QUOTE(arvydas. @ 2015 12 20, 19:33)
Kokio velnio Lionka isgyvendinot? Ka jin blogo padare???
Ot kiaulos! Vat ir palik paskum jumis be antsnukio
Ex, jei ne tas banas butute gave i morda ir neturetumet kam zajavo papisulkint.
Gal ten kas nors ir pratrinta, bet kaip dabar yra tikrai jokios Leoneles kaltes nesimato
Nebent tas atsakymas piktokas; bet jin gi gynesi jau kaip ziurke i kampa ivaryta ir gan nuosirdziai.
Atsiprasymas NEPRIIMTAS
Be reikalo uzdubasinot
Lionke, grizk! Nieko cia tokio tragisko nenutiko.
P.S. Jei ka, as irgi esu linkes palaikyt senas damas net ir tuo atveju, jei jos nebutinai ant 100 proc. teisios
------------------
Ka blem, menesi nebuvau, o plepsiu konkurse vis tiek niekas net nepriartejot???
Siuom klausimu idomi Evora (!): kai tik manes nera - sauniai tesia diskusija; bet kai tik atsirandu - pradingsta
Ot kiaulos! Vat ir palik paskum jumis be antsnukio

Ex, jei ne tas banas butute gave i morda ir neturetumet kam zajavo papisulkint.
Gal ten kas nors ir pratrinta, bet kaip dabar yra tikrai jokios Leoneles kaltes nesimato

Atsiprasymas NEPRIIMTAS

Be reikalo uzdubasinot

Lionke, grizk! Nieko cia tokio tragisko nenutiko.
P.S. Jei ka, as irgi esu linkes palaikyt senas damas net ir tuo atveju, jei jos nebutinai ant 100 proc. teisios

------------------
Ka blem, menesi nebuvau, o plepsiu konkurse vis tiek niekas net nepriartejot???

Teisingai pastebėjai, kad Liones gynėsi lyg į kampą įvaryta. Tikrai turbūt nuo mūsų pabėgti neketino, bet žodis po žodžio ir susikapojo moteriškės. Ar man jos labai gaila ir ilgu? Kad net nežinau-per daug sumaišties sukėlė, iššovė savo fejerverkus ir išnyko. Susižavėjimo nesukėlė, seniai tokio nepastovaus ir savim pasitikinčio žmogaus čia nebuvo. Aš asmeniškai tokių pratrydusių nemėgstu. Puola prie visko, pati nežinodama ko nori, visus ant ausų pastato, kai forumietės dėl jos vargsta su atsakymais, pasirodo veltui-jau persigalvojo ir naujo žaisliuko prireikė. Gal dėl to ir suerzino visas. Mažas, kaprizingas vaikas+hiperaktyvus.
Pats dideliu geriečiu irgi neapsimesk, nes tavo kantrybė anksčiau būtų pasibaigusi. Ir dar vaizdingesniais žodžiais.
----------------------------------------------------------------
Kai Arvydas esi, man dalyvauti nelabai ir tenka. Visus atsakymus susakai, problemas išsprendi. Ko čia reikštis, jei Guru žodį auksinį tarė. Sudalyvauju, kai pasirodyti turiu ką ar nieks į klausimus neatsako, o aš galėčiau bandyti padėti. Prie kompo prisėdu tik po darbų, tad kartais ir pavėluoju. Dar kompas tai dirba, tai išsijungia-matyt greit šaibom išlakstys, tad atsakymą renku kartais 30-60 min.