QUOTE(žydrynė @ 2015 11 04, 18:39)
oho kokia dama

kiek jai metukų?
cieli 5
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 04, 20:54)
Diinka, jei klausi dėl dažymosi, ar leisčiau, tai sakau TAIP.
Šiaip ne dė dažymosi klausiau, čia gi toks žaidimas, perisižiūri X faktorio...ji ir "dalyvauja" šoka, ar dainuoja ir nori gauti "taip"
o dėl dažymosi leidau ir aš vaikui, paskui su paaugle šiek tiek bariausi, dukriukas mano tamsaus gimio gražios juodos ryškios blakstienos, nu kam ten tiek tušo kabinti.... išaugo
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 04, 22:35)
Diinka, labai palaikau Tave. Sitiek rupesteliu, su tiek zveriuku
tai jau senokai nebuvo, atpratau...blogiausia, kad labai per nervų sistemą "kala" blogai miegu, visokios mintys lenda.... Mamka jau valgo po truputį, neviduriuoja, manau išsikapstėm,
Mažiai dar nelabai nori valgyti, tik Liza jau pati užkandžiauja (Pikaso iš vis nesublogavo) blogiausia jaučiasi Vinčis, , nedūksta daugiau sėdinėję, bet jau nevemia nei vienas, tai kažkiek pamaitinu, o Mona nors dar nevalgo, bet prisukimas kaip passveika... tikiuosi kad greit būsim vėl sveiki.... svarbiausia, kad kita zaraza nebūt namo parėjus....
QUOTE(Aist @ 2015 11 04, 22:58)
Ajei mane kas pamestų prie konteinerio, norėč papult į tavo globą
QUOTE(Aist @ 2015 11 04, 23:13)
Va va, maniškis gryn kaip Grikučio, tik neplaukuotas
O čia ryto kuždesiai, perėję į veido pylingą
labai miela

atrodai kaip 16-kinė
QUOTE(Erode @ 2015 11 04, 23:39)
O mano naujienos liūdnos. Nika mano susirgo. Čiaudi be perstojo. Buvom pas vetą.
...

būt gerai nuo Tašės atskirti...zaraznas tas virusas
QUOTE(Erendira @ 2015 11 05, 10:17)
Gal kas žinot, kokio amžiaus mažiukai patys ima šlapintis ir tuštintis? Valgyt tai jie jau moka (nors nesu tikra, ar laka - gal jiems vietoj vandens ožkos pienelio?)
Balučių ant palučių neradu, nors kraikdėžėj lyg kažkokių sušokusių trupinukų ir buvo

jei perpiet nerasiu jokių nuveiktų darbų, bandysiu padėt jiems pasisiot

ot prisidirbau
4 savaičių puikiai daro į dėžutę....o jie valgo konservus ? tada nelabai ir laka nes maiste yra vandens. ... galima pabandyt ožkapienio, bet gali nelakti, man rodos jie greičiau valgyt išmoksta nei lakt
laikykitės
Laba,
ačiū už pagyras mano pamaivai, ji tikrai pamaiva
15 bval. panos jau guls po peiliu, ai kaip neramu, alkanos vargšės...