QUOTE(vilkra @ 2015 11 03, 21:30)
Tikrai- tikiu, kad esi subrendusi- Ir nė kiek neabejoju, kad vėjus atskiri... Tik-.. Man pastaruoju metu tenka sutikti tiek priešingai besielgiančių žmonių, kad- vat lepteliu savo trigrašį, kur nereikia.. Na-tiesa sakant, pati stoviu ant tokios ribos, kai norisi viską spjauti ir išeiti iš darbo, bet vat vienas plonas siūlelis laiko..
Aš tik parašiau, kaip elgčiausi aš pati. Kiti žmonės- kiti sprendimų priėmimo būdai. Kiekvienam savi- svarbu, kad į gera.
Atsiprašau ,jei kiek grubiai nuskambėjo ,bet tikrai vertinu tavo patarimą ir būtinai juo pasinaudou ,tai man nesvetima,aš dažnai paklausiu ten aukštai,kaip man elgtis...renku info iš visur,dedu į vieną krūvą ir darau išvadas,savo išvadas,gaires,kaip man elgtis...dažnai pagalvodavau ,kad tokios įtampos darbe nebešlaikysiu,kad jei kas pakurtų mane,užsidegčiau ir išeičiau tą minutę,vasarą labai buvau užsidegusi,jei būčiau tada gavus pasiūlymą ,dabar jau nekalbėtumėm apie tai....bet dabar aprimo viska,aišku ,iki eilinio konflikto...nes iš esmės politika nesikeičia,esam Š vietoje....Nu tai va ir kyla visokis mintys...pagrinde daugiau kaip pusę gyvenimo atidavus vienai įstaigai,gaila palikti ten sutiktus eilinius žmones,kurie patapo gerais draugais,gaila pacientų kuriuos pažįsti nuo gimimo ir kurie ateina dabar jau su savo vaikais....nu žodžiu ,pusės gyvenimo gaila palikt...kita vertus ,ne į Norvegiją išvažiuočiau...taip ir svarstau,kas nusvers pamatysim