Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 09, 11:23)
Ar Hipe pafilmavai su katzoliniais zaislais??? bigsmile.gif

oj ne, labiau stebėjau Zugi žaidimus ax.gif Taip taip Zugi jau vis dažniau ir dažniau žaidžia smile.gif
Atsakyti
Zundyte,

varna nerealiiiiiiiiii, 4u.gif

Dietos...
beje, esu ir aš gyvenime per metus numetus beveik 30 kg, bet tai buvo iki 30, ties
Visa laimė, kad saldumynams nejaučiu kažkokio potraukio, galiu apseit be jų, retai kada užeina, kad tikrai noriu...daržniausia tai buna juodas šokoladas
taigi kava geriu be cukraus Va čia jau kančia...vis dar neįprantu) , kas liečia saldiklius girdėjau, kad jie blogiau už cukrų
mėsos su bulvėm seniausia nevalgau, riebaluose nekepu, tik ant grilio ir pagrinde vištieną be odelės, sumuštinių nevalgau.... bet svorį išlaikyt sunku, numest galiu tik su kažkokia dietą- prilipo tik Protasovas, nes badaut nereikia, dar jei galima būtų troškintas daržoves vartoti ir vis pasaka biggrin.gif

taip supratau kad teks imti fotika ir fotkinti katinus g.gif ar prašyt MB kad mene fotkintu... biggrin.gif
Atsakyti
Diinka - jei katinų nenufotografuosi, tave dėsim biggrin.gif
Atsakyti
Mes su Nikita sveikiname Stanislovą sulaukus metukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tegu ilgai džiugina mamką tas mamyčiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 09 lapkričio 2015 - 10:44
Stasiukui happybday.gif

graži kalendoriaus idėja thumbup.gif norėsiu biggrin.gif

Zundytės varna thumbup.gif na ir žinoma rankinė thumbup.gif

Paskaičiau apie kaktusų miltelius.... ax.gif ir man reikia, kaip sakoma, ką žmogus, tą ir beždžionė doh.gif lotuliukas.gif

kaip manote, mano sūnus dabar labai intensyviai sportuoja, daug išprakaituoja.... gal kokių papildų nupirkti g.gif nes neblogai pavargęs būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 09, 12:43)
Mes su Nikita sveikiname Stanislovą sulaukus metukų  4u.gif  4u.gif  4u.gif Tegu ilgai džiugina mamką tas mamyčiukas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

hihihi.gif Aciu Vidut wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikuna @ 2015 11 09, 12:49)
Stasiukui  happybday.gif

wub.gif Aciukas, perduosiu maziui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 11 09, 11:49)
graži kalendoriaus idėja  thumbup.gif  norėsiu  biggrin.gif

thumbup.gif bus nors viena murzina nosia kalendoriuj smile.gif

Stanislovui tris kart valio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 11 09, 13:01)
Stanislovui tris kart valio biggrin.gif

wub.gif
Atsakyti
Ui, atbėgu Stasiuką pasveikinti pilnametystės sulaukus 4u.gif tikiuosi mamka Stasiukui šiandien dietų netaikys ir palepins savo jaunėlį biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Stasiukui didžiausi linkėjimai nesirgti, džiugintį mamką ir būt laimingu katinu iš K didžiosios. happybday.gif
Zundytės rankdarbiai superiniai, auksarankė- ne kitaip thumbup.gif
Kalendorius- gera idėja, aš už. Jei Ainu teiksis papozuoti, bandysiu per ateinantį mėnesį 3 foto nupyškint. Kai tik saulė išlįs. biggrin.gif
Busy katinų langinis televizorius su paukščiukais wub.gif
Kruopos ta priešpaskutinė foto labai puiki wub.gif
Atsakyti
Stasiuką su peledieniu 4u.gif
Aist, kaip sūnus ?
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 11 09, 11:01)
thumbup.gif  bus nors viena murzina nosia kalendoriuj smile.gif

eee um... g.gif aš turėjau omeny, kad norėsiu kalendoriaus biggrin.gif o kai Tu parašei, kad pasuoji, nusiminiau, kad murzianosių nebus ax.gif
Atsakyti