Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Dzerse @ 2015 12 21, 23:42)
Evora, 8 puslapyje senasis vaizdas, 24 puslapyje po restarto ax.gif . Valisnerijos tai atsisakysiu, plius minus dar laikosi blush2.gif , o va lotosą tai su mielu noru prigriebčiau blush2.gif . Akvariumas 160 litrų tiktai. Echinodorusai ir raudonlapės kriptos vis dar piktos po restarto ir tirpdo senuosius lapus verysad.gif .
Dilma, ačiū už pasiūlymą, bet kol kas į Klaipėdos pusę nejudėsiu, nors jau pasiilgau jūros.

Gražus tavo akvukas. Tikrai pravers rausvesnė spalva.Turėjau foto, tik neužrašiau kieno.
Ale, kur tu buvai, kai aš dičkius lotosus vežiau į pardę. doh.gif Na tiek to ir iš mažiuko išsiauginsi.
Parašyk į a. ž., kai reiks derintis dėl susitikimo.
Atsakyti
Tai va kad nejudėjau į tą pusę, o dabar važiuosiu aplankyt močiutės, nors šiaip prasuku aplinkeliu, bet tokia proga galiu ir į pačius Šiaulius įnert. Iš ryto apie 10 manau, turėčiau pravažinėt, o paskui gal apie 15-16 jau grįžinėsiu.
Atsakyti
Kas ryta tai kas ryta, o kad to ryto neturiu. akvukas mano apleistas vilniuj stovi juk.
kai ne kai kada tik uzsuku aplankyt ir ner kada traiskyt.
o sumazint tai nera iseitis, nes jos taip greit dauginasi kad reik visiskai isnaikint,
o helena turiu viena, tiesa seniai jos nemacius, tai ji situ zarasu neima. melanijas tas netikras kudrines maciau padorodavo kartais, o katuskes ne jos skonio.
bet gal turi kas helenu pasidalinimui vilniuj? ileisciau iki to restarto pagyvent
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 12 22, 08:43)
Kas ryta tai kas ryta, o kad to ryto neturiu. akvukas mano apleistas vilniuj stovi juk.
o sumazint tai nera iseitis, nes jos taip greit dauginasi kad reik visiskai isnaikint,
o helena turiu viena, tiesa seniai jos nemacius, tai ji situ zarasu neima. melanijas tas netikras kudrines maciau padorodavo kartais, o katuskes ne jos skonio.
bet gal turi kas helenu pasidalinimui vilniuj? ileisciau iki to restarto pagyvent

Turiu helenu Vilniuje, galiu duoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 12 22, 07:43)

Syryt uzsidegiau sveiesybe - trimitininkas kaip arklys ant fasado replioja blink.gif Pries savaite buvau 9 didziulius iskrapstes, bet sitas dar didesnis. Nu nesamone, kad nepamaciau. O per savaite taigi negalejo toks baisus isaugt?
Itariu klasta! Vakar sunus sveciavosi, tai ar nebus jis man tos kiaulystes insudes g.gif Ir dabar istraukt negaliu; dab prie akvo dar ir eglutes girlianda pajungta, tai nuiminet TV oho kiek dielov verysad.gif Tegu sau buna. Gal nespes uzsiveist iki Triju karaliu. O tada... jau jauciu kaifa kaip tarp pirstu traska biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2015 12 21, 22:09)
Cha cha biggrin.gif
padariau bendra vaizda, nuo senu seimininku foto iki siandien kaip vyksta "vystymasis"
http://www.part.lt/i...c131e6bb686.png

ar labai blogai?
na uzmerkiant akis pries backa ir kaukuole biggrin.gif

"Očistit, pokrasit, vysušit i vybrasit" biggrin.gif
Jo, jo uzsimerk... Anksciau tik backa siutino, o dabar ir ta suns dveslena unsure.gif Vobsce nupuso miarga doh.gif biggrin.gif
(Tos sakos kelione is kampo i kampa kelia susizavejima) thumbup.gif
Niu, paskutinej versijoj jau kazkokiu pragiedruliu matytusis, bet viska gipsas uzgozia unsure.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Princese Di, teks mudviem atsiprasyt Akvazoo uz neteisinga propaganda! Vis tik veisia jie zuvis. Ir dar kokiais nerealias kiekiais! thumbup.gif
Banas isejo i nauda: vyriskam forume (irgi kol 2 kartus neuzbanino) atradau Kauno akvariumistu kluba ir sudalyvavau susirinkime. Patiko. Visokiu nauju zodeliu isgirdau... ax.gif Lygtais netrenkiau veidu i purva, bet iki tu zmoniu lygio man dar daaaaug zolytes reiks apsikt. Ten ir is sostines, ir is Siauliu, ir net is uostamiescio patys paciausi suvaziuoja lotuliukas.gif
(O jei netikit,- galit pasiklaust mano vairuotojo Gintaro Klimaicio) rolleyes.gif
Domeikavoj buvom. Te Akvazoo FABRIKAS! Ko gero is ten ir verta zuvytes pirkaliot, nes ju pardese asortimentas gal ir gausesnis, bet tada turbut jau atveztines su visom is to isplaukianciom problemom. Tik augalu fabrike neturi schmoll.gif Neaugina. Tai ir pardese visi aiskiai atveztiniai ir dar "orine forma". (Tipo auginti terariume ir paskum sunkiai adaptuosis nuskandinti).
Labiausia patiko Vaiduokliai thumbup.gif Nebuvau ju mates tik girdejes. Nesuprasi kur zuvies virsus, o kur apacia ir jau pirsto i dantis kist tai jau tikrai nera jokio entuziazmo. biggrin.gif Geriau 10 krokodilu negu vienas vaiduoklis! Ir kabo zemyn uodega it smilgos. O kiti slepiasi specialiuose daugiaauksciuose narvuose idant draugeliai nesuestu drinks_cheers.gif
Mamytes, kiek ten megatonu vandens ir kiek elektros suvaro tai nepamacius net neimanoma patiket! Vai, vai... Kubas jiems uz mailinyka nepraeitu schmoll.gif Jei kada vaziuosit, o Domeikava prie autostrados beveik pakeliui tik reik tiksliau adresa pasigoglint, nes dar jau pats nersciau tos raudonos "fermos"),- pasiprasykit, kad jus ileistu ne tik pro fasadines duris, bet ir cecha parodytu; bus grazu, tik dabokit, kad linzes neiskristu biggrin.gif
Ciklu Akvazoo fabrike praktiskai nera, bet uz tai poilsio kambary yra nuostabaus grozio jurinis. Kaip suprantu jis "sumestinis": kas turi atliekama korala ar kraba, tas atveza ir inmeta. Nu nax kaip grazu!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oho, Arvydai, kaip tau su tuo klubu pasisekė. Baltai pavydžiu. O dar tiek visko pamatei. Tas vaiduoklis ar ne žuvis -peilis?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2015 12 22, 08:45)
Turiu helenu Vilniuje, galiu duoti  smile.gif

Buciau dekinga. Kaip susisiekiam? Man patogu butu stoties raj. Naujamiestis. Nes i miegama krasta pasilaiciai fabai visai nepakeliui
Atsakyti
Pasiilgot, ne?

Žiūru aš čia negeruoju linksniuojama esu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 12 22, 16:52)
Pasiilgot, ne?

Žiūru aš čia negeruoju linksniuojama esu g.gif

4u.gif zinoma pasiilgom!!
Tai kai mini geruoju nieks neatsiliepia. Isbandyta.
Cile irgi kelem is numurusiuju soko terapija naudojant.
Tuomce, tu nekalta, as pati vista kad nekarantinavau. Nu zalia gi visai buvau ax.gif
Atsakyti
[quote=evora,2015 12 22, 15:11]
Oho, Arvydai, kaip tau su tuo klubu pasisekė. Baltai pavydžiu. O dar tiek visko pamatei. Tas vaiduoklis ar ne žuvis -peilis?
-----------------------------------------
Jo. Dar ir peiliu vadina lotuliukas.gif (Nors turbut turi ir moksliskesni pavadinima). Ai, kai man labai patiko tai nuo siol vadinsiu SIURPRIZU biggrin.gif
Atsakyti