Vidam
apie tai irgi pagalvojau. Jei susirinks 12 nepatekusiųjų, galima bus suorganizuoti kitą

Taisykles beveik supratau ..
O kelti - kur? Čia į temą? ar Magnunėlei į AŽ?
O kelti - kur? Čia į temą? ar Magnunėlei į AŽ?
Sveikos merginos
Labai sauni ideja su kalendorium
Tikrai noreciau isigyti kalendoriu su temos katineliais
Mano karalaitis pagaliau grizo is atostogu kaime, dar siek tiek stresuoja po keliones, bet manau greitai apsipras.
Ziuriu apie apie dietas, mityba diskutuojat, as irgi turejau problemu su svoriu, kol galvojau ka cia daryti,pavasari, prasidejo skrandzio problemos ir 10 kg kaip nebuta.
Dabar pasikeitus aplinkybems ir labai pagerejus apetitui vel + 4, ir tikiuosi iki pavasario dar bus plius kokie 8

Labai sauni ideja su kalendorium

Tikrai noreciau isigyti kalendoriu su temos katineliais

Mano karalaitis pagaliau grizo is atostogu kaime, dar siek tiek stresuoja po keliones, bet manau greitai apsipras.
Ziuriu apie apie dietas, mityba diskutuojat, as irgi turejau problemu su svoriu, kol galvojau ka cia daryti,pavasari, prasidejo skrandzio problemos ir 10 kg kaip nebuta.
Dabar pasikeitus aplinkybems ir labai pagerejus apetitui vel + 4, ir tikiuosi iki pavasario dar bus plius kokie 8

QUOTE(vilkra @ 2015 11 08, 20:02)
Ach taip, neparašiau

Nuotraukas galite dėti ir temoje su užrašu KALENDORIUI arba siųsti man į AŽ - kaip patogiau. Kadangi tai ne konkursas prizinėm vietom laimėti tai galime ir temoje dėti, iš temos aš susirinksiu

Konkursui Trišė:
Fontomasssss

Mėssos duosi?

Tuoj tuoj... Nieko nepadarysiu
Fontomasssss

Mėssos duosi?

Tuoj tuoj... Nieko nepadarysiu

Ak ak

Vilkra - ar visas tris imti ar vieną iš jų, tai kurią, nes gal vėliau dar nuotraukų duosi?

QUOTE(busycat @ 2015 11 08, 21:16)
na- čia- jeigu-apie Trišę- tai tik tos ir yra "nebuitinės"..

Vilkra - tai turi ir nuotraukų kur Trišė kieme irgi labai gražios

QUOTE(Magnuna @ 2015 11 08, 21:26)
Vilkra - ar visas tris imti ar vieną iš jų, tai kurią, nes gal vėliau dar nuotraukų duosi? 

Vėliau nebeduosiu

Vilkra - paėmiau visas tris