Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta 5:2

QUOTE(Tasty @ 2015 11 09, 13:27)

Eiti  4u.gif  Aš irgi kaupiuosi, galvoju pamėginti namie  ax.gif

Sportuoti neišėjau blush2.gif bet užtat nusipirkau HM sportinę dailią aprangikę, kad gerai jausčiausi (nes kažkokias nudriskusias timpes ir maikę turėjau, tai nors truputį gražesnė jausiuos gal sportuodama biggrin.gif).

Einu trečiadienį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinis ruduo @ 2015 11 09, 12:13)
ačiū už palaikymą dėl rūkymo metimo smile.gif
Gal pamenat, ar metus nešoktelėjo svoris?..

Viskas yra galvoj wink.gif pinigus anksciau skirtus cigaretems isleisk ne uzkandziams o del i taupykle ir menesio gale gera bonka kvepalu iseis lotuliukas.gif taip neprisivalgysi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Atlaikiau vakar pasninko dieną, vakare dar išgėriau stiklinę kefyro su sėlenomis, tai šįryt svarstyklės nustebino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2015 11 11, 13:26)
Sveikos,

Atlaikiau vakar pasninko dieną, vakare dar išgėriau stiklinę kefyro su sėlenomis, tai šįryt svarstyklės nustebino  bigsmile.gif

smagu smile.gif o po savaitgalio apsirijimo manosios manes nedziugina biggrin.gif ryt pasninkas gal bent pirmieji skaiciai 59 buv, nes vel i 60 persiritau doh.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės, norėčiau nuo rytdienos prisijungti prie jūsų.... labai reikia kompanijos metant svorį, ax.gif nors auginti buvo ir vienai gera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglaguoda @ 2015 11 11, 18:05)
sveikos mergaitės, norėčiau nuo rytdienos prisijungti prie jūsų.... labai reikia kompanijos metant svorį,  ax.gif  nors auginti buvo ir vienai gera lotuliukas.gif

Prašom, junkitės bigsmile.gif thumbup.gif Tas tai tiesa, kad priaugant kompanijos nereikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglaguoda @ 2015 11 11, 18:05)
sveikos mergaitės, norėčiau nuo rytdienos prisijungti prie jūsų.... labai reikia kompanijos metant svorį,  ax.gif  nors auginti buvo ir vienai gera lotuliukas.gif

Auga taip greit, kad net kompanijos nespeji surast biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiandien pasnikauju cool.gif
Ryte vyras kepė omleto, tai vietoje dviejų kiaušinių omleto, gavau vieno - mažiukas surijo prieš darželį biggrin.gif išgelbėjo mamą nuo papildomų kalorijų biggrin.gif Tai pusryčiams 100 kcal.

Vakarienei planuoju gal ir nelabai tinkamai pasninkui - bet labai noriu. Silkės filė su virtom bulvėm ax.gif 100 gr silkes - 200 kcal. Bulve - 100 kcal.

Atsakyti
Aš irgi pasninkavau. Bet bijau, kad svarstyklės nieko gero neparodys, nes visą pasninką sugadinau arbata su pienu…..Labai norėjau to pieno. Tai ir įsipyliau. O svarstyklės ryte rodė rekordiškai daug (jau seniai tiek nemačiau verysad.gif) Taip kad tikrai būsiu su pliusiniu svoriu šią savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BiteRite: 12 lapkričio 2015 - 22:56
As sia savaite tik karta pasninkavau, nes persalimas aplanke. Pasisveriau 59.5 thumbup.gif
Atsakyti
Aš per praėjusį savaitgalį užsimečiau 2 kg doh.gif , tai po dviejų pasninkų šią savaitę susigrąžinau pasiektą svorį tik su -200g blush2.gif
Kaip tie savaitgalio smaližiavimai gadina visą reikalą doh.gif
Atsakyti
LAUKIU LAUKIU dar vis REZULTATŲ.

Suskubkite neprisidavusios.

Prisiduokite ir tos kurios su pliusu ar nuliu. Juk tam ir yra ta lentelė, kad realijas atspindėtų, o ne kad tik gerus rezultatus mirksiukas.gif

Aš va pati kaip ir sakiau su pliusu šią savaitę doh.gif Nu ką jau padarysi....Svarbu jis ne toks didelis kaip galvojau smile.gif

Aptingau sportuoti, radau labai skanius sūrelius naujus (kam jie jaus kuria naujus mad.gif ) ....Nu labai saknūs, galėčiau dėžę sukirsti......Nesvarbu kad 100 g NET 400 kcal. Taip ir jaučiu kaip kiekvienas sūrelis atsisėda ant pilvo ir užpakalio, beigi neaplenkia šlaunų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BiteRite: 13 lapkričio 2015 - 13:31