Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 56

QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 10 29, 22:56)
as maniau kad tik vyrai taip masto

As tikrai ne vyras biggrin.gif tiesiog idomu ar dar kam taip buna,kad norisi matytis tik del vieno blush2.gif ir jokio kaltes jausmo pries vyra nejauciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astadzen @ 2015 10 29, 21:45)
seima man svarbiausia,esu gera zmona,mama,bet vyras manes netraukia nei per nago juodyma blush2.gif manau geriau namie laiminga ir patenkinta zmona,nei surugus ragana blush2.gif p.s. sazines grauzimo irgi nejauciu ne kiek blush2.gif  biggrin.gif

Atsiprasau, bet jeigu jau nuosavas vyras netraukia nei per nago juodyma, tai anokia cia laime. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 10 30, 08:21)
Atsiprasau, bet jeigu jau nuosavas  vyras netraukia nei per nago juodyma, tai anokia cia laime. g.gif

lotuliukas.gif
tai vadinama sielos draugyste biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 30 spalio 2015 - 08:43
QUOTE(Astadzen @ 2015 10 29, 20:45)
Sveikos,pritrukau laiko paskaityt paskutinia tema,bet senesnias skaiciau smile.gif  turiu pagunda(ar jei jau miegam kartu,gal meiluzis labiau vadinasi) biggrin.gif ,bet as jam jokiu jausmu nejauciu apart to,kad jis man grazus kaip vyras ir traukia lovoj...iskart kyla klausimas,ar as cia viena tokia,kad neanalizuoju santykiu su meiluziu ir jo nesureiksminu? blush2.gif jis man tik vienam dalykui blush2.gif  seima man svarbiausia,esu gera zmona,mama,bet vyras manes netraukia nei per nago juodyma blush2.gif manau geriau namie laiminga ir patenkinta zmona,nei surugus ragana blush2.gif p.s. sazines grauzimo irgi nejauciu ne kiek blush2.gif  biggrin.gif

sakai bendraujat tik du mėn., tai manau tik laiko klausimias, kada pasidarys ne dzin, kas ir kaip vyksta, arba kitas variantas tiesiog pasibaigs tas ryšys ir viskas.

dar geras momentas, papasakok, kaip būti gera žmona vyrui, kuris tavęs visai netraukia?
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 10 30, 09:47)
dar geras momentas, papasakok, kaip būti gera žmona vyrui, kuris tavęs visai netraukia?

biggrin.gif as atsakysiu kol ner kausimo adresates biggrin.gif
kepti skanius kotletus, palaikyti svara ir tvarka namuose, rupintis vaikais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 10 30, 08:50)
biggrin.gif as atsakysiu kol ner kausimo  adresates  biggrin.gif
kepti skanius kotletus, palaikyti svara ir tvarka namuose, rupintis vaikais.  smile.gif

Ir susirasti meilužį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 10 30, 09:21)
Atsiprasau, bet jeigu jau nuosavas  vyras netraukia nei per nago juodyma, tai anokia cia laime. g.gif

Na ta laime tokia,kad man gera su juo but,jei ne lovos reikalai tai viskas ok butu smile.gif
QUOTE(wixxxx @ 2015 10 30, 09:42)
lotuliukas.gif
tai vadinama sielos draugyste biggrin.gif

Labiau pripratimas gal g.gif

QUOTE(Off @ 2015 10 30, 09:47)
sakai bendraujat tik du mėn., tai manau tik laiko klausimias, kada pasidarys ne dzin, kas ir kaip vyksta, arba kitas variantas tiesiog pasibaigs tas ryšys ir viskas.

Na o kas ieina i savoka "gera zmona",rupinuosi namais,vaiku,dirbu ir siaip daugelis buitiniu reikalu ant mano peciu smile.gif
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 10 30, 09:50)
biggrin.gif as atsakysiu kol ner kausimo  adresates  biggrin.gif
kepti skanius kotletus, palaikyti svara ir tvarka namuose, rupintis vaikais.  smile.gif

Butent biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wixxxx @ 2015 10 30, 10:57)
Ir susirasti meilužį  biggrin.gif

Meiluzis malonus priedas blush2.gif
Atsakyti
Namai, vaikai, kotletai, negi šeimyninė laimė susideda iš tokių primityvių dalykų?
Atsakyti
Kodel primytyviu? Tai tiesiog iprastas gyvenimas smile.gif dauguma taip gyvena ir jauciasi laimingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astadzen @ 2015 10 30, 10:13)
Kodel primytyviu? Tai tiesiog iprastas gyvenimas smile.gif dauguma taip gyvena ir jauciasi laimingi smile.gif

Nesiginčiju, dauguma taip gyvena ir jiems gerai smile.gif
Bet manau svarbu ir kiti dalykai - požiūris į gyvenimą, ateitį, ta prasme žiūrėjimas ta pačia kryptimi, bendri kažkokie interesai, laisvalaikio, atostogų praleidimo vienodas supratimas, panašus požiūris į finansus, darbą, karjerą ir pan.
Taip pat ir tą patį seksą biggrin.gif
Bendri/panašūs išsikelti tikslai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Off: 30 spalio 2015 - 10:20
QUOTE(Off @ 2015 10 30, 11:18)
Bet manau svarbu ir kiti dalykai - požiūris į gyvenimą, ateitį, ta prasme žiūrėjimas ta pačia kryptimi, bendri kažkokie interesai, laisvalaikio, atostogų praleidimo vienodas supratimas, panašus požiūris į finansus, darbą, karjerą ir pan.

O dabar jeigu istrintum paskutine eilute. Juk lieka dar kitos. mirksiukas.gif
priespaskutine biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 30 spalio 2015 - 10:21
QUOTE(Off @ 2015 10 30, 11:18)
Bendri/panašūs išsikelti tikslai

Visais isvardytais dalykais su vyru sutariam smile.gif nezadu nei skirtis,nei draskyti seimos smile.gif gal ir aistra dar gris kada biggrin.gif
Atsakyti