Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

KALENDORIUI bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O cia ne kalendoriui wub.gif bigsmile.gif

Negaliu ziuret i tuos fotografus mad.gif
user posted image

Ir dar moku teip...
user posted image

Matuokit mano ugi...ilgi...greiciauuu....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 11 07, 19:28)
Tašė visai nesiduoda šukuojama? Netgi tada kai nėra savėlų?

Kiara draugauga, bet nepraleidžia progos paburbuliuoti, nes Tutis smarkutis, lyg netyčia su letena per ausį užmeta biggrin.gif Turiu pafilmuotą, bet šonu paverstas filmas, nežinau kaip pasukti

Nesiduoda. verysad.gif
Atsakyti
Laba vakara, oho, kad sujudote visos, bigsmile.gif Nespeju su jumis, bet skaitau jus, skaitau... biggrin.gif

QUOTE(renatelexx @ 2015 11 08, 20:02)
Labai sauni ideja su kalendorium thumbup.gif
Tikrai noreciau isigyti kalendoriu su temos katineliais smile.gif

Mane irgi pripliusuokite prie isigijanciu kalendoriuka smile.gif Smagu butu ir man tureti. Kaip tik ieskomes kitiems metams kabinamo ant sienos ir dziuginancio akis wub.gif
Dalyvauti "konkurselyje " mes nedalyvausime, nes tikrai daug norinciu yr o ir vaidenames retokai, bet kalendoriuko noretume... 4u.gif

Bet jau KOKIE GROZIAI PASIPYLE!!! wub.gif Sunku bus atrinkti, oi sunku... tongue.gif
Atsakyti
Vėtriuk - paėmiau Stasiuko nuotraukas 4u.gif
Papildyta:
Kruopos fotosesija - ką tik papyškinau, kad paskatinti ir kitas fotografuoti savo kailiniuočius mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu Magnuciuk wub.gif

Jetus kaip gerai, kad sugalvojot kalendoriaus kurima, nuotrauku prisiziuresiu iki soties wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 08, 22:12)
Vėtriuk - paėmiau  Stasiuko nuotraukas 4u.gif
Papildyta:
Kruopos fotosesija - ką tik papyškinau, kad paskatinti ir kitas fotografuoti savo kailiniuočius  mirksiukas.gif

Priešpaskutinė... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 11 08, 22:17)
Priešpaskutinė... wub.gif  wub.gif  wub.gif

TRišė, Vidam judrioji ir Kruopa fotogeniškumo simboliai. Dar labai gražus rudas katukas. Man jie saulėti. 4u.gif
Atsakyti
Kalendoriaus norėsiu ax.gif O prieš visų kitų foto pasuojam.Nepozuoja Molka, regis visada pasiruošęs kažkur bėgti. Nepriaugom dar blush2.gif
Atsakyti
Žinot noriu kai ką pasakyti. Užsaugojant nuotraukas patalpintas superamose ar bet kokiame kitame tinklapyje kokybė suprastėja. Siųskit tiesiogiai Magnunai. Nes paskui dedant nuotraukas į kalendorių prasta kokybė labai matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 11 08, 23:36)
Žinot noriu kai ką pasakyti. Užsaugojant nuotraukas patalpintas superamose ar bet kokiame kitame tinklapyje kokybė suprastėja. Siųskit tiesiogiai Magnunai. Nes paskui dedant nuotraukas į kalendorių prasta kokybė labai matosi 4u.gif

Patarkit kokia siust Magnuciukui,a ax.gif Visu foto, gal perdaug g.gif
Atsakyti
Vėtra ,man tai vidurinioji wub.gif ,arba paskutinė,ten šepetukai nuostabūs wub.gif

kruopos irgi ta pati ,kur palenkusi galvelę taip šelmiškai kruopiškai žiūri wub.gif
Atsakyti
Jei siusim į jos AŽ vis tiek bus supermamos g.gif
Atsakyti