Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta 5:2

QUOTE(Rigoleta @ 2017 01 10, 00:46)
...Metus svoris išliko toks pats,bet po to pradėjo vėl augti.Ir dabar vėl  88,1 kg.Šioje dietoje reikia pasiekus norimą svorį,laikytis vieną kartą savaitėje po 500 kcal ir būčiau išlaikius stabilų svorį...

mazesniam kunui ir maisto maziau reik. pradejot palaipsniui valgyt daugiau ir vel daugiau sveriat. nesvarbu kokia dieta, visgi energijos balansas yra realybe. as kazkada jos laikiausi, numeciau koki kg per 2sav, bet daugiau man ir nereikejo. as paprasciausiai praleisdavau pusrycius ir pamazindavau kitus du valgymus, realiai 500kcal niekad nesilaikiau, greiciau apie 1000, vietoj iprastu 1800-2000.
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2017 01 17, 14:53)
Sveikute smile.gif kaip malonu girdeti, kad si dieta tau padejo! As jau antra savaite kaip laikausi sios dietos, zadu jos laikytis 6-8 savaites, ziuresiu kaip kris svoris per sias savaites, o po to pasilikti viena diena savaitej, kad svoris negriztu. Kiek tu nori numesti siuo metu? As noriu numesti 3-4 kg smile.gif ateisi, nedaug, bet zinok sunkiai jie nusikrato pas mane. Jei nori lieknejimo partneren, tai as cia, galesim viena kita palaikyti smile.gif

Sveikutė. Labai smagu,kad atsirado bendramintė :)Ryt jau bus dvi savaitės,kai laikausi šios dietos po du kartus į savaitę.Šiandien ,kaip tik ta diena. Kol kas dabar nesisveriu,po mėnesio laikymosi,pasisversiu.Kad krenta svoris,tai jaučiasi ant rūbų į kuriuos jau nelabai įlįsdavau.Tikiuosi per mėnesį būsiu nukritus 4 kg.Mano tikslas šiuo metu 10 kg.Manau ir tau pavyks numesti per mėnesį 4 kg,gal ir daugiau,gal kiek mažiau,kiekvienam skirtingai,svarbiausia tą dieną griežtai laikytis.Galėsim viena kitą palaikyt,kad būtų lengviau.Kiek tau nukrito per savaitę?Ar laikaisi dietos griežtai tomis dienomis?Ką valgai,ar pati skaičiuoji kalorijas ,ar iš tos knygelės,kuri įdėta forumo pradžioje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigoleta @ 2017 01 18, 11:25)
Sveikutė. Labai smagu,kad atsirado bendramintė :)Ryt jau bus dvi savaitės,kai laikausi šios dietos po du kartus į savaitę.Šiandien ,kaip tik ta diena. Kol kas dabar nesisveriu,po mėnesio laikymosi,pasisversiu.Kad krenta svoris,tai jaučiasi ant rūbų į kuriuos jau nelabai įlįsdavau.Tikiuosi per mėnesį būsiu nukritus 4 kg.Mano tikslas šiuo metu 10 kg.Manau ir tau pavyks numesti per mėnesį 4 kg,gal ir daugiau,gal kiek mažiau,kiekvienam skirtingai,svarbiausia tą dieną griežtai laikytis.Galėsim viena kitą palaikyt,kad būtų lengviau.Kiek tau nukrito per savaitę?Ar laikaisi dietos griežtai tomis dienomis?Ką valgai,ar pati skaičiuoji kalorijas ,ar iš tos knygelės,kuri įdėta forumo pradžioje? smile.gif

Sveika, taip, laikausi grieztai tomis dienimis, nevirsiju 500 kcal, bet per pirma savaite nukrito tik 400 g, o sitos rezultatai matysis sekmadieni, nes as sveriuosi tik karta i savaite. Pasninkavau pirmadieni, o antra diena ryt, tai ziuresim kas cia gausis po sios savaites. unsure.gif
Del valgiarascio tai as ji susidarau pati- pasiskaiciuoju kalorijas, pasisveriu produktus. Ryt galvoju vakarienei lasisos gabaliuka su darzovemis, viskas kept orkaitej be riebalu, o pusryciams gal kokios liesos varskes ar jogurto, dar pagalvosiu.
Ka valgai tu, koks valgiarastis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2017 01 18, 15:02)
Sveika, taip, laikausi grieztai tomis dienimis, nevirsiju 500 kcal, bet per pirma savaite nukrito tik 400 g, o sitos rezultatai matysis sekmadieni, nes as sveriuosi tik karta i savaite. Pasninkavau pirmadieni, o antra diena ryt, tai ziuresim kas cia gausis po sios savaites. unsure.gif
Del valgiarascio tai as ji susidarau pati- pasiskaiciuoju kalorijas, pasisveriu produktus. Ryt galvoju vakarienei lasisos gabaliuka su darzovemis, viskas kept orkaitej be riebalu, o pusryciams gal kokios liesos varskes ar jogurto, dar pagalvosiu.
Ka valgai tu, koks valgiarastis? smile.gif

Sveika.Mano sekantis pasnykas bus sekmadienį,o šį valgiau jautienos steiko 100 gr,marinuoto sojos 1a.š,apkepiau keptuvėje ,papurkštoje aliejuje,turi tik 1 kcal,vienas purškimas,tada 1,5 puodelio savojos kopūsto supjaučiau,sutarkavau 1 nedidelę morką,lazdynų riešutų 1v.š ir užpyliau tokiu padažu :1v.š žuvies padažo,citrinos riekelės sulčių ir 1a.š cukraus,išmaišiau ir ant salotų,ant viršaus išdėliojau supjaustytą riekelėmis, keptą jautienos steiką. Čia mano vakarienė.O pusryčiams 2 mandarinai,2 kiaušinių omletas su 1 v,š tarkuoto sūrio ir keletą riekelių pomidorų,dedu į omleto vidų sūrį ir pomidorą apie 600 kcal.Aš tiek visada valgau,ne 500 kcal.
Duosiu patarimą,jei nori,kad gerai kristų svoris,kaip man per 1 kartą nukrito 1kg 400 gr. Stengtis niekada nesilaikyt šios dietos pagret,turiu omeny,laikeisi pirmadienį,paskui antradienį .Ir patarimas ,nes skaičiau šią knygą ir dar kitų žmonių ta tema parašyta,tai stengtis nesilaikyt dietos pirmadienį,geriau sakykim,kaip pvz ,laikaisi antradieni ir šeštadienį,trečiadienį ir sekmadienį,kad būtų intervalai.Ir dar būtų gerai,kad pabandytum valgyti,tai kas rašoma šioje knygelėje,kuri yra forumo pradžioje.Nes išbandytas reikalas ant savęs,kai pradėjau šią dietą ,valgiau iš tos knygelės,krito svoris puikiai.Paskui nutariau sudaryt savo meniu,internete juk yra skaičiavimo lentelė,kur įvedi produktą ir tau suskaičiuoja viska,ne tik kalorijas,bet ir kiek riebalų,angliavandeniu ir t.t suvartojai...,bet žinok, man svoris pradėjo krist prastai,po 3000 gr-400 gr.
Atsakyti
QUOTE(Rigoleta @ 2017 01 20, 11:36)
Sveika.Mano sekantis pasnykas bus sekmadienį,o šį valgiau jautienos steiko 100 gr,marinuoto sojos 1a.š,apkepiau keptuvėje ,papurkštoje aliejuje,turi tik 1 kcal,vienas purškimas,tada 1,5 puodelio savojos kopūsto supjaučiau,sutarkavau 1 nedidelę morką,lazdynų riešutų 1v.š ir užpyliau tokiu padažu :1v.š žuvies padažo,citrinos riekelės sulčių ir 1a.š cukraus,išmaišiau ir ant salotų,ant viršaus išdėliojau supjaustytą riekelėmis, keptą jautienos steiką. Čia mano vakarienė.O pusryčiams 2 mandarinai,2 kiaušinių omletas su 1 v,š tarkuoto sūrio ir keletą riekelių pomidorų,dedu į omleto vidų sūrį ir pomidorą apie 600 kcal.Aš tiek visada valgau,ne 500 kcal.
Duosiu patarimą,jei nori,kad gerai kristų svoris,kaip man per 1 kartą nukrito 1kg 400 gr. Stengtis niekada nesilaikyt šios dietos pagret,turiu omeny,laikeisi pirmadienį,paskui antradienį .Ir patarimas ,nes skaičiau šią knygą ir dar kitų žmonių ta tema parašyta,tai stengtis nesilaikyt dietos pirmadienį,geriau sakykim,kaip pvz ,laikaisi antradieni ir šeštadienį,trečiadienį ir sekmadienį,kad būtų intervalai.Ir dar būtų gerai,kad pabandytum valgyti,tai kas rašoma šioje knygelėje,kuri yra forumo pradžioje.Nes  išbandytas reikalas ant savęs,kai pradėjau šią dietą ,valgiau iš tos knygelės,krito svoris puikiai.Paskui nutariau sudaryt savo meniu,internete juk yra skaičiavimo lentelė,kur įvedi produktą ir tau suskaičiuoja viska,ne tik kalorijas,bet ir kiek riebalų,angliavandeniu ir t.t suvartojai...,bet žinok, man svoris pradėjo krist prastai,po 3000 gr-400 gr.

