Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 12 20, 19:33)
Kokio velnio Lionka isgyvendinot? Ka jin blogo padare???
Ot kiaulos! Vat ir palik paskum jumis be antsnukio  bigsmile.gif
Ex, jei ne tas banas butute gave i morda ir neturetumet kam zajavo papisulkint.
Gal ten kas nors ir pratrinta, bet kaip dabar yra tikrai jokios Leoneles kaltes nesimato  schmoll.gif  Nebent tas atsakymas piktokas; bet jin gi gynesi jau kaip ziurke i kampa ivaryta ir gan nuosirdziai.
Atsiprasymas NEPRIIMTAS  schmoll.gif  schmoll.gif
Be reikalo uzdubasinot  unsure.gif
Lionke, grizk! Nieko cia tokio tragisko nenutiko.
P.S. Jei ka, as irgi esu linkes palaikyt senas damas net ir tuo atveju, jei jos nebutinai ant 100 proc. teisios  smile.gif
------------------
Ka blem, menesi nebuvau, o plepsiu konkurse vis tiek niekas net nepriartejot???  bigsmile.gif  Siuom klausimu idomi Evora (!): kai tik manes nera - sauniai tesia diskusija; bet kai tik atsirandu - pradingsta doh.gif 

Teisingai pastebėjai, kad Liones gynėsi lyg į kampą įvaryta. Tikrai turbūt nuo mūsų pabėgti neketino, bet žodis po žodžio ir susikapojo moteriškės. Ar man jos labai gaila ir ilgu? Kad net nežinau-per daug sumaišties sukėlė, iššovė savo fejerverkus ir išnyko. Susižavėjimo nesukėlė, seniai tokio nepastovaus ir savim pasitikinčio žmogaus čia nebuvo. Aš asmeniškai tokių pratrydusių nemėgstu. Puola prie visko, pati nežinodama ko nori, visus ant ausų pastato, kai forumietės dėl jos vargsta su atsakymais, pasirodo veltui-jau persigalvojo ir naujo žaisliuko prireikė. Gal dėl to ir suerzino visas. Mažas, kaprizingas vaikas+hiperaktyvus.
Pats dideliu geriečiu irgi neapsimesk, nes tavo kantrybė anksčiau būtų pasibaigusi. Ir dar vaizdingesniais žodžiais.

----------------------------------------------------------------

Kai Arvydas esi, man dalyvauti nelabai ir tenka. Visus atsakymus susakai, problemas išsprendi. Ko čia reikštis, jei Guru žodį auksinį tarė. Sudalyvauju, kai pasirodyti turiu ką ar nieks į klausimus neatsako, o aš galėčiau bandyti padėti. Prie kompo prisėdu tik po darbų, tad kartais ir pavėluoju. Dar kompas tai dirba, tai išsijungia-matyt greit šaibom išlakstys, tad atsakymą renku kartais 30-60 min.
Atsakyti
[quote=evora,2015 12 20, 21:48]
Teisingai pastebėjai, kad Liones gynėsi lyg į kampą įvaryta. Tikrai turbūt nuo mūsų pabėgti neketino, bet žodis po žodžio ir susikapojo moteriškės. Ar man jos labai gaila ir ilgu? Kad net nežinau-per daug sumaišties sukėlė, iššovė savo fejerverkus ir išnyko. Susižavėjimo nesukėlė, seniai tokio nepastovaus ir savim pasitikinčio žmogaus čia nebuvo. Aš asmeniškai tokių pratrydusių nemėgstu. Puola prie visko, pati nežinodama ko nori, visus ant ausų pastato, kai forumietės dėl jos vargsta su atsakymais, pasirodo veltui-jau persigalvojo ir naujo žaisliuko prireikė. Gal dėl to ir suerzino visas. Mažas, kaprizingas vaikas+hiperaktyvus.
Pats dideliu geriečiu irgi neapsimesk, nes tavo kantrybė anksčiau būtų pasibaigusi. Ir dar vaizdingesniais žodžiais.

----------------------------------------------------------------

Kai Arvydas esi, man dalyvauti nelabai ir tenka. Visus atsakymus susakai, problemas išsprendi. Ko čia reikštis, jei Guru žodį auksinį tarė. Sudalyvauju, kai pasirodyti turiu ką ar nieks į klausimus neatsako, o aš galėčiau bandyti padėti. Prie kompo prisėdu tik po darbų, tad kartais ir pavėluoju. Dar kompas tai dirba, tai išsijungia-matyt greit šaibom išlakstys, tad atsakymą renku kartais 30-60 min.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Kazkaip itartinai cia man atsisako. O dar ir kate savo myzala po stalu bekapstydama rozete pajudino. Sakes doh.gif Jauciu teks skelbt akcija man biski naujesni kompa nudovanot ( uz vidutiniska sekasa ir vertiga pereinamaji pagiriamaji zodi), o kas liks - ant alaus drinks_cheers.gif
Niekalai. Tikrai buciau gynes Leonke. Greiciausiai pralaimetume, bet ir jums pergale apsiktume iki nenudepiliuotu pazastu biggrin.gif
Nuuu, bet jei jau matyciau, kad vamzdiec - persimesciau pas laimetojas thumbup.gif It koks Zorge ar Sugihara; aba pats mylimiausias Kvyslingas su Kazanova nestuke.gif
Gerai jau gerai; yra kaip yra; jei parsiras - susitaikysit. Dab esat kaip ir piktos/uzsivedusios, bet visumoj tikrai nieko tragisko tuose apsizodziavimuose nera, tik nereikia dar papildomai save erzint ir visaip kitaip piktintis.
EIK SIKT LIONKE! Tu cia mano geru/perspektyviniu mergu nenervink! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
-----------------------
Eeeee... zioptelejom atsakyti i tuos prisiglaudusius pelekus unsure.gif As atprates tai patingejau, o kitos irgi nesublizgejot verysad.gif Atsakyciau, bet visai gali but, kad ta zuvyte jau Eldorado kanalizacijoj doh.gif
Atsakyti
Eh Arvydai kaip faina kad tamstele vel cia thumbup.gif iskarto linksmiau forume pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
Arvydai, turbut pamirsai kad pats buvai ja ispeikes ir ji tada isizeidus dingo, bet po kiek laiko parsirado. Parsiras ir dar turbut... O as tik savo nuomuone issakiau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidoshele: 21 gruodžio 2015 - 10:48
QUOTE(tabeliukas @ 2015 12 21, 00:28)
Eh Arvydai kaip faina kad tamstele vel cia  thumbup.gif iskarto linksmiau forume pasidare  lotuliukas.gif

O! Kaip tamsoj pirstu i sikna pataikyta! lotuliukas.gif Vat va sita poezija kurioj nors vietoj issitatiuruosiu auksinem raidem, o kai jus kursit nauja tema - butinai idekit i pradinuka idant Kykutei nuolat pries akis blizgetu thumbup.gif Tik jinai mane ir toleruoja. Kai tik islendu is po Kykutes pavesio tik pyst ir banas; pyst ir dar vienas... Net Traviane!! biggrin.gif Kolekcionuoju! Meldziuosi, kad Zuokas kuo greiciau Hugenhaimo (aba kurio nors kito zydo) muzieju atidarytu. Noris Tevynei ka nors isimintino palikt, o mano silumines trasos uzkabory visa banu-bananu kolekcija neperlabiausiai betelpa unsure.gif

Dabar dar slykstesnis patapsiu bo didesni akva isitaisiau. Virs 60 litru! Sunaus drauge uzkreciau tai dab uzsikure ta senaji. Kol kas bjauriai isrodo. Daviau atzaleliu, bet is mano spotkelio nekazka priravesi tai tam didziuliam bliude pradingo kaip nebuta. Karoc dab (dykai it koks klozetas) jamu visus belenkokio dydzio atliekamus augalus drinks_cheers.gif Tik, blexa-muxa, tas akvas Garliavoj, tai toloka su dviraciu mint unsure.gif O masina irgi mentai uzbanino. Aisku, su siuolaikinem texnologijom ir telefonu galima nupasakot kaip nesekasi startuot bet nusiurbt vis tiek reikia su ismaniaja slangute. ax.gif Ir tas curva xemijos "pagerintoju" sliukstelejo verysad.gif Be konsultaciju. Akvazoo ikalbejo. Exxx... Niu nieko, kai susitiksim per Kucias gaus skaudu sprigta tada zinos kas cia virsininkas rolleyes.gif
----------------------------------------------
Kaune nauja akvu parde atsidarius. (Daugiaaukscio rusy prie Ortopedijos imones; iejimas per kiema is Savanoriu pr.). Yra i ka paziuret lotuliukas.gif Ten puse juros, o puse gelo. Siaip nieko itin blatno, bet augalu asortimentas neprastas. Tik man kazkodel pasirode, kad didzioji dalis tu zalumynu auginti terariumuose; kazkokie itartinai grazus ir didesni negu turetu but g.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 12 20, 22:48)
, seniai tokio nepastovaus ir savim pasitikinčio žmogaus čia nebuvo. Aš asmeniškai tokių pratrydusių nemėgstu. Puola prie visko, pati nežinodama ko nori, visus ant ausų pastato, kai forumietės dėl jos vargsta su atsakymais, pasirodo veltui-jau persigalvojo ir naujo žaisliuko prireikė. Gal dėl to ir suerzino visas. Mažas, kaprizingas vaikas+hiperaktyvus.

Pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 12 21, 10:47)
Arvydai, turbut pamirsai kad pats buvai ja ispeikes ir ji tada isizeidus dingo, bet po kiek laiko parsirado. Parsiras ir dar turbut... O as tik savo nuomuone issakiau  ax.gif

Ui blink.gif A tai cia ta? Vo blem! Skias ne veltui prie kryziaus prikalet! Tada joa... As tiesiog pamirsau, kad tokiu vobsce buna... verysad.gif Aha, tikrai isskirtinis egzempliorius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 12 21, 11:01)
Ui  blink.gif  A tai cia ta? Vo blem! Skias ne veltui prie kryziaus prikalet! Tada joa... As tiesiog pamirsau, kad tokiu vobsce buna...  verysad.gif  Aha, tikrai isskirtinis egzempliorius  drinks_cheers.gif

Na, ačiū tau, Viešpatie, pagaliau Arvydas atsipachmielijo,.. drinks_cheers.gif atmintis sugrįžo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 12 21, 12:04)
Na, ačiū tau, Viešpatie, pagaliau Arvydas atsipachmielijo,.. drinks_cheers.gif atmintis sugrįžo. lotuliukas.gif

g.gif Dar nevisai unsure.gif
Gal galit paskolint pora Auru? bigsmile.gif Aš VISUOMET gražinu lotuliukas.gif Tiesa, kol kas tokių navarotų dar nepasitaikė, bet juk ir Nobelio premijos kišenėj dar vis neturiu. Vis neperveda sušikti norvegai. Skūpelina. unsure.gif Gal rytoj?? rolleyes.gif
-------------------------
Lietuviškas raideles jau prisiklijavau bet nežinau kaip padėt šauktuką. Tik perjungus per "EN" dėliojas. Gal yra koks nors paprastesnis metodas?
------------------------
Joa CIPRASAU (pastaruoju momentu čia yra mano populiariausias žodis); kažkaip neteisingai į Lionkės gvaltavojimą suregavau. Liksiu skoloj iki vikingai su variagais atsičiuxins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 12 20, 11:44)
Nepamirsk kad Led lempu vatai skaiciuojami kitaip nei kaitrini lempuciu.

Kažkur buvau užtikusi tokią, kaip formulę, kaip pasiskaičiuoti, bet niekaip nerandu. Turiu 6W ledinę lempą, liumenai nenurodyti, tik 6500K, sunny. Kaip pasiskaičiuoti, kokiam maksimaliam litražui ji tinka?
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 12 21, 10:51)
----------------------------------------------
Kaune nauja akvu parde atsidarius. (Daugiaaukscio rusy prie Ortopedijos imones; iejimas per kiema is Savanoriu pr.). Yra i ka paziuret  lotuliukas.gif  Ten puse juros, o puse gelo. Siaip nieko itin blatno, bet augalu asortimentas neprastas. Tik man kazkodel pasirode, kad didzioji dalis tu zalumynu auginti terariumuose; kazkokie itartinai grazus ir didesni negu turetu but  g.gif

Aha, as jau irgi uztikau sita nauja reikala, norejau sestadieni apsilankyt, bet nenuejau, nes paziurejau zuvu kainas - ir kazkaip susilaikiau, nes uzkeltos tai beprotiskai

QUOTE(Arianna @ 2015 12 21, 15:12)
Kažkur buvau užtikusi tokią, kaip formulę, kaip pasiskaičiuoti, bet niekaip nerandu. Turiu 6W ledinę lempą, liumenai nenurodyti, tik 6500K, sunny. Kaip pasiskaičiuoti, kokiam maksimaliam litražui ji tinka?

na kelvinais tai siluma matuojama, tai nieko nesako. o is esmes, tas nuorodas pasiziurek kur deja ir paveiksliuka. 6 ledo , mazdaug apie 40 w kaitrines, o sviesa reikalinga litrazas/2. tai analogiskai 40*2, tai apie 80 litru turetu buti
Atsakyti
QUOTE(Arianna @ 2015 12 21, 15:12)

Cia kelvinai. Kuo ju daugiau tuo spektras saltesnis. Vidutiniskai dazniausiai buna 4000, tai Tavo jau biski saltesnis/melinesnis, bet dar netragiskai. Kiti tycia iesko su kuo daugiau "K". Skonio reikalas, nors augalams jokios milziniskos itakos tatai neturi.
Eri idetoj nuorodoj nesunku paskaiciuot galingumus. Pagal ta nuoroda reiktu gaut 13-14 liumenu litrui. O geriau - daugiau ir, reikalui esant, pritemdyt plaukiojanciais augalais.
Bedele su tais LEDais, bet paziurek is akies ir nereiks jokiu fiziku. Nesitikek, kad vos uzkurtam akve rozes prazis, bet vis tiek teks sprest pagal augalus. Pradziai turi tvirtai isikabint ir turetu jau pradet augt. Ne vien sviesa i tai itakoja, bet lempa - ko ne svarbiausias veiksnys mirksiukas.gif
Na, nelabai zinom kokie te tie Tavo augalai ir kas ant ju kakoja. Irgi yra specifika kiekvienai rusiai biski kitokia ax.gif
Fotke inmesk jei mokesi rolleyes.gif
Atsakyti