Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 11 06, 10:07)
Suaugusios zuvytes seriamos karta dienoj ir viska iki paskutines kruopeles turi suest per 6-7 min. Viena diena savaitej reik is viso nemaitint  schmoll.gif  Iskrova.
Ancitrusams papildomo pasaro nakciai irgi nereikia  schmoll.gif  Jie ir diena kuo puikiausiai prasisuka ir netgi kitas zuvis apeda  nestuke.gif  Be to prisigremzia dumbliu, o kai labai sotus - nebegremzia; tinginiauja  ax.gif

Siulai po nakties dingo biggrin.gif bet maciau gamina naujus.Tai tik as seriu jas ir seriu karta dienoje.
Galvoju, gal tai prasidejo, kai lervu nupirkau ir emiau duoti, aisku duodu jas karta savaiteje, lyg ir neturetu itakoti...
O ka temperatura? Dabar uzstatyta 24 laipsniai
Atsakyti
QUOTE(jolanciukasss @ 2015 11 06, 10:12)

O ka temperatura? Dabar uzstatyta 24 laipsniai

Pats tas grazumelis thumbup.gif Tik (jei nejauti is rankos) dar reiktu retkarciais su termometru patikrint. Sildytuvai (kaip ir viskas kas kinietiska) turi bjauru pomegi retkarciais sugest blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 06, 10:20)
Pats tas grazumelis  thumbup.gif  Tik (jei nejauti is rankos) dar reiktu retkarciais su termometru patikrint. Sildytuvai (kaip ir viskas kas kinietiska) turi bjauru pomegi retkarciais sugest  blush2.gif

Termometras suduzo, reiks nauja isigyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 06, 12:07)

Aš ancitrusams kartą per savaitę duodu cukinijos griežinėli. Ne per daug? Kito maisto negauna. Seniau dar kitų žuvų maisto likučius susirinkdavo, bet dabar kai kitų žuvų nera, tai nėra ir likučių.
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 11 06, 12:03)
Aš ancitrusams kartą per savaitę duodu cukinijos griežinėli. Ne per daug? Kito maisto negauna. Seniau dar kitų žuvų maisto likučius susirinkdavo, bet dabar kai kitų žuvų nera, tai nėra ir likučių.

Jo, as ryskiai perseriu savo druckius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 11 06, 12:03)

Ziurint koks tas griezinelis: jei didelis - gali suput, o jei labai mazas - maitelio truksta. Be to ancitrusams reiktu ir ko nors siek tiek paivairint; tarkim retkarciais saldytos jautienos paskust ar pan. Neprastai ir raudonas kirmelytes punta, tik reik idet i seryklele, nes jei gyvos - pasprunka tarp zoliu, o kai kitu zuvu nera... doh.gif Besileidzianti maista ancitrusai sunkiai pagauna (plaukymo pusles taigis neturi); jiems reikia nuo kur nors pasiimt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 06, 14:23)
Ziurint koks tas griezinelis: jei didelis - gali suput, o jei labai mazas - maitelio truksta. Be to ancitrusams reiktu ir ko nors siek tiek paivairint; tarkim retkarciais saldytos jautienos paskust ar pan. Neprastai ir raudonas kirmelytes punta, tik reik idet i seryklele, nes jei gyvos - pasprunka tarp zoliu, o kai kitu zuvu nera... doh.gif  Besileidzianti maista ancitrusai sunkiai pagauna (plaukymo pusles taigis neturi); jiems reikia nuo kur nors pasiimt 4u.gif

O tinka šaldytas žuvų maistas? Aš galvojau kad jie zaliavalgiai.
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 11 06, 15:53)
O tinka šaldytas žuvų maistas? Aš galvojau kad jie zaliavalgiai.