Vakar visai gerai sekesi laikytis, nes neisalkau, nes labai uzsiemusi visa diena buvau, vakare dar salej pamyniau dvirati taip normaliai, tai ziuresiu sekmadieni rezultata, na, nors 500 g nukristu, buciau patenkinta smile.gif
Ir dar - raso, kad mazdaug numeta zmones apie 4 kg per 8 savaites, tai ziuresiu ,bendram rezultate kas gausis:-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pergale1: 20 sausio 2017 - 17:41
QUOTE(Pergale1 @ 2017 01 20, 17:38)
Vakar visai gerai sekesi laikytis, nes neisalkau, nes labai uzsiemusi visa diena buvau, vakare dar salej pamyniau dvirati taip normaliai, tai ziuresiu sekmadieni rezultata, na, nors 500 g nukristu, buciau patenkinta smile.gif
Ir dar - raso, kad mazdaug numeta zmones apie 4 kg per 8 savaites, tai ziuresiu ,bendram rezultate kas gausis:-)

Pasisveriau siandien ryte, ir vel -400 g per savaite smile.gif neispudingai, bet mazeja svoris. Ryt vel iskrovauju, dar nesugalvojau meniu...
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2017 01 22, 11:27)
Pasisveriau siandien ryte, ir vel -400 g per savaite smile.gif neispudingai, bet mazeja svoris. Ryt vel iskrovauju, dar nesugalvojau meniu...

Labukas.Na vis tiek neblogas rezultatas smile.gif As kol kas nesisveriu,kai bus mėnesis,tada,bet jau matosi rezultatai,jaučiasi ant rūbų,gurklio neliko...Šiandien man iškrovos diena,valgysiu vėl jautienos nugarinę,nes labiausia ją mėgstu,kartais keičiu vištienos krūtinėle,ar krevetėmis arba lašišos file viskas su daržovėmis,dažniausia troškintomis.O ką valgai,kai nesilaikai iškrovos?Viską sau leidi,ar riboji maistą?
Atsakyti
[quote=Rigoleta,2017 01 22, 13:05]
O ką valgai,kai nesilaikai iškrovos?Viską sau leidi,ar riboji maistą?
[/quot
Zinok, neriboju, leidziu sau ir sausaini, ir saldaini, vyno taure. Aisku, su saiku viskas, ne taip, kad po kelias porcijas per pietus, po to dar kokiu bulkuciu kruva, prisiziuriu siek tiek, bet kitomis dienomis kaloriju neskaiciuoju.
Nesugalvoju ka valgyt ryt. Pusryciams galvoju grudetos varskes su kokiu vaisiumi, o ka vakarienei? Gal kokia kiausiniene? unsure.gif
Atsakyti
[quote=Pergale1,2017 01 22, 14:19]
[quote=Rigoleta,2017 01 22, 13:05]
O ką valgai,kai nesilaikai iškrovos?Viską sau leidi,ar riboji maistą?
[/quot
Zinok, neriboju, leidziu sau ir sausaini, ir saldaini, vyno taure. Aisku, su saiku viskas, ne taip, kad po kelias porcijas per pietus, po to dar kokiu bulkuciu kruva, prisiziuriu siek tiek, bet kitomis dienomis kaloriju neskaiciuoju.
Nesugalvoju ka valgyt ryt. Pusryciams galvoju grudetos varskes su kokiu vaisiumi, o ka vakarienei? Gal kokia kiausiniene? unsure.gif
[/quote]

Aš ir kitomis dienomis valgau ką noriu,ką mėgstu.Vakarienei gali vištienos krūtinėlės salotų ,skanu ir sotu,o kalorijų nedaug.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigoleta @ 2017 01 22, 21:41)
Aš ir kitomis dienomis valgau ką noriu,ką mėgstu.Vakarienei gali vištienos krūtinėlės salotų ,skanu ir sotu,o kalorijų nedaug.smile.gif

Ka tu dedi i tas vistienos salotas?
Atsikeliau tokia nusiteikusi iskrovauti, geriu tik kava kol kas, valgyti dar visai nesinori, eisiu gal uz kokios valandos tik.
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2017 01 23, 12:02)
Ka tu dedi i tas vistienos salotas?
Atsikeliau tokia nusiteikusi iskrovauti, geriu tik kava kol kas, valgyti dar visai nesinori, eisiu gal uz kokios valandos tik.

Receptas toks:
Vištienos krūtinėlės 150 gr
Marinuoju vištieną:
1a.š alyv.aliejaus
1a,štrinto imbiero
1v.š susmulkintų kalendrų
1 skiltelė česnako
2a.š sojos padažo
citrinos riekelės sulčių
Pamarinavus,visa tai kepu,jei svyla,dapilti vandens.
Garnyrui į keptuvę: Pusė puodelio ankštinių žirnių
pusantro puodelio smulkinto pekino
2 nedidelės morkos,supjautytos šiaudeliais
Kepti 5-10 min
Atsakyti
Na va, vakar atsilaikiau be problemu, kita diena-ketvirtadienis. Siandien is ryto valgyti visai nesinoti, suvalgiau ryziu kazkoki deserta ir viskas, pietum darysiu lasisa su darzovemis ir ryziais, ir sveika, ir kaloriju nedaug. biggrin.gif Kaip kitoms sekasi?
Atsakyti