Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta 5:2

BiteRite.kartais ir rašau .ir skaičiuoju.jei skaičiuoju .neviršiju 1500.kitaip svoris kyla. O apgaudinėti man savęs neįmanona.nes šiuo metu nevalgau nei jogurtų .nei varškės .apie desertus net nekalbu.nei jokių kitokių produktų.jau aukščiau rašiau ką valgau -mėsos arba žuvies iki 100 g .daug daržovių ir 2 kiaušinius ryte. plius kokoso pieno apie 20 g .Viskas
Aišku .pajudės .kur dėsis tie kg .tik va .kad taip nenoriai.viršsvorio nėra .tai reikia mano kilogramams bombos išjudinimui.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 02 25, 19:22)
BiteRite.kartais ir rašau .ir  skaičiuoju.jei skaičiuoju .neviršiju 1500.kitaip svoris kyla. O apgaudinėti man savęs neįmanona.nes šiuo metu nevalgau nei jogurtų .nei varškės .apie desertus net nekalbu.nei jokių kitokių produktų.jau aukščiau rašiau ką valgau -mėsos arba žuvies iki 100 g .daug daržovių ir  2 kiaušinius ryte.  plius  kokoso pieno apie 20 g .Viskas
Aišku .pajudės .kur dėsis tie kg .tik va .kad taip nenoriai.viršsvorio nėra .tai reikia mano kilogramams bombos išjudinimui.

Tai gal jau neber ka mest?arba gal lb sedima veikla visa laika nes tiek valgant kad nekristu sunkiai suvokiama. Arba valgot produktus kad ir darzoves jums netinkancias ??? Man kazkada mityba pagal kraujo grupe patiko. Remiausi bendrom rekomendacijom nesidariau savo tyrimo. Tai liuks. Tik man netinka ryziai. O visa kits uzsuka organizma kaip reikalas wink.gif gal ir sita dieta jums netinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 25 vasario 2016 - 19:24
Spygliz ,taip .judėjimo ir veiksmo mažoka .po namus šiuo metu. Sportuoju 6 kartus per savaitę .bet neilgai .po 45 minutes. Veiksmo trūksta.ateis pavasaris bus kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 02 25, 21:23)
Spygliz ,taip .judėjimo ir veiksmo  mažoka .po namus šiuo metu. Sportuoju 6 kartus per savaitę .bet neilgai .po 45 minutes. Veiksmo trūksta.ateis pavasaris bus kitaip mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
6 kartus po 45 minutes sportuojat? Ir čia jums ne sportavimas. Tai kaip tada reikia sportuoti. Nebent jūsų sportas, vienos kojos kilojimas 45 min.....

Nežinau nežinau, arba jūs kažko nedasakot, arba tikrai pati kažką sau neigiat. Bet suvarotjant 1500 kcal. įptastom dienom, dukart pasninkaujant, sportuojant ir nevalgant viso to ką išvardijot, turėtų TIKRAI svoris kristi.

Tirkitės mediciniškai jei jau tikrai taip yra. Skydliaukės hormonus.
Atsakyti
Jezus, buciau raumeningas modelis su kokiu 12 packu tiek sportuodama. Beje, gal jums svoris nekrenta nes riebalai virsta raumenim?? Ziurekit tuomet ne svori o apimtis!!!! Sportuojant svoris ne visada rodiklis.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 02 25, 21:23)
Spygliz ,taip .judėjimo ir veiksmo  mažoka .po namus šiuo metu. Sportuoju 6 kartus per savaitę .bet neilgai .po 45 minutes. Veiksmo trūksta.ateis pavasaris bus kitaip mirksiukas.gif

Ohoho!!!! na ir saunuoles blink.gif 6*45min blink.gif super 4u.gif
Jetau kaip as taip noriu wub.gif
niekaip nesugebu gryzti i sporta, vis sau leidziu ilgiau dirbti darbe, kad neiti i sporto sale doh.gif praejusiais metais taip liuks sportavau, o dabar visai apsileidau unsure.gif

Na nieko isjudinsi tuos kg, nepergyvenk ir perdaug negalvok apie tai, leisk organizmui prisitaikyti, tik dar karta pasiziurek raciono ivairove 4u.gif

Tiesa gal to kokoso pieno geriau isvis nenaudok mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(BiteRite @ 2016 02 25, 22:25)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
6 kartus po 45 minutes sportuojat? Ir čia jums ne sportavimas. Tai kaip tada reikia sportuoti. Nebent jūsų sportas, vienos kojos kilojimas 45 min.....

Nežinau nežinau, arba jūs kažko nedasakot, arba tikrai pati kažką sau neigiat. Bet suvarotjant 1500 kcal.  įptastom dienom, dukart pasninkaujant, sportuojant ir nevalgant viso to ką išvardijot, turėtų TIKRAI svoris kristi.

