QUOTE(Nerimeja @ 2015 10 27, 20:50)
ačiūDie, nenutiko nieko, tik išgąsdino gerai. Darbe susitikom greitukui nepasitikrinę kas tose patalpose vyks. Dingti vos spėjom, bet teko tyliai pralaukt pasislėpusiems kol viskas baigsis

QUOTE(S.B.M @ 2015 10 27, 21:22)
ačiūDie, nenutiko nieko, tik išgąsdino gerai. Darbe susitikom greitukui nepasitikrinę kas tose patalpose vyks. Dingti vos spėjom, bet teko tyliai pralaukt pasislėpusiems kol viskas baigsis
dabar juokinga, bet iš tiesų nieko juokingo. pamoka ir faktas pamąstymui
bet kada galima įkliūt, bet kada...

Bet kada gali ir plyta ant galvos užkristi beeinant gatve, bet kada

QUOTE(S.B.M @ 2015 10 27, 21:22)
dabar juokinga, bet iš tiesų nieko juokingo. pamoka ir faktas pamąstymui
bet kada galima įkliūt, bet kada...

QUOTE(S.B.M @ 2015 10 27, 19:15)
mes šian "prisidžiaugėm"
per plauką neįkliuvom, teko valandą pratūnot pasislėpus
adrenalino mėnesiui į priekį
ne visais atvejais gal tokios proporcijos, bet kad su džiaugsmu ir neigiamų pojūčių gauni - turbūt neišvengiama...

ne visais atvejais gal tokios proporcijos, bet kad su džiaugsmu ir neigiamų pojūčių gauni - turbūt neišvengiama...
Pasibuvome ir mes vakar

Dėl įkliuvimo, tai ir mums buvo, kai kas net suprato, kuom mes ten užsiiminėjome, bet tie nepavojingi

Užtat adrenalino gauni, jauti, kad kažkas vyksta gyvenime. Aišku ta mintis, kad kažkada gali tekti dėl to gailėtis, ar sumokėti labai didelę kainą kartais aplanko
QUOTE(Off @ 2015 10 28, 08:36)
Pasibuvome ir mes vakar
Dėl įkliuvimo, tai ir mums buvo, kai kas net suprato, kuom mes ten užsiiminėjome, bet tie nepavojingi
Užtat adrenalino gauni, jauti, kad kažkas vyksta gyvenime. Aišku ta mintis, kad kažkada gali tekti dėl to gailėtis, ar sumokėti labai didelę kainą kartais aplanko

Mes įkliuvę irgi buvom, bet ne per myliukus. Vieną kartą atėjo pabučiuot į mano darbo vietą ir atėjo vienas iš šefų, kaip šokom viens nuo kito... nežinom ar suprato ar ne... o kitą kartą degalinėj abu buvom, biski glausciau as ten prie jo ir susitikau savo drauges vyra

O aš imu pagalvot kad mano santykiai visgi su vyru dažnai lemia ir bendravimą su pagunda. Kai vyras užsiutina norisi šilumos iš pagundos
O jei ir jis būna toli..
Vyras toks įsižeidęs kad net atskirai miegojo (paskutinis toks kartas buvo pries 6 metus).

Vyras toks įsižeidęs kad net atskirai miegojo (paskutinis toks kartas buvo pries 6 metus).
QUOTE(Nerimeja @ 2015 10 28, 08:44)
Mes įkliuvę irgi buvom, bet ne per myliukus. Vieną kartą atėjo pabučiuot į mano darbo vietą ir atėjo vienas iš šefų, kaip šokom viens nuo kito... nežinom ar suprato ar ne... o kitą kartą degalinėj abu buvom, biski glausciau as ten prie jo ir susitikau savo drauges vyra
Bet po tokiu dalyku man visada uzeina parkes, as labai nesmagiai jauciuos, atrodo kam to reik, nesamone kazkokia viskas, reik baigt... Sakysit nereik vaiksciot kartu viesose vietose? Bet mes kartu vaikstom sportuot, jis su manim visada vaziuoja i parduotuve po darbo... nepaleidzia oj nepaleidzia... sako jam vienodai ar kas pamatys, nes jis nori but kartu, legalizuotis... 

Nu mes viešai tai nesiglaustome, nebent esame kitame mieste.
Šiaip bendraujame viešai, kaip kolegos. Jei kas pamato, tai kaip ir logiškas paaiškinimas yra.
O dėl to įkliuvimo, tai už rankos irgi niekas nepagavo, tiesiog išeidinėjome iš tam tikros vietos dviese, na jis kaip jis, bet man tai ten tikrai nebuvo jokių reikalų
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 10 28, 09:12)
O aš imu pagalvot kad mano santykiai visgi su vyru dažnai lemia ir bendravimą su pagunda. Kai vyras užsiutina norisi šilumos iš pagundos
O jei ir jis būna toli..

O aš kai pabūnu su pagunda, aš kaip ir gerai jaučiuosi, o grįžtu namo - vyras susiraukęs, toks jausmas, kad nujaustų ką.
QUOTE(wixxxx @ 2015 10 28, 05:35)
taišku

Papildyta:
QUOTE(Nerimeja @ 2015 10 28, 07:57)
nea, tik pagalvojimas kokie durni esam ir neatsargūs

ta rizika savotiškai veža, tik proto ribose turėtų būt.
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 10 28, 09:12)
Neabai suprantu, is pradziu sakei, kad buvo didelis sukretimas, po to sveikatos problemos, dabar kad isizeides. As supratau, kad jam kazkas su sveikata ir jis dabar isizeides? Kazkaip nesusirisa man. Gal tu normaliai papasakok kas nutiko

QUOTE(Nerimeja @ 2015 10 28, 08:44)
o kitą kartą degalinėj abu buvom, biski glausciau as ten prie jo ir susitikau savo drauges vyra
Bet po tokiu dalyku man visada uzeina parkes, as labai nesmagiai jauciuos, atrodo kam to reik, nesamone kazkokia viskas, reik baigt... Sakysit nereik vaiksciot kartu viesose vietose? Bet mes kartu vaikstom sportuot, jis su manim visada vaziuoja i parduotuve po darbo... nepaleidzia oj nepaleidzia... sako jam vienodai ar kas pamatys, nes jis nori but kartu, legalizuotis... 

suprantu, kad jis nepaleidžia ir nori kartu būt, bet toks viešas bendravimas yra nepagarba žmonai

SBM, laabai teisingai parašėt