirais (.) budavau kad nedirgintu, per savaite viskas susitvarke ir nebebuvo nemalonaus jausmo, paguosiu kad tikrai apsipras (.), pirmom dienelem tik sunkiausia  4u.gif

Ačiū uz patarimus, reiks viską išbandyti g.gif

Sorry už tokius klausimus, suprantu kad jūs visos jau visa tai išaugę ir esat visi didesni ir jums aktualus kiti klausimai blush2.gif bet labai padeda kelios nuomonės o svarbiausia iš patirties ir dar iš tų mergaičių su kuriom anksčiau bendraudavome tr ar pilvuku temuteje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 11 08, 15:10)
Praita naktis tokia bemiegė ir buvo, diena pavalgydavo ir miega, o naktį ištisai kabojo, arba verkia ir visas pilvukas burbuliavo, pirduliavo mažoji, bet akušerė sakė taip būna pačioj pradzioj, nes dar vandenuku gali būt likę  ax.gif

Man tos naktys ligoninėje pačios baisiausios, baisu net atsiminti, kaip vaikas naktimis rekdavo:(

Dėl maitinimo svarbiausia taisiklingai paduoti, tada nieko neskaudės.Būtinai pasimokink, kaip turi apžioti!!!
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 11 08, 15:10)
Praita naktis tokia bemiegė ir buvo, diena pavalgydavo ir miega, o naktį ištisai kabojo, arba verkia ir visas pilvukas burbuliavo, pirduliavo mažoji, bet akušerė sakė taip būna pačioj pradzioj, nes dar vandenuku gali būt likę  ax.gif
Net pernesiojau vieną savaitę, ir dar būčiau nesiojus, bet nuleido vandenis ir  skatino gimdymą  smile.gif  nuo nuleidimo iki gimimo praėjo beveik 19 val, bet pati pagimdžiau, nors jau i galą  pusę lūpų gydytojai apie cp kalbėjo

Oho, devyniolika valandų, tikrai gerai mažoji įsitaisiusi buvo, nenorėjo eit iš komforto zonos biggrin.gif Ir dar gimė naktį, reiškia išsikankinusi visą parą buvai..
Man irgi bemiegės naktys ligoninėje buvo smile.gif pasistenk pamiegot, kol ji miega:) jei ilgai ir dažnai kabo ant (.), tai kur jų neperštės, bet per savaitę kaip matai visoms susitvarko:) man ir dabar būna per augimo šuolius, kai užsimano dažnai valgyt, kad vėl paperšti, tik aišku nebe taip:) Ir gerai sako Ruta.B, kol gali, pasimokyk iš akušerės, kaip taisyklingai maitinti, kad grįžus namo nebūtų problemų smile.gif
Atsakyti
Sifonyte - didziausi sveikinimai tapus mama ir sveika prisijungus i mamy kluba 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti