Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Kiek grožybių prisižiūrėjau... 4u.gif

O mano naujienos liūdnos. Nika mano susirgo. Čiaudi be perstojo. Buvom pas vetą. Sumokėjau daug, bet konkrečiai nieko nepasakė, nosis užgulus, ašarota, tempa 39 - tai kaip 37,4 maždaug, supratau, kaip žmoginė tokia.
Jaučiu, kokis virusas, ale kur ji jį gavo? verysad.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Prileido 3 ampules, liepė atvažiuoti dar, bet matau, kad lyg geriau. Bet vakar tai tokia buvo išėjus iš snukučio ir bendrai, gulinėja. Bet apetitas nedingęs ir maisto prašinėja. Tas guodžia.

Gal kas iš vilniečių akcijos norit Royal - link Molėtų prekybcentryje yra Nesefauna parduotuvė - 55 ir 56 proc akcija 400+400.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 04 lapkričio 2015 - 22:42
Erode - Nikutei 4u.gif 4u.gif o virusą galima ir ant batų namo parnešti, visaip būna. Sveikatos Nikutei 4u.gif
Aist mergaičių rytinis pasisėdėjimas thumbup.gif Ainu mamkai savo paslaptis šnibžda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 04, 23:54)
Erode - Nikutei  4u.gif  4u.gif  o virusą galima ir ant batų namo parnešti, visaip būna. Sveikatos Nikutei  4u.gif
Aist mergaičių rytinis pasisėdėjimas  thumbup.gif  Ainu mamkai savo paslaptis šnibžda  wub.gif

Gražu, Ainu ir aist foto labai super. thumbup.gif Miela. wub.gif

Na, paguoda ta, kad geryn lyg tai Nikutei.
O pasiutus buvo gydykloj, o maurojo... blink.gif

Tašė jau adaptuojas, bet man ėmė gėles kapstinėti. Privaro ant kilimo. Nuėmėm.
Dar sunku jom abiem, abi viena kitos bijo ir abiejų nosys nudraskytos. Aš reguliari klinikos lankytoja nagams karpeliot. doh.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Aist @ 2015 11 04, 22:58)
Erendira, nu tu ir šaunuolė, jei mane kas pamestų prie konteinerio, norėč papult į tavo globą  biggrin.gif  4u.gif

Priimčiau be karantino hihihi.gif

Vakar Runcius teikėsi padūkti su Uršule thumbup.gif Bet nelabai ėda tą savo bevištį-begrūdį maistą g.gif šiaip, nieko baisais, kad pakūs rolleyes.gif , bet norėtųsi, kad sveikatytė taisytųsi sklandžiai

Rūsio kvartirantai pernakvojo gerai. Gal kas žinot, kokio amžiaus mažiukai patys ima šlapintis ir tuštintis? Valgyt tai jie jau moka (nors nesu tikra, ar laka - gal jiems vietoj vandens ožkos pienelio?)

Balučių ant palučių neradu, nors kraikdėžėj lyg kažkokių sušokusių trupinukų ir buvo g.gif jei perpiet nerasiu jokių nuveiktų darbų, bandysiu padėt jiems pasisiot blink.gif ot prisidirbau unsure.gif bigsmile.gif

Vaikai bus gražuoliai wub.gif dabar tokie cepelinai plaukuoti su antenytėm-uodegytėm biggrin.gif

Erode, virusą laisvai galim atsinešti iš gatvės. O jei mergos dar viena kitai stresą kelia, pasilpsta imunitetas ir voila. Paduok vitamininės pastos 4u.gif

Grikis yra meninio ir akrobatinio miegojimo prof. hab. Dr. ir ne mažiau biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,

Aist
, kas gi Tave žada išmesti prie konteinerio bigsmile.gif žinai, pritariu drinks_cheers.gif tokiu atveju ir aš norėčiau pas Erendirą pakliūti biggrin.gif

Erodės Nikutei sveikatos 4u.gif

Aist rytas wub.gif mano irgi panašus (tik be šuniuko) bet niekas mūsų nemato, nes mes su Nikute keliamės pirmos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 11 05, 09:17)
Labas rytas  4u.gif

Labas rytas.
Mano turėti 3-4 savaičių spirgai patys jau darydavo. Jeigu yra gumuliukų, tai turbūt, kad jau ėjo į kraiką. Bet manau, kad jiems patiks, jei pamasažuosi pilvus, blogiau nebus.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 11 05, 09:17)
*Rūsio kvartirantai pernakvojo gerai. Gal kas žinot, kokio amžiaus mažiukai patys ima šlapintis ir tuštintis? Valgyt tai jie jau moka (nors nesu tikra, ar laka - gal jiems vietoj vandens ožkos pienelio?)

**Grikis yra meninio ir akrobatinio miegojimo prof. hab. Dr. ir ne mažiau biggrin.gif

* Kiek aš turėjau patirties su mažulyčiais - kai tik pirmą kartą patys pavalgė taip ir patys į dėžutę ėjo, t. y. nuo primo karto kai tik pradėjo maistelį valgyti taip ir pradėjo visus reikalus dryti, pagalbos jokios nereikėjo 4u.gif maniškiai tai kaip laikrodukai būdavo: pavalgo ir už 10 min į tuoletą atiduoti kas atliko smile.gif
** biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir dar įtariu Grikis disertaciją rašo apie švelnius apkabinimus nes intensyviai tyrimus šioje srityje atlieka biggrin.gif
Pritariu Aist ir Nikunai drinks_cheers.gif biggrin.gif galvoju gal su visu šildomu kilimėliu niurktelsiu į Erendiros amšinos bagažinę ir susirangysiu su Mykoliuku ir Motiejuku tam rūsyje ant kilimėlio smile.gif paskum galėsiu su Uršulyte pažaisti rolleyes.gif su Pedriuku palakstyti biggrin.gif ir galiausiai Runcelis pasigavęs mane nupraus rolleyes.gif ot puiki diena būtų biggrin.gif
Runcelis šaunuolis thumbup.gif kas dieną mus geromis žiniomis džiugina 4u.gif kaip smagu, kad jam viskas gerėja ir gerėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 11 05, 10:17)
Vaikai bus gražuoliai  wub.gif  dabar tokie cepelinai plaukuoti su antenytėm-uodegytėm  biggrin.gif

Kaip smalsu, kaip smalsu, laabai laukiam foto wub.gif

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2015 11 04, 18:39)

oho kokia dama smile.gif kiek jai metukų?

cieli 5 smile.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 04, 20:54)
Diinka, jei klausi dėl dažymosi, ar leisčiau, tai sakau TAIP.

Šiaip ne dė dažymosi klausiau, čia gi toks žaidimas, perisižiūri X faktorio...ji ir "dalyvauja" šoka, ar dainuoja ir nori gauti "taip"
o dėl dažymosi leidau ir aš vaikui, paskui su paaugle šiek tiek bariausi, dukriukas mano tamsaus gimio gražios juodos ryškios blakstienos, nu kam ten tiek tušo kabinti.... išaugo biggrin.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 04, 22:35)

Diinka, labai palaikau Tave. Sitiek rupesteliu, su tiek zveriuku

tai jau senokai nebuvo, atpratau...blogiausia, kad labai per nervų sistemą "kala" blogai miegu, visokios mintys lenda.... Mamka jau valgo po truputį, neviduriuoja, manau išsikapstėm,
Mažiai dar nelabai nori valgyti, tik Liza jau pati užkandžiauja (Pikaso iš vis nesublogavo) blogiausia jaučiasi Vinčis, , nedūksta daugiau sėdinėję, bet jau nevemia nei vienas, tai kažkiek pamaitinu, o Mona nors dar nevalgo, bet prisukimas kaip passveika... tikiuosi kad greit būsim vėl sveiki.... svarbiausia, kad kita zaraza nebūt namo parėjus....

QUOTE(Aist @ 2015 11 04, 22:58)
Ajei mane kas pamestų prie konteinerio, norėč papult į tavo globą  biggrin.gif  4u.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Aist @ 2015 11 04, 23:13)
Va va, maniškis gryn kaip Grikučio, tik neplaukuotas  lotuliukas.gif
O čia ryto kuždesiai, perėję į veido pylingą  biggrin.gif

labai miela wub.gif atrodai kaip 16-kinė 4u.gif

QUOTE(Erode @ 2015 11 04, 23:39)

O mano naujienos liūdnos. Nika mano susirgo. Čiaudi be perstojo. Buvom pas vetą.

... 4u.gif būt gerai nuo Tašės atskirti...zaraznas tas virusas

QUOTE(Erendira @ 2015 11 05, 10:17)

Gal kas žinot, kokio amžiaus mažiukai patys ima šlapintis ir tuštintis? Valgyt tai jie jau moka (nors nesu tikra, ar laka - gal jiems vietoj vandens ožkos pienelio?)

Balučių ant palučių neradu, nors kraikdėžėj lyg kažkokių sušokusių trupinukų ir buvo  g.gif  jei perpiet nerasiu jokių nuveiktų darbų, bandysiu padėt jiems pasisiot  blink.gif  ot prisidirbau  unsure.gif  bigsmile.gif

4 savaičių puikiai daro į dėžutę....o jie valgo konservus ? tada nelabai ir laka nes maiste yra vandens. ... galima pabandyt ožkapienio, bet gali nelakti, man rodos jie greičiau valgyt išmoksta nei lakt
laikykitės 4u.gif

Laba,

ačiū už pagyras mano pamaivai, ji tikrai pamaiva

15 bval. panos jau guls po peiliu, ai kaip neramu, alkanos vargšės...
Atsakyti
Dinka, kad sklandžiai mergom viskas praeitų. Laikom kumščius 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos už atsakymus dėl mažiukų 4u.gif

Diinka, viskas bus gerai tavo mergiotėms, laikom sumezgė vuodegas

Weronica, pagražės ir pafotografuosim, dabar nupurkšti nuo blusų, kailiukas sulipęs blush2.gif
Atsakyti
Diinka - viskas bus gerai šunytėms 4u.gif laikysim kumštus 4u.gif
Atsakyti