Tirkitės mediciniškai jei jau tikrai taip yra. Skydliaukės hormonus.

labai pritariu del saves apgaudinejimo drinks_cheers.gif
as karts nuo karto save pagaunu kad automobilyje isimetus koki karaliska riesutu misini ir mastau, kad kelis vairuodama darbo metu sukirsiu, gaunasi kad sukertu puse pakio kokius 200g blink.gif Siaubas kaloriju kalnas, o sotesne nesijauciu schmoll.gif va taip ir prisirenku kcal rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 25 vasario 2016 - 22:58
QUOTE(spygliz @ 2016 02 25, 23:10)
Jezus, buciau raumeningas modelis su kokiu 12 packu tiek sportuodama. Beje, gal jums svoris nekrenta nes riebalai virsta raumenim?? Ziurekit tuomet ne svori o apimtis!!!! Sportuojant svoris ne visada rodiklis.

lotuliukas.gif matyt raumenų netrūksta lotuliukas.gif tai va ,aš ir galvoju gal nuo sporto taip ax.gif šiek tiek krenta ,na bet kai paskaitau ,kad kitoms po 4 kg per mėnesį ,tai man iki to toli gražu,o sportuoju šį mėnesį namie pagal visokias mankštas iš yotube ,pvz pagal Jilyen Michaels fitness3.gif prieš tai pora metų TRX diržus lankiau , o dar prieš tai į treniruoklių salę ėjau ,arba kalanetiką .step aerobiką ,body pump ,visada ką nors lankau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 26 vasario 2016 - 10:41
Po vakarykstes iskrovos siandien minusiukas nelabai didelis, bet po mazes sirgimo jis ir negali buti toks smile.gif taigi svarstykles rodo 59,4 thumbup.gif drinks_cheers.gif atsilaikiau vakar pries cipsus good.gif didis.gif assa.gif nors vyras visa kalna parveze i namus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2016 02 26, 12:13)
Po vakarykstes iskrovos siandien minusiukas nelabai didelis, bet po mazes sirgimo jis ir negali buti toks smile.gif taigi svarstykles rodo 59,4  thumbup.gif  drinks_cheers.gif atsilaikiau vakar pries cipsus  good.gif  didis.gif  assa.gif nors vyras visa kalna parveze i namus  biggrin.gif

thumbup.gif puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas! Kur visos dingot? g.gif
Atsakyti
Oi nedingom. Dingo tik motyvacija galutinai. Svoris man gryžinėja septinmyliais žingsniais. Žinau ką darau kitaip. Tas liūdina. Nes suprantu jei noriu būti tokia kokia noriu turiu marintis badu ir kiekvieną dieną sportuoti. Jei tik truputį atsipalaiduoju, svoris sėkmingai gryžinėja. Ryšium su mažosios augimu, keičiasi jos dienos ritmas, nebemiega tiek, o dėl to neberandu laiko sportuoti. O kuo didesniu tarpus darau tuo mažiau norisi sportuoti. Manau su laiku iš vis mesiu tą sportą. Su mityba irgi....Nutariau grąžinti į racioną bent jau juodą duoną. Ir va......Žodžiu šiai mintutei sveriu 64 (+3 kg), pasninkauju vis dar du kartus į savaitę. Bet ar ilgai.

Žinot ką pagalvojau: per daug aš užsižaidžiau visokiais forumai ir FB grupėm ta tema. Kuo daugiau aš ten dalyvauju, tuo kabiau kažkokių pasiteisinimų sau randu. Kai viena savarankiškai pasninkavau, tai visiškai kitaip viskas buvo....

Ai liūdesys. Nenoriu vėl būti karvė. Bet bijau kad pateksiu į tą kraupią statustiką: 96% dietų besilaikančiųjų gryžta ir viršija savo buvusį svorį.
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2016 03 03, 20:10)
Oi nedingom. Dingo tik motyvacija galutinai. Svoris man gryžinėja septinmyliais žingsniais. Žinau ką darau kitaip. Tas liūdina. Nes suprantu jei noriu būti tokia kokia noriu turiu marintis badu ir kiekvieną dieną sportuoti. Jei tik truputį atsipalaiduoju, svoris sėkmingai gryžinėja. Ryšium su mažosios augimu, keičiasi jos dienos ritmas, nebemiega tiek, o dėl to neberandu laiko sportuoti. O kuo didesniu tarpus darau tuo mažiau norisi sportuoti. Manau su laiku iš vis mesiu tą sportą. Su mityba irgi....Nutariau grąžinti į racioną bent jau juodą duoną. Ir va......Žodžiu šiai mintutei sveriu 64 (+3 kg), pasninkauju vis dar du kartus į savaitę.  Bet ar ilgai.

Žinot ką pagalvojau: per daug aš užsižaidžiau visokiais forumai ir FB grupėm ta tema. Kuo daugiau aš ten dalyvauju, tuo kabiau kažkokių pasiteisinimų sau randu. Kai viena savarankiškai pasninkavau, tai visiškai kitaip viskas buvo....

Ai liūdesys. Nenoriu vėl būti karvė. Bet bijau kad pateksiu į tą kraupią statustiką: 96% dietų besilaikančiųjų gryžta ir viršija savo buvusį svorį.

Sveikutes 4u.gif

Bite, tikrai nebusi "karve", bent jau vyk tokias nemalonias tau paciai mintis lauk! Aisku, kad susiimti yra sunku kai atleidi vadeles.... as pati save taip pat griauziu, o ta griauzatis mane kamuoja minimum 18 metu lotuliukas.gif
Bet viskas yra imanoma ir tu jau nuejei toki kelia, numetei tiek kg, kad atgal gryzti tiesiog nevalia!!!
Tad susiimam ir einan i prieki, tikrai tie 64 nera jokia katastrofa, baik panika, giliai ikvepk, prisimink save kai sverei gerokai daugiau ir motyvacija tikrai sugrys 4u.gif

As pati savaite buvau isgriuvusi vel is ritmo rolleyes.gif praeitas savaitgali praleistas su reikalais Svedijoj, po to visa savaite komandiruote sostinej, aisku maitinimo planas visiskai padrikas, bei vel sugryzes mano 1,5kg blush2.gif
Bet as nenuleisiu ranku, kita savaitele tikrai turesiu minimum 2 pasninkus ir tikiu, kad grysiu i vezes smile.gif

Visoms gero savaitgalio! Ir nepersivalgom wub.gif
Atsakyti