Norėčiau pažiūrėti fotoatelje reakciją

http://www.supermama...?...962690&st=0 Nuoroda apie stiklinės principą. Jei kam įdomu, pasiskaitykit.
Dėl kalendoriaus idėja labai gera, bet nesugebėsiu padaryti portretinės foto. Molis svetimo žmogaus jokiu būdu neprisileis.O be to nežinau kada jis gimęs, žinau tik kad žiemą.Nors už kelių dienų švesim šiokį tokį jubiliejų
Fotoatelje reakcija bus teigiama, nes visokių keistuolių ten būna.Pvz. mano brolis vežė fotografuoti 1.16 m lydeką.
Dėl kalendoriaus idėja labai gera, bet nesugebėsiu padaryti portretinės foto. Molis svetimo žmogaus jokiu būdu neprisileis.O be to nežinau kada jis gimęs, žinau tik kad žiemą.Nors už kelių dienų švesim šiokį tokį jubiliejų

Fotoatelje reakcija bus teigiama, nes visokių keistuolių ten būna.Pvz. mano brolis vežė fotografuoti 1.16 m lydeką.

Sveikos visos- trumpam i6lendu iš pogrindžio. Dėl dietų....
hm. patylėsiu, nes kepu obuolių pyragą...
Dėl kalendoriaus- Mano žila galva- parasčiausias būdas- burtai. Jei bus vietos Trišei- ok. Kokiam mėnesyje - visai nesvarbu.
o Pas mane- va kokie reikalai- paskambino iš eks darbo- kvietė grįžti... Na- sudėjus pliusus ir minusus- jau linkau grįžti senon katorgon, kol Lapė nr 1 ir MB nepriminė- kaip vakarais verkdavau kokiam kampe. namuose.. Šitam darbe- dar taip neteko. taigi- pasiūlymą atmečiau. Ir ramiai pramiegojau naktį.
Trioškė šiandien išprievartavo dukrą, kad ją išvestų laukan- grįžo gana greitai- uodega nesuprato, kodėl iš dangaus krenta šlapuma, o pedutės irgi jau pamiršę balų prisiilietimą ilgai purtėsi ir buvo laižomos.
hm. patylėsiu, nes kepu obuolių pyragą...

o Pas mane- va kokie reikalai- paskambino iš eks darbo- kvietė grįžti... Na- sudėjus pliusus ir minusus- jau linkau grįžti senon katorgon, kol Lapė nr 1 ir MB nepriminė- kaip vakarais verkdavau kokiam kampe. namuose.. Šitam darbe- dar taip neteko. taigi- pasiūlymą atmečiau. Ir ramiai pramiegojau naktį.

Trioškė šiandien išprievartavo dukrą, kad ją išvestų laukan- grįžo gana greitai- uodega nesuprato, kodėl iš dangaus krenta šlapuma, o pedutės irgi jau pamiršę balų prisiilietimą ilgai purtėsi ir buvo laižomos.
Busy - papurensiu dar pagalvę, kad minkščiau šleptelt būtų
fotoatelje reakciją ir aš norėčiau pamatyti ypač jeigu visos kartu sugužėtume
Na tuomet jei prieštaraujančių nebus - apsiimu registruoti nuotraukas
Skelbiu preliminarias taisykles, gal turėsit kokių pastabų:
1. Nuotraukas keliam keturias savaites, t. y. iki gruodžio 7 dienos
2. Vieno katino dedam ne daugiau trijų nuotraukų (juk kartais būna pačian subjektyviai sunku apsispręsti kuri savo numylėtinio nuotrauka pati pačiausia
)
3. Kas turi kelis katinus - gali dėti visų katinų po tris nuotraukas
4. Pasibaigus nuotraukų kėlimo laikui, pirmiausia išrinksime gražiausią kiekvieno katinėlio nuotrauką, t. y. tų katinėlių kurių bus įdėtos kelios nuotraukos. išrinktos gražiausios nuotraukos keliaus į pagrindinį balsavimą. Tų katinėlių, kurių bus įdėtos po vieną nuotraukos - nuotraukoas iš karto keliaus į pagrindinį balsavimą
5. Pagrindiniam balsavime visos temos dalyvės balsus skirstys nuo 1 iki 12, t. y. labiausiai patikusiai nuotraukai skirs 12 balsų ir taip toliau mažėjančia tvarka
6. Galim nusistatyti, kad jeigu į dvyliktuką papuls vienos temos dalyvės du katinėliai, tai laimi ta nuotruaka kuri surinks daugiau balsų, o mažiau balsų surinkusi nuotrauka automatiškai pašalinama ir visos kitos nuotraukos pasislenka per vieną vietą - manau šitą klausimą galutinai galėsim išspręsti finale
Gal dar kokių minčių turite
Ir nepulkime labai į paniką dėl nuotraukų, tiesiog laikykime netoli fotoaparatus ir telefonus ir nepatingėkime dažniau pafotografuoti
savaime suprantama, kad ne į fotoatelje katinus nešime ir namo fotografo juk nekviesime - tokiu atveju fotografas Grikio tik užpakalį nufotografuotų ir nieko grikiško neišeitų
Pamenat Kalėdinį mūsų konkursą? Smagu gi buvo balsuoti ir rezultatų laukti, taip kad manau atsipalaiduokim, pafotografuokim
ir manau tikrai surinksim 12 kalendorinių nuotraukų
Vilkra gerai dėl burtų sako - jeigu pasirodys, kad gražių nuotraukų pakankamai daug ar kad bus surinkta vienodai balsų - bus galima traukti burtus

fotoatelje reakciją ir aš norėčiau pamatyti ypač jeigu visos kartu sugužėtume

Na tuomet jei prieštaraujančių nebus - apsiimu registruoti nuotraukas

Skelbiu preliminarias taisykles, gal turėsit kokių pastabų:
1. Nuotraukas keliam keturias savaites, t. y. iki gruodžio 7 dienos
2. Vieno katino dedam ne daugiau trijų nuotraukų (juk kartais būna pačian subjektyviai sunku apsispręsti kuri savo numylėtinio nuotrauka pati pačiausia

