Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta 5:2

user posted image

Ir vėl daug neprisidavė.
Atsakyti
Sveikos,

Ar mums reikia tos lentelės,jei neprisiduodame? smile.gif

Šiandien pasninkas,kas kartu? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Savaitgalis pas mama= +2kg lotuliukas.gif taigi pirmadieni pradedu iskrova! Kas jungiasi?
Atsakyti
Aš namie sėdėdama vėl susigrąžinau 1 kg. Šiandien deduosi prie pasninkaujačių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba, aš po savaitgalio net nelipau ant svarstyklių biggrin.gif šiandien iškrovauju - tai rytoj jau žiūrėsiu - ką svarstyklės rodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2015 11 16, 11:02)
Labas rytas. Savaitgalis pas mama= +2kg  lotuliukas.gif  taigi pirmadieni pradedu iskrova! Kas jungiasi?

Pas mane irgi po gerų krikštynų šventimo +2 kg. (vakar ryte pasisvėriau ir pamačiau 63……Tiek nesvėriau jau 2 mėn). O ir sekmadienis ne mažiau nuodėmingas. Tai bijau kad kelių mėnesių triūsas išgaravo per dvi sočias dienas.
Šiandien pasninkauju.
Nesivėriau ir nesisversiu. Nenoriu nuotaikos gadintis galutinai. Užteks penktadienį ją susigadinti biggrin.gif
Atsakyti
Siandien pasninkas zlugo biggrin.gif bandysiu ryt!
Atsakyti
Sveikos
buvau isvykus savaitei ten kur maitina nustatytu grafiku ir nustatytom porcijom, tai pasninkauti be sansu, bet stengdavausi suvalgyti ne viska, ka duoda smile.gif
penktadieni neturejau galimybes pasisverti ir siaip cia prisijungti negalejau, tai belieka laukti penktadienio prisidavimui ir tiketis nesusigadinti skaiciu, nes siuo metu rodo -0,5 kg nuo lenteles duomenu
bet sia savaite laukia gimtadienis kuris bus pradetas svesti treciadieni ir baigtas sekmadieni, tai nezinau kaip bus ...
Atsakyti
Sveikos

Vinipooh, smagu kad gryžai thumbup.gif

Spygliz, žiūriu į tavo duomenis ir galvoju, kad esame labai panašaus sudėjimo, nes ūgis panašus, svoris (kol kas) panašus. Bet tavo tikslas labai jau mažas…. Esi kada tiek svėrus kiek tikslas nurodytas?

O aš vakar atlaikiau thumbup.gif Kalorijų neskaičiavau, bet su tokiu meniu nemanau kad 500 ribą peržengiau. Valgiau rūgpienio visą induką ir 5 morkas. Vakare išgėriau juodos arbatos su pienu. Viskas.

Jaučiuosi šiendien šiek tiek išsivalius nuo savaitgalinių vištų ir picų.

Dar pasidariau super maisto smile.gif
Vakar užsipyliau pasukomis Chia sėklų. Tai šiandien ragausiu pidingo. Sėklos išbrnko ir gavosi tokia kaip žele. Nu ydomu kas per skonis gavosi. Ragausiu pusryčiam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BiteRite: 17 lapkričio 2015 - 10:02
QUOTE(BiteRite @ 2015 11 17, 11:00)
Sveikos

Vinipooh, smagu kad gryžai  thumbup.gif

Spygliz, žiūriu į tavo duomenis ir galvoju, kad esame labai panašaus sudėjimo, nes ūgis panašus, svoris (kol kas) panašus. Bet tavo tikslas labai jau mažas…. Esi kada tiek svėrus kiek tikslas nurodytas?

mano visada budavo 54 svoris, dabar tikslas 56 smile.gif manau bus pats tas nes jau ir metu ne 20 lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas rytoj su manim pasninkaus?
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2015 11 18, 23:03)
Kas rytoj su manim pasninkaus?

Aš aš drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti