Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Kendde @ 2015 11 03, 23:08)
Tai ne įsigyti, o tik laikinai pagloboti, kad netektų garažuose trintis wink.gif

Aaaa. matai as apie laikina globa nelabai ismanau...O neskauda pernelyg sirdeles, del laikinumo globejams? As tai labai greit prisirisu... unsure.gif Nuo manes turetu jega jau atplest katuka. Na nebent saviitaiga. Nezinau. Pvz Stasiu as ir emiau suvisam. Bet kai buvo aplanke piktos mintys isbart ta pardaveja, pagalvojau, kad pasakys - nepatinka, atiduok. Na jau ne, pasisiause vidus, ne uz ka, net sergancio nebuc galejus atiduot, va. Vadinasi, is manes globeja laikina tikrai neiseitu...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 11 03, 21:05)
Na-tokiu rimtu klausimu tikrai nesikreipčiau į internetinį astrologą ar pnš... schmoll.gif  schmoll.gif  4u.gif Žinau, ką aš daryčiau- nueičiau į bažnytėlę ir tyliai pasimelsčiau. Po to ramiai padėliočiau mintis. pliusus, minusus. Priimčiau sprendimą ir... nueičiau miegoti. jei ramiai miegočiau- sprendimas teisingas. jei- kankintų mintys, negalėčiau užmigti- dar viską gerai pergalvočiau- ir, ko gero pakeisčiau sprendimą. bet- kiekvienas daro pagal save. Esmė- ta pati- sprendimą priimti ( ir atsakomybę už sprendimą) teks pačiam. teisingo pasirinkimo linkiu. 4u.gif  4u.gif

Vilkra ,tikrai esu pakankamai subrendusi,kad atskirčiau kai vėjus kalba,čia būtų tik fonas į bendrą sprendimą,bet kokiu atveju-sprendimą priimsiu aš
Atsakyti
Tiesa, labai norejau parasyt, kad jau geriau sekasi valyt dantukus Staseliui. Pirma kraujus paleidau is dantenyciu blink.gif Pati buvau persigandus. Atrodo taip svelniai, ale kai papludo kraujuot. Palikau ramybej. Ir prieit prie dantuku buvo beveik neimanoma. As tik praziodau, jis tiek spurda, kad neimanoma. Arba laikau ji, arba burna... blink.gif Dabar isgudrejau. Aisku pirma pakeiciau dantu sepeteli. Anas aiskiais buvo per didelis. Nupirkau dar viena su ilgu kotu. Is vienos puses didesnis ir kitos visai mazulytis sepetelis. Tai jau ir nebeziodau. Pradedu svelniai kisti sepeteli, pats prasizioja. O man tik to ir tereikia, gi nereikia kad placiai nasrus atvertu. Taigi, pratinames. Svarbiausias momentas yra tas, kad jis manes kaltininke nelaiko. Nemalonu, faktas. Bet...po proceduru svaros, mes vel draugai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 03, 21:24)
Aaaa. matai as apie laikina globa nelabai ismanau...O neskauda pernelyg sirdeles, del laikinumo globejams? As tai labai greit prisirisu... unsure.gif Nuo manes turetu jega jau atplest katuka. Na nebent saviitaiga. Nezinau. Pvz Stasiu as ir emiau suvisam. Bet kai buvo aplanke piktos mintys isbart ta pardaveja, pagalvojau, kad pasakys - nepatinka, atiduok. Na jau ne, pasisiause vidus, ne uz ka, net sergancio nebuc galejus atiduot, va. Vadinasi, is manes globeja laikina tikrai neiseitu...

Jua zinok nebe, svarbu į gerus namus wink.gif anksčiau tai su kiekvienu atsisveikinimu žliumbdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2015 11 03, 22:25)
Vilkra ,tikrai esu pakankamai subrendusi,kad atskirčiau kai vėjus kalba,čia būtų tik  fonas į bendrą sprendimą,bet kokiu atveju-sprendimą priimsiu aš

Tikrai- tikiu, kad esi subrendusi- Ir nė kiek neabejoju, kad vėjus atskiri... Tik-.. Man pastaruoju metu tenka sutikti tiek priešingai besielgiančių žmonių, kad- vat lepteliu savo trigrašį, kur nereikia.. Na-tiesa sakant, pati stoviu ant tokios ribos, kai norisi viską spjauti ir išeiti iš darbo, bet vat vienas plonas siūlelis laiko..

Aš tik parašiau, kaip elgčiausi aš pati. Kiti žmonės- kiti sprendimų priėmimo būdai. Kiekvienam savi- svarbu, kad į gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 03 lapkričio 2015 - 21:35
QUOTE(zundyte @ 2015 11 03, 22:48)

Gal kuri žinote ,kur galima būtų internete kokio astrologo paklausti,ką žvaigždės kalba,palanku keisti darbą ar ne?

Buciau salia Taves, pasakyciau bigsmile.gif Bet sprendima juk vistiek pati turesi priimti. Taip, kad susikaupk ramiai apmastyk. Pasiimk balta popieriu. Brauk ji perpus. Ir vienoj skilty parasyk senojo darbo pavadinima, kitoj skilty naujojo. Ir surasyk privalumus/trukumus vienoj ir kitoj pusej. Pamatysi, apsisprest taps dvigubai lengviau mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kendde @ 2015 11 03, 23:30)
Jua zinok nebe, svarbu į gerus namus wink.gif anksčiau tai su kiekvienu atsisveikinimu žliumbdavau  biggrin.gif

Vadinasi igavai imuniteta - saunuoliuke wub.gif Reikia juk kad kas gelbetu miauksius mazylius.
Papildyta:
Magnuciuk, i Tavo mazylius paskutinej foto galiu ziuret tik kai garantuotai noriu miego, nes taip snude suima, oi... biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Dar karta pasiziurejau i Grikucio ir Kruopciuko relaksine foto...Nebegaliu unsure.gif Labanaktukas bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2015 11 03, 21:08)
Magnunos poilsiniai kačiai  wub.gif Grikis gal santūriai susisukęs niekad nemiega?  Visad išklotininis  biggrin.gif

biggrin.gif nu jo, Grikis viską daro atlapa dūšia ir plačiai biggrin.gif
štai čia biškį santūriau smile.gif nors nepasakyčiau, kad labai jau santūru nusavinti mamkos ir pagalvę ir dekutį doh.gif
user posted image
Zundyte - linkiu priimti sprendimą ir ramiai išsimiegoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 03 lapkričio 2015 - 21:48
QUOTE(vilkra @ 2015 11 03, 21:30)
Tikrai- tikiu, kad esi subrendusi- Ir nė kiek neabejoju, kad vėjus atskiri... Tik-.. Man pastaruoju metu tenka sutikti tiek priešingai besielgiančių žmonių, kad- vat lepteliu savo trigrašį, kur nereikia.. Na-tiesa sakant, pati stoviu ant tokios ribos, kai norisi viską spjauti ir išeiti iš darbo, bet vat vienas plonas siūlelis laiko..

Aš tik parašiau, kaip elgčiausi aš pati. Kiti žmonės- kiti sprendimų priėmimo būdai. Kiekvienam savi- svarbu, kad į gera.

Atsiprašau ,jei kiek grubiai nuskambėjo ,bet tikrai vertinu tavo patarimą ir būtinai juo pasinaudou ,tai man nesvetima,aš dažnai paklausiu ten aukštai,kaip man elgtis...renku info iš visur,dedu į vieną krūvą ir darau išvadas,savo išvadas,gaires,kaip man elgtis...dažnai pagalvodavau ,kad tokios įtampos darbe nebešlaikysiu,kad jei kas pakurtų mane,užsidegčiau ir išeičiau tą minutę,vasarą labai buvau užsidegusi,jei būčiau tada gavus pasiūlymą ,dabar jau nekalbėtumėm apie tai....bet dabar aprimo viska,aišku ,iki eilinio konflikto...nes iš esmės politika nesikeičia,esam Š vietoje....Nu tai va ir kyla visokis mintys...pagrinde daugiau kaip pusę gyvenimo atidavus vienai įstaigai,gaila palikti ten sutiktus eilinius žmones,kurie patapo gerais draugais,gaila pacientų kuriuos pažįsti nuo gimimo ir kurie ateina dabar jau su savo vaikais....nu žodžiu ,pusės gyvenimo gaila palikt...kita vertus ,ne į Norvegiją išvažiuočiau...taip ir svarstau,kas nusvers pamatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 03 lapkričio 2015 - 22:26
Aist,su Gimtadieniu!

user posted image
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

As pirma...as pirma - Yeeee bigsmile.gif

AISTUT - Sveikinu Tave su Gimimo Diena 4u.gif happybday.gif soske.gif heart.gif birthday.gif 000552.gif
Tegul tie metai būna daug sveikesni, linksmesni, įdomesni. Tegul šypsena ir energija (kurios Tu turi su kaupu) nedingsta iš Tavo gyvenimo. Tegul pildosi net slapčiausios mintys ir norai. Žodžiu pupuliuk, būk laiminga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai norėtųsi ne virtualiai apsikabint, pabučiuot, bet ach....nėr variantu. Taip kad iš visos širdies, su didžiausia jėga siunčiu palinkėjimus, ir kad jie kuo greičiau Tave pasiektų 4u.gif smile.gif
user posted image
Papildyta:
Zundyte - atsiimsi biggrin.gif bigsmile.gif Negalejai kavos dar isgert, kol as parasysiu, a??? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su uogienės diena Aist 4u.gif

Sveikatytės tau ir tavo šeimynai. 4u.gif

Bet ir užderėjo varduvininkių pačiu niūriausių metų laiku.Smagu, ką jau bepasakysi. 4u.gif

Visoms geros dienos 4u.gif Nusipaišau veidą, dar padarau dozę kavos ir varau darban.
Atsakyti
Aistut, sveikinu tave su uogienės diena! Būk sveika, stpiri dasiškai, graži ir laiminga happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image
Atsakyti