QUOTE(Eri` @ 2015 12 21, 20:02)
Ej gerieji draugai, patarkit o gal priminkit, koks gruntas yra geras o koks nelabai (ta prasme kuris nekietintu vandens nekeistu jos sudeties ir pan). tiesa neapsisprendziu del spalvos - noriu sviesaus bet kad nesimatytu kakiai

sian dairiausi akmenys.eu bet nesugalvojau ko noriu., mastau kad gal kazkoki krastovaizdi kurti, kad butu kokia juosta smeliuko.
Ateina tas metas daryt restarta, nes per "katuskes" "kudrinukes" ar dar kaip, nebematau zuvu, o viskas prasidejo nuo tomces augaliuko

kad jas kur galas, net ir restarta darant, reiktu kokio kibiro kad iskarantinuoti pora menesiu visus augalus jeigu pasiseks. nzn, gal yra kazkas kas jas nuzudo bet nekenkia augalam?
nes augalai ir taip pries ziema nunyke, tik anubio krumas graziai issikerojas su dviem ziedais. ir ciles papartis superinis, uga kyla stiebiasi,
p.s. mano ancitrusas uzaugo ir uzsiaugino ūūūūūūsus

tik pterikas neaisku kokios lyties. bet ancitrusas tai nerealuas grozio man, dar noriu vieno kokio nors sviesaus jau i kompanija, nu man jie - graziausios zuvys
Rimti pokyciai nusimato? Linksma!
Realiausiai imk zvyriuka is pakeles, kad butu kur tai apie 4 mm frakcija. Didesnius akmenukus isrinksi, o smeliukas ilgainiui savaime nusisiurbs. Linkiu, kad sektusi, bet abejoju ar pavyks "takeli" padaryt

Siuom momentu visi prisiziurejom tu grozybiu, bet, kad padaryt... Niu man atrodo Tau dar per anksti ir auksciau bambos net neverta strikset
Sraiges rankiok, o ne trucink! Suda te ka kitaip bepriximycinsi. Be to sakyciau, kad savininkes tingumas ir trimitininku gausa tikrai nera pateisinama priezastis restatui. O juk niezti nagai? Ania?