QUOTE(diinka @ 2015 11 04, 13:59)
Kokia pamaiva
QUOTE(Aist @ 2015 11 04, 13:22)
Sėdim šiandien ryte su Ignu Santariškėse, laukiam eilinio perrišimo, kalbamės.
nuoširdu ir miela...
QUOTE(diinka @ 2015 11 04, 14:59)
niu ir dar viena foto, mano mylimiausia Urtytė ....žaidžia X- faktorių 
ar duotumėt taip ?
ar duotumėt taip ?
oho kokia dama
Aist - Igno mintis apie metus ir sūrį tai gerulė
Mažoji panelė
Mažoji panelė
Aist, šaunuolaii judu su Ignu
Patiko apie sūrį
Žinot ką, aš trumpam - gal kas turit nebenaudojamą šildomą paklotuką pigiai-nebrangiai perleist? Turiu karantine 2 vnt 4 savaičių kleckus - negalėjau atsakyt ir nepaimt... lauke taip šalta... tai va, jie tokia mažiuliai, kad pūslė ne išeitis, reiktų stabilesnio šildymo. Skolintis nesiryžtu, nes visko gali nutikti - kacai visai dar mažiukai
Žinot ką, aš trumpam - gal kas turit nebenaudojamą šildomą paklotuką pigiai-nebrangiai perleist? Turiu karantine 2 vnt 4 savaičių kleckus - negalėjau atsakyt ir nepaimt... lauke taip šalta... tai va, jie tokia mažiuliai, kad pūslė ne išeitis, reiktų stabilesnio šildymo. Skolintis nesiryžtu, nes visko gali nutikti - kacai visai dar mažiukai
Erendira - turiu senobinį šildomą kilimuką
paskolinsiu bo galima sakyti pati ant jo kai buvau tavo globotinukų amžiaus gulėjau, tai atiduoti dūšia neleidžia
Ptikrinau ką tik - veikia, įsimesiu darban ir užvešiu per pietus arba tu jeigu turėsi laiko, atlėk. Jeigu nutiks nelaimė mažyliams - nieko tokio, net galvon neimk, naudokitės į sveikatą kiek reikės
dėl mažylių negaila
Diinka, jei klausi dėl dažymosi, ar leisčiau, tai sakau TAIP. Nes kuo anksčiau išmoks naudotis kosmetika, tuo saikingiau paskui dažysis. Aš pamenu kaip mums mokykloje neleisdavo dažytis, nes kosmetika atseit nedera tarybinei mokinei. Tai kai vasarą varydavom į kokias gegužines, tai taip nusišpakliuodavom
, tikrai kaip stoties rajono plaštakės atrodydavom, nes ir tėvai nelabai leisdavo dažytis.
Labai graži mergaičiukė
Katinų ir šunų nekomentuoju, ir taip aišku, jie patys pačiausi.
Labai graži mergaičiukė
Katinų ir šunų nekomentuoju, ir taip aišku, jie patys pačiausi.
Magnuna, ačiū
Gal užlėksiu pas tave apie piet - vistiek važiuočiau per pietus pūslės pakeisti. Nusipirksiu vienkartinių palučių
Tokie smagūs maži palėdžiukai pūkuoti
tik dar foto nėr, nes supurkšti nuo blusų ir neprekinės išvaizdos
Nepagyriau Diinkos anūkytės - tikra koketė-artistė
O tu, brangioji, laikykis
Teisingai Lisitėja sako - kai gali lengvai išmėginti, nebelieka uždrausto dalyko žavesio ir susiklosto sveiki ir normalūs santykiai su vienu ar kitu dalyku.
Na, einu padirbėti - kažkaip užklupo nauji darbai su naujom programom, bandau įsisavinti-įsivažiuoti
Tokie smagūs maži palėdžiukai pūkuoti
Nepagyriau Diinkos anūkytės - tikra koketė-artistė
Teisingai Lisitėja sako - kai gali lengvai išmėginti, nebelieka uždrausto dalyko žavesio ir susiklosto sveiki ir normalūs santykiai su vienu ar kitu dalyku.
Na, einu padirbėti - kažkaip užklupo nauji darbai su naujom programom, bandau įsisavinti-įsivažiuoti
Erendira - susiskambinsim
Aist, su gimimo diena, tegul pildosi svajones
Plačianugaris šildomas kilimėlis
bet individualaus veikimo - šildo tik mamką
o gal tai koks ultranaujas modelis - suprogramuotas įsijungti tik mamkai prisilietus

duokit bučkį
Prisiminiau ką užmiršau - ogi pagirti Diinkos šunes - jau tokios fainuolytės
ir mažuosius globotinius
paskutinis toks mažas murzytis

duokit bučkį
Prisiminiau ką užmiršau - ogi pagirti Diinkos šunes - jau tokios fainuolytės
Labai patiko Diinkos anukyte
Jau tokia grazi maziuke
As leidau savo merginoms derkliavotis. Didzioji tiek eksperimentavo, kad dabar daug graziau dazosi nei as, ir labai gerai susigaudo kosmetikos subtilybese.
Labai patiko dialogas Aist su Ignuciu. Nuo pradzios iki galo
Eiliu as tokiu nesuprantu, bet skaityti ir sviestis nieko pries Tiesiog man patinka klasikai - kaip Brazdzionis, Neris, Marcinkevicius...
Diinkos sunyte ta ruda...oi jau tokios akys...Sitokia sune net pabart negaleciau. Ziuri tiesiai i sirdi
Katukai kaip visada labai fainus.
Griiiikiiii, a kodel tik mamka? A??? Uzpavydejau staciai
As irgi noriu prisiglaust prie Grikucio, va
Labai patiko dialogas Aist su Ignuciu. Nuo pradzios iki galo
Eiliu as tokiu nesuprantu, bet skaityti ir sviestis nieko pries Tiesiog man patinka klasikai - kaip Brazdzionis, Neris, Marcinkevicius...
Diinkos sunyte ta ruda...oi jau tokios akys...Sitokia sune net pabart negaleciau. Ziuri tiesiai i sirdi
Katukai kaip visada labai fainus.
Griiiikiiii, a kodel tik mamka? A??? Uzpavydejau staciai