3. Kas turi kelis katinus - gali dėti visų katinų po tris nuotraukas
4. Pasibaigus nuotraukų kėlimo laikui, pirmiausia išrinksime gražiausią kiekvieno katinėlio nuotrauką, t. y. tų katinėlių kurių bus įdėtos kelios nuotraukos. išrinktos gražiausios nuotraukos keliaus į pagrindinį balsavimą. Tų katinėlių, kurių bus įdėtos po vieną nuotraukos - nuotraukoas iš karto keliaus į pagrindinį balsavimą
5. Pagrindiniam balsavime visos temos dalyvės balsus skirstys nuo 1 iki 12, t. y. labiausiai patikusiai nuotraukai skirs 12 balsų ir taip toliau mažėjančia tvarka
6. Galim nusistatyti, kad jeigu į dvyliktuką papuls vienos temos dalyvės du katinėliai, tai laimi ta nuotruaka kuri surinks daugiau balsų, o mažiau balsų surinkusi nuotrauka automatiškai pašalinama ir visos kitos nuotraukos pasislenka per vieną vietą - manau šitą klausimą galutinai galėsim išspręsti finale

Gal dar kokių minčių turite

Ir nepulkime labai į paniką dėl nuotraukų, tiesiog laikykime netoli fotoaparatus ir telefonus ir nepatingėkime dažniau pafotografuoti

Vilkra gerai dėl burtų sako - jeigu pasirodys, kad gražių nuotraukų pakankamai daug ar kad bus surinkta vienodai balsų - bus galima traukti burtus

Liuks, o aš einu ieškoti kalendorių pavyzdžių. Dar būtų gerai nusprestį, kokį ant sienos kabinamą ar ant stalo dedamą
Aš balsuočiau už ant sienos kabinamą, dydžio gal nereik plakatinio, turiu omeny kur būna labai dideli kalendoriai, bet man norėtųsi ant sienos kabinamo

Pritariu Magnunos taisyklėms
Ir aš balsuoju už kabinamą ant sienos
Nepažadu ar išeis kokia normali nuotrauka su Nikita, o jei ir ne, kalendorių vis tiek pirksiu su mūsų katinukais

QUOTE(sagyte @ 2015 11 08, 19:59)
Vetra pas mane irgi yra geras pliusas, tai pradedu nuo ryt sveikai gyventi, i diena po 50 pritupimu padaryti ir po 18h tik vanduo
Taip , kad davai abi viena kita palaikom ir dalinames rezultatais
ryt ryte avizu kose su saukstu uogienes ir kava be cukraus juoda, prispieciams bananas, pietums virta krutinele su darzovem , pomidoras agurkas spinatau lapeliai, pavakariai kava su pienu be cukraus (dziovintu razinu saujele), vakarieniai du virti kiausiniai( vieno trynio atsisakysiu vaikams liks nes jie megsta) rugines duonos riekele, ir vandens bambalys 2 litru dienai
po 18h jau nieko nevalgysiu tik gersiu vandeni arba nesaldinta arbata. Tai va taip per savaite turetu nukrist iki 300-400g ( ne daugiau) jei viskas gerai vasara galesiu eiti i miss bikini

Oi kaip fainiai. Kartu daug smagiau. Palaikau kompanija

Va dabar rodys X faktoriu ir Lietuvos balsa, zadu minti elipsiuka ziuredama tv

As tai norec Lapkriti - Staseliui, Liepa - Vosylijui

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 08, 19:20)
As tai norec Lapkriti - Staseliui, Liepa - Vosylijui
Ar yra galimybe? 

Paskaityk taisykles

QUOTE(busycat @ 2015 11 08, 20:03)
Mergaitės, ne pagal gimimo datą siūlykit, o šiaip kas kam tinka. Iš šeimos, tik vienas kašakas. Nes kaip minėjau neužtenka mėnesių visiems.
Įtariu įdėjai lemta žlugti... vieni jausis nuskriausti, neįdėti į kalendorių
Oi, atsiprasau, neisiskaiciau

Tada mano Staselis jei tik vienas kaciukas.
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2015 11 08, 20:03)
Mergaitės, ne pagal gimimo datą siūlykit, o šiaip kas kam tinka. Iš šeimos, tik vienas kašakas. Nes kaip minėjau neužtenka mėnesių visiems.
Zinai Busiuk, man atrodo ir taip neuzteks menesiu, net po viena katinuka is seimos. Juk musu tikrai daugiau nei 12

Vėtra, Magnuna paskelbė taisykles

Dabar užduotis fotografuoti ir siųsti Magnunai tinkamas nuotraukas. Gal bus taip kad nebus iš ko rinkti ir to dvyliktuko
O jei bus daug, tada galėsim galvoti.
Manau jei bus dvylika atstumtųjų, paprašysim kad ir jiems padarytų kalendorių jei tik šeimininkai norės, juk ne karo metas. O pirksim tą kuriame bus mūsų katinukai.

Manau jei bus dvylika atstumtųjų, paprašysim kad ir jiems padarytų kalendorių jei tik šeimininkai norės, juk ne karo metas. O pirksim tą kuriame bus mūsų katinukai.