Labas rytas
na ka, galbut tai ir nebuvo ta tikroji iskrovos diena pagal cia aprasytas taisykles, bet 200 g atsikraciau. Be to, jauciuosi lengvesne ir pilvas lyg toks plokstesnis pasidare
o valgiau stai ka - is ryto pagrinde vien dziovinti vaisiai - figos, abrikosai, kelios datules. pagal kieki turbut puodelis ju gavosi.
puse dienos pakankamai lengva buvo, sunkiau i vakara, norejosi kazko rimciau uzvalgyti, ko nors suresnio.. zodziu pasidariau puodeli ekologisko sultinio, suvalgiau 1 avokada ir 1 morka. Dar keleta alyvuogiu, jos tikrai labai pagelbejo

na ir moliugu seklas grauziau, kad ta nora esti prislopilti
sunkiausias laikas buvo turbut 18-20 val, bet skaitau kad atsilaikiau, ir taip jauciu, kad zinute sioje temoje labai padejo, tad darysiu taip ir toliau
nuo 20 val jauciausi super, alkio jausmas nebekankino. supratau, kad viskas gavosi, buvau savim pilnai patenkinta. stai taip
QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 03 08, 09:42)
sveika prisijungusi ,tikrai laikykis ,įveda šiokios tokios tvarkos tos 2 iškrovos dienos,stebuklų nebus ,reikia daug valios ,pastangų ir būtinai kitom dienom kontroliuoti svorį ,jei jam leisi kilti ,tai jis sėkmingai ir kils
o iškrovos dienom geriausia pavalgyti pusryčius ,o paskui kokią 17 val ir viskas ,iki kito ryto ramu ,tada tikrai turėtum pamesti kokį 0,5 kg ,bet būna ,kad nieko nenukrenta,nenusimink ,tada nukris trečią pvz iškrovos dieną ,nors motyvacija ir krenta ,bet reikia išlaukti ,man irgi lėtai krenta ,tik keli šimtai gramų ,bet po truputi krenta vistiek
sveika

dekui uz palaikyma! na jei kiekviena karta numesciau po 100-200 g man to pilnai uztenka. jei iki vasaros kokius 4-5 kg numesiu butu super
QUOTE(BiteRite @ 2016 03 14, 23:29)
Nu su džiovintais vaisiais tai atsargiai - jie labai kaloringi. Be to dauguma dar ir su cukrumi papildomu. Avokadas irgi daug kalorijų turi. Be to iš to ką pasirinkai, vien angliavandeniai. Iš patirties patariu pasninkui rinktis daugiau baltyminį maistą: varškę, kiaušinius, žuvį, vištienos krūtinę, kefyrą.
Dekui uz patarimus

reiks isbandyti, gal dar daugiau pavyks numesti
Kokie tavo rezultatai po vakarykscio pasninko?
Beje, esi saunuole, kad tiek antsvorio atsikratei, zinau ka tai reiskia

as dabar irgi sveriu mazdaug 21-22 kg maziau nei kazkada