QUOTE(Pergale1 @ 2017 01 18, 15:02)
Sveika, taip, laikausi grieztai tomis dienimis, nevirsiju 500 kcal, bet per pirma savaite nukrito tik 400 g, o sitos rezultatai matysis sekmadieni, nes as sveriuosi tik karta i savaite. Pasninkavau pirmadieni, o antra diena ryt, tai ziuresim kas cia gausis po sios savaites.
Del valgiarascio tai as ji susidarau pati- pasiskaiciuoju kalorijas, pasisveriu produktus. Ryt galvoju vakarienei lasisos gabaliuka su darzovemis, viskas kept orkaitej be riebalu, o pusryciams gal kokios liesos varskes ar jogurto, dar pagalvosiu.
Ka valgai tu, koks valgiarastis?
Sveika.Mano sekantis pasnykas bus sekmadienį,o šį valgiau jautienos steiko 100 gr,marinuoto sojos 1a.š,apkepiau keptuvėje ,papurkštoje aliejuje,turi tik 1 kcal,vienas purškimas,tada 1,5 puodelio savojos kopūsto supjaučiau,sutarkavau 1 nedidelę morką,lazdynų riešutų 1v.š ir užpyliau tokiu padažu :1v.š žuvies padažo,citrinos riekelės sulčių ir 1a.š cukraus,išmaišiau ir ant salotų,ant viršaus išdėliojau supjaustytą riekelėmis, keptą jautienos steiką. Čia mano vakarienė.O pusryčiams 2 mandarinai,2 kiaušinių omletas su 1 v,š tarkuoto sūrio ir keletą riekelių pomidorų,dedu į omleto vidų sūrį ir pomidorą apie 600 kcal.Aš tiek visada valgau,ne 500 kcal.
Duosiu patarimą,jei nori,kad gerai kristų svoris,kaip man per 1 kartą nukrito 1kg 400 gr. Stengtis niekada nesilaikyt šios dietos pagret,turiu omeny,laikeisi pirmadienį,paskui antradienį .Ir patarimas ,nes skaičiau šią knygą ir dar kitų žmonių ta tema parašyta,tai stengtis nesilaikyt dietos pirmadienį,geriau sakykim,kaip pvz ,laikaisi antradieni ir šeštadienį,trečiadienį ir sekmadienį,kad būtų intervalai.Ir dar būtų gerai,kad pabandytum valgyti,tai kas rašoma šioje knygelėje,kuri yra forumo pradžioje.Nes išbandytas reikalas ant savęs,kai pradėjau šią dietą ,valgiau iš tos knygelės,krito svoris puikiai.Paskui nutariau sudaryt savo meniu,internete juk yra skaičiavimo lentelė,kur įvedi produktą ir tau suskaičiuoja viska,ne tik kalorijas,bet ir kiek riebalų,angliavandeniu ir t.t suvartojai...,bet žinok, man svoris pradėjo krist prastai,po 3000 gr-400 gr.