Kai isispecina pagaut viskas jiems tinka drinks_cheers.gif Pas mane prilipdavo prie serykleles dugno ir laukdavo, kol kirminukai patys sulis i ziabtus. biggrin.gif Tekdavo po daug kartu vaikyt, nes kitaip kitoms zuvims nifiga netekdavo schmoll.gif
Tiesiog zalesiu jam BUTINA, bet pakeliui tinka ir belenkas
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 06, 18:37)
Kai isispecina pagaut viskas jiems tinka  drinks_cheers.gif  Pas mane prilipdavo prie serykleles dugno ir laukdavo, kol kirminukai patys sulis i ziabtus.  biggrin.gif  Tekdavo po daug kartu vaikyt, nes kitaip kitoms zuvims nifiga netekdavo  schmoll.gif
Tiesiog zalesiu jam BUTINA, bet pakeliui tinka ir belenkas

Seryklos neturiu, bet manau puikiai moka ir nuo dugno susirinkti.
Atsakyti
Susikroviau augaliukus i akva is arvydo, matau kaip krevetes darbuojasi su sraigem po juos biggrin.gif
Samana uzskaityta, gal ir vaikuciu ten atsiras smile.gif
Aciu dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2015 11 06, 19:11)
Susikroviau augaliukus i akva is arvydo, matau kaip krevetes darbuojasi su sraigem po juos biggrin.gif
Samana uzskaityta, gal ir vaikuciu ten atsiras smile.gif
Aciu dar karta  4u.gif

Kazkaip itartinai greit susisukai g.gif Aisku, net kirminu nuo saknu nenurankiojai, o paskum ir VEL as kalciausias busiu? bigsmile.gif biggrin.gif Pats tai vos ne iki vidurnakcio "darbavausi", bet rezultatais nesu patenkintas schmoll.gif Mases truksta. Nieko. Per pora dienu priaugs. (Beje, vysnia (lotyniskas pavadinimas Nomaphila stricta) per nakti pasisiause ir visi lapuka ziuri i virsu lotuliukas.gif Gal sitam TV jin ir augs g.gif Tada vel turesiu ka i saldainius (su brendziu, bet zyyymiai geriau alum) mainyt. Tik apmaudu, kad bet kokius saldainius is manes vis tiek atima unsure.gif Man, matote, nesveika, o joms tai, matote, galima nestuke.gif
---------------------------
Numanau, kad backos jau isrugo bigsmile.gif Varyk du kartus per aparata, o pacias backas ismesk, kad niekas ju daugiau nebematytu. Tada, kai nusistoves drumzles, inkelk fotke; zingeidu ar nors kiek matysis tos mano miniatiurines floros; ir siaip indomu kaip dabar atrodai. Kaip supratau (neskaitant chemijos) dar ir kitonisku augaliuku esi uzpirkus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 07, 13:42)
Kazkaip itartinai greit susisukai  g.gif  Aisku, net kirminu nuo saknu nenurankiojai, o paskum ir VEL as kalciausias busiu?  bigsmile.gif  biggrin.gif  Pats tai vos ne iki vidurnakcio "darbavausi", bet rezultatais nesu patenkintas  schmoll.gif  Mases truksta. Nieko. Per pora dienu priaugs. (Beje, vysnia (lotyniskas pavadinimas Nomaphila stricta) per nakti pasisiause ir visi lapuka ziuri i virsu  lotuliukas.gif  Gal sitam TV jin ir augs  g.gif Tada vel turesiu ka i saldainius (su brendziu, bet zyyymiai geriau alum) mainyt. Tik apmaudu, kad bet kokius saldainius is manes vis tiek atima  unsure.gif Man, matote, nesveika, o joms tai, matote, galima  nestuke.gif
---------------------------
Numanau, kad backos jau isrugo  bigsmile.gif  Varyk du kartus per aparata, o pacias backas ismesk, kad niekas ju daugiau nebematytu. Tada, kai nusistoves drumzles, inkelk fotke; zingeidu ar nors kiek matysis tos mano miniatiurines floros; ir siaip indomu kