Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 56

QUOTE(Nerimeja @ 2015 10 28, 12:28)
Neabai suprantu, is pradziu sakei, kad buvo didelis sukretimas, po to sveikatos problemos, dabar kad isizeides. As supratau, kad jam kazkas su sveikata ir jis dabar isizeides? Kazkaip nesusirisa man. Gal tu normaliai papasakok kas nutiko  g.gif

Sveikatos problemos buvo man, išsigandau kokios gali būti pasekmės nežinant kas su tavimi vyksta, tuo metu daug kas pro akis prabėgo, ir visa tai įvyko po konflikto su vyru.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 10 28, 11:58)
suprantu, kad jis nepaleidžia ir nori kartu būt, bet toks viešas bendravimas yra nepagarba žmonai unsure.gif o vis tik ji jo vaikų motina...

Suprantu... na bet tik nereik cia graudint su tais vaikais. O slapcia lakstyt tai jau labiau pagarba? Lygiai tokia pati nepagarba... Bet kai normaliu santykiu tarp zmoniu nera, as jo del to tikrai nekaltinu ir netraktuoju, kad jis negerbia kitu zmoniu. Gerbia jis ja kaip vaiku mama, kaip zmogu, bet kadangi ten nei meiles, nei fizinio rysio, nei jokio kito apart vaiku todel taip ir elgiasi...

O ir siaip ta pagarba, tai eiliniai remai, taisykles ir normos priimtos visuomenes. Ir kiekvienas ta traktuoja skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 10 28, 10:12)
O aš imu pagalvot kad mano santykiai visgi su vyru dažnai lemia ir bendravimą su pagunda. Kai vyras užsiutina norisi šilumos iš pagundos unsure.gif O jei ir jis būna toli..
Vyras toks įsižeidęs kad net atskirai miegojo (paskutinis toks kartas buvo pries 6 metus).

tai tipo keksinotės su vyru tik prieš 6 mėn. g.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2015 10 28, 15:40)
tai tipo keksinotės su vyru tik prieš 6 mėn. g.gif

Apie ką čia?
Rašiau apie tai kad pries 6 metus vyras supykęs buvo išėjęs miegot į kitą kambarį, dabar sugebėjo pasielgti taip pat. Na lai miega...

Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 10 28, 14:18)
Suprantu... na bet tik nereik cia graudint su tais vaikais. O slapcia lakstyt tai jau labiau pagarba? Lygiai tokia pati nepagarba... Bet kai normaliu santykiu tarp zmoniu nera, as jo del to tikrai nekaltinu ir netraktuoju, kad jis negerbia kitu zmoniu. Gerbia jis ja kaip vaiku mama, kaip zmogu, bet kadangi ten nei meiles, nei fizinio rysio, nei jokio kito apart vaiku todel taip ir elgiasi...

O ir siaip ta pagarba, tai eiliniai remai, taisykles ir normos priimtos visuomenes. Ir kiekvienas ta traktuoja skirtingai.

na taip, apskritai ėjimas į kairę jau nepagarba. Bet kai visiškai slaptai - bent apsaugai žmogų nuo skausmo sužinoti bjauriausiu būdu (iš aplinkinių, pletkų). Ir savivertei atsigaut sunkiau, kai ne tik pats žinai buvęs išduotas, bet ir kiti apkalba. Jau nekalbu apie vaikus, jei juos gandai pasiektų...

negraudinu dėl vaikų, pati gi žinai, kad jei gyvensit jie bus ir nieko čia nepakeisi. Prisitaikysit mirksiukas.gif Tik atkreipiu dėmesį, kad jei negerbia žmonos, kuri jam du vaikus pagimdė, ar esi tikra, kad tave po N metų panašioj situacijoj gerbtų? Irgi bus laikotarpių per ilgus bendro gyvenimo metus, kai atrodys nebėr nėra nei ryšio, nei meilės. Visko bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 10 28, 09:12)
O aš imu pagalvot kad mano santykiai visgi su vyru dažnai lemia ir bendravimą su pagunda. Kai vyras užsiutina norisi šilumos iš pagundos unsure.gif O jei ir jis būna toli..

turbūt, bandai kompensuot trūkumą tuo metu. bet niekada gerai nesijausi su tokiu požiūriu. galvoju, kad pagundos turėjimas turėtų būt su nuostata "gyvenimas be jo puikus ir pilnavertis, bet su juo - smagesnis". tada ir kančių nebūtų. norėčiau pati turėt tokią nepajudinamą nuostatą...
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 10 28, 16:53)
turbūt, bandai kompensuot trūkumą tuo metu. bet niekada gerai nesijausi su tokiu požiūriu. galvoju, kad pagundos turėjimas turėtų būt su nuostata "gyvenimas be jo puikus ir pilnavertis, bet su juo - smagesnis". tada ir kančių nebūtų. norėčiau pati turėt tokią nepajudinamą nuostatą...

"gyvenimas be jo puikus ir pilnavertis, bet su juo - smagesnis" - kai šitą nuostatą įjungiu, viskas labai gerai ir atrodo, bet deja, kartais įsijungia kitos emocijos
Atsakyti
Nu kaip cia taip? Ramu..
Ka skaityt?
Atsakyti
Sveikos,pritrukau laiko paskaityt paskutinia tema,bet senesnias skaiciau smile.gif turiu pagunda(ar jei jau miegam kartu,gal meiluzis labiau vadinasi) biggrin.gif ,bet as jam jokiu jausmu nejauciu apart to,kad jis man grazus kaip vyras ir traukia lovoj...iskart kyla klausimas,ar as cia viena tokia,kad neanalizuoju santykiu su meiluziu ir jo nesureiksminu? blush2.gif jis man tik vienam dalykui blush2.gif seima man svarbiausia,esu gera zmona,mama,bet vyras manes netraukia nei per nago juodyma blush2.gif manau geriau namie laiminga ir patenkinta zmona,nei surugus ragana blush2.gif p.s. sazines grauzimo irgi nejauciu ne kiek blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astadzen @ 2015 10 29, 21:45)
Sveikos,pritrukau laiko paskaityt paskutinia tema,bet senesnias skaiciau smile.gif  turiu pagunda(ar jei jau miegam kartu,gal meiluzis labiau vadinasi) biggrin.gif ,bet as jam jokiu jausmu nejauciu apart to,kad jis man grazus kaip vyras ir traukia lovoj...iskart kyla klausimas,ar as cia viena tokia,kad neanalizuoju santykiu su meiluziu ir jo nesureiksminu? blush2.gif jis man tik vienam dalykui blush2.gif  seima man svarbiausia,esu gera zmona,mama,bet vyras manes netraukia nei per nago juodyma blush2.gif manau geriau namie laiminga ir patenkinta zmona,nei surugus ragana blush2.gif p.s. sazines grauzimo irgi nejauciu ne kiek blush2.gif  biggrin.gif

Sveika 4u.gif
Tai pasakok, kiek laiko, kaip prasidejo, kiek daznai susitinkat?

O del jausmu zmones skirtingi, as be jausmu negaleciau. O jausmas atirado greit
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 10 29, 22:36)
Sveika 4u.gif
Tai pasakok, kiek laiko, kaip prasidejo, kiek daznai susitinkat?

O del jausmu zmones skirtingi, as be jausmu negaleciau. O jausmas atirado greit

Prasidejo pazintis degalinej,kadangi as per moteriska padangas pust blush2.gif mes neilgai kartu,2 men.susitinkam 2-3 kartus savaiteje. nesakau,kad nera jokiu jausmu,na jis mane traukia,bet nera taip,kad ji daznai atsimenu. blush2.gif o tas jausmas kai esam kartu...net nezinau...but kartu malonu,bet ne taip kad sureiksminciau:)
Atsakyti
QUOTE(Astadzen @ 2015 10 29, 22:49)
Prasidejo pazintis degalinej,kadangi as per moteriska padangas pust blush2.gif  mes neilgai kartu,2 men.susitinkam 2-3 kartus savaiteje. nesakau,kad nera jokiu jausmu,na jis mane traukia,bet nera taip,kad ji daznai atsimenu. blush2.gif o tas jausmas kai esam kartu...net nezinau...but kartu malonu,bet ne taip kad sureiksminciau:)

as maniau kad tik vyrai taip masto
Atsakyti