Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Diinka laikykis 4u.gif

jei dar kam įdomu, tai turiu ir dugną jau smile.gif darbiniam pasirodo isšisaugojau smile.gif
lentos dugnas
Atsakyti
Šponkiuk, kaip šiandien jauties ?
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 11 04, 12:02)
Šponkiuk, kaip šiandien jauties ?

šiandien jau geriau, darbe sėdžiu. Galva nevisai veikia, bet bent jau neplyšta smile.gif o ir jau atsikosėt šlapiai pradėjau, tai kažkas gero vyksta smile.gif Dabar reik susigalvot ka su maistu keist. pradėsiu vengt baltos duonos, pieno produktų, bulvių. Vakar tai ryžiais ir sultiniu namuos gyvenau biggrin.gif
O šiaip ką manot apie visokius žanyno valymus? g.gif
Atsakyti
Šponkiuk - suderinta lenta biggrin.gif dabar lauksime nuotraukos kur tu su batais ant lentos biggrin.gif
Diinka - lengvos operacijos ir greito atsigavimo šunėms 4u.gif
Ir eisiu ieškoti šepečio su šiūpeliu, kad ligas visas sušluoti, susemti ir išmesti šiukšlių dėžėn. Žodžiu ligos - škacccccccccc (dar pašnypščiau kaip gyvatė,kad veiksmingiau būtų) nuo visų keturkojų ir dvikojų, bėkit šalin ir daugiau nesirodykit....
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 04, 11:09)

O šiaip ką manot apie visokius žanyno valymus?  g.gif

Kažkada diskutavom apie juos su gastroenterologais profesoriais ir docentais. Bendrai, tai nieko naudingo neduos. Svarbiausia mityba.
Su mano liga iš vis žarnyno valymas nerekomenduojamas.

Aš irgi galvojau, kad tavo lenta su katinu bus biggrin.gif

Aist su gimimo diena. Linkiu, kad nuo šiol viskas gyvenime klostytųsi tik į gerąją pusę 4u.gif

Dinka laikysim kumščius už šunes 4u.gif
Aš savo chebrai pasakiau, kad nebūtų jokių sirgimų, nes mamka iš poliklinikų neišeina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 11 04, 12:18)
*Kažkada diskutavom apie juos su gastroenterologais profesoriais ir docentais. Bendrai, tai nieko naudingo neduos. Svarbiausia mityba.
Su mano liga iš vis žarnyno valymas nerekomenduojamas.

**Aš irgi galvojau, kad tavo lenta su katinu bus biggrin.gif

* tai vat aš galvoju pradžiai pasidaryt, o po to su mityba viską palaikyt. Pradžiai išsivalyt, kad palengvėtų organizmui, o po to stengtis jau jo neuž..ikt g.gif

** jei būčiau radus puikų stilizuoto katino paveiksliuką, būčiau panaudojus smile.gif
Atsakyti
Pritariu Magnunai, lauksim foto dabar 3 in 1 (batai + lenta+ sponkiukas) biggrin.gif

Pagalvojau kad as ant dugno dėčiau katės akis, geltonai žalias ax.gif
Atsakyti
Ką aš žinau, Šponkiau, gal tikrai pagalvotum apie apsilankymą pas Runciaus žolininkę g.gif (šiaip ji žmonėmis ir užsiima, gyvūnais lygiagrečiai, nes myli juos).

Jei atvirai, viskas man ten kažkoks šamanizmas išskyrus apčiuopiamas žolių ištraukas ir tai, kad Runciukas, ką čia slėpt, praktiškai merdėjo, o ji, nustačiusi visai kitokią, nei vet, diagnozę, per dvi paras pasiekė to, kad katinas pradėjo ėsti ir t.t. Kontrastas toks didelis, kad negaliu atimt iš jos to nuopelno, nes savaitė gydymo klinikoje nieko nedavė, tiksliau, katinas vis geso (nepeikiu klinikos - ką galėjo, tą ir darė).
Nesiūlau. nerekomenduoju, tik informuoju 4u.gif Pati nežinau tiksliai, ką apie tai galvoju, bet tai nesvarbu, svarbu, kad Runcius taisosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 04, 12:09)
Dabar reik susigalvot ka su maistu keist. pradėsiu vengt baltos duonos, pieno produktų, bulvių. Vakar tai ryžiais ir sultiniu namuos gyvenau biggrin.gif
O šiaip ką manot apie visokius žanyno valymus?  g.gif

duona seniausioa tik juodą (pagrinde MB keptą) vartoju ir mažai, bulvių taip pat minimumas, pieno produiktai tik rauginti, nemanau kad reiktų atsisakyti natūralaus (geriausia savo) jogurto....
nežinau ar vartoji, bet jei vartoji, tai išmesk majonezą, kečupą visiškai
o šiaip labai rekomenduočiau rytais košę (aiišku ne ant pieno) ...nors nesu megėja, bet stengiuosi , daug daržovių, tikrai daug, ir liesa mėsa, žuvis
nieko kepto keptuvėįj , nebent ant grilio, jokių padažų , nekaitant savo darytų- alia pesto, adžika...
Beje o sultinį vireisi? ar iš kubelių? , visiškos chemijos chemijos kiek įmanoma atsisakyk..
Aš asmeniškai organizmo nevalau, negaliu badauti,. galva iš kart plyšta...
Ir beje reikia stengtis bent 4- 5 kart per dieną valgyti (po nedaug) ....ir vandens gerti nepamiršk 4u.gif ...pavariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 04, 11:23)
* tai vat aš galvoju pradžiai pasidaryt, o po to su mityba viską palaikyt. Pradžiai išsivalyt, kad palengvėtų organizmui, o po to stengtis jau jo neuž..ikt  g.gif

Na, jeigu negaila pinigų (kai dar litais, tai visokie valymai kainavo apie 2000lt kartui) ir pagal mane ten daugiau placebo efektas, negu reali nauda. Dėl galimos žalos neaiškinsiu. Sprendi tu bet kokiu atveju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 11 04, 12:18)

Aš savo chebrai pasakiau, kad nebūtų jokių sirgimų, nes mamka iš poliklinikų neišeina. biggrin.gif

aha tau "gerai" o aš kadangi vėl neinu į poliklinikas (nors buvau sau jau pažadėjus pas kaiką užeiti)
tai katinai sau leidžia... mano mamka sudurniavo (skiepyta seniausia) , išdalinau vaikus, tai mastitą pasigavo, su baisia temperatūra nevalgymais...išsikapstėm, po sterilizacijos iš klinikos atsinešė slogą...ir dar visus globotinius užkrėtė ir mano seniausiusius- persianus...visus išgydžiau...tai susikabino su Birbe, tiksliau Birbė ją užpuolė (ji tokia- vienintelė ir nepakartojama) blogai uždariau kambario duris, ta išėjo, o mes kieme buvom- pasekoja abi primerktom akim...pagydžiau, tai mamka nustojo ėsti, pakilo tempa, suleidau vaistus- suviduriavo, pamaitinau per nenoriu- išvėmė- užvakar vakar kelionė į vetkę lašinėm...po truputį domisi maistu.... negana to naujokų trijulė po antro nukirmininimo sunegalavo- viduriuoja, nelabai ėda, bet aktyvūs, gal praneš.....o blogiausia kad norėjasu susiskiepyti, nes 3 globotiniai pabuvojo vet klinikoj , kur yra maru sergančiu (kai vežiau nežinojau)...Kodėl kai kokia bėda pripuola, tai ji labai išsipūčia g.gif ...viskas smuilkmena, svarbiausia, kad visi išsikapstytų.....na ir aš nuverkiau...gal kompensacijai mažių foto įdėsiu
Atsakyti
Aist,sveikinu ir aš su gimtadieniu,linkiu,kad sūnus greičiau pasveiktų ir daugiau nebesirgtų,taip pat tau pačiai sveikatos,sėkmės,svajonių išsipildymo 4u.gif

QUOTE(diinka @ 2015 11 04, 11:45)
o ryt vežam šunes sterilizacijai....ir sučipuosim tuo pačiu....

sėkmės 4u.gif kad lengvai praeitų 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2015 11 04, 12:52)
aha tau "gerai" o aš kadangi vėl neinu į poliklinikas (nors buvau sau jau pažadėjus pas kaiką užeiti)
tai katinai sau leidžia... mano mamka sudurniavo (skiepyta seniausia) , išdalinau vaikus, tai mastitą pasigavo, su baisia temperatūra nevalgymais...išsikapstėm, po sterilizacijos iš klinikos atsinešė slogą...ir dar visus globotinius užkrėtė ir mano seniausiusius- persianus...visus išgydžiau...tai susikabino su Birbe, tiksliau Birbė ją užpuolė (ji tokia- vienintelė ir nepakartojama) blogai uždariau kambario duris, ta išėjo, o mes kieme buvom- pasekoja abi primerktom akim...pagydžiau, tai mamka nustojo ėsti, pakilo tempa, suleidau vaistus- suviduriavo, pamaitinau per nenoriu- išvėmė- užvakar vakar kelionė į vetkę lašinėm...po truputį domisi maistu.... negana to naujokų trijulė po antro nukirmininimo sunegalavo- viduriuoja, nelabai ėda, bet aktyvūs, gal praneš.....o blogiausia kad norėjasu susiskiepyti, nes 3 globotiniai pabuvojo vet klinikoj , kur yra maru sergančiu (kai vežiau nežinojau)...Kodėl kai kokia bėda pripuola, tai ji labai išsipūčia g.gif  ...viskas smuilkmena, svarbiausia, kad visi išsikapstytų.....na ir aš nuverkiau...gal kompensacijai mažių foto įdėsiu

dievuliau,kiek problemų vienu metu unsure.gif ,laikykitės,linkiu sveikatos visiem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 04 lapkričio 2015 - 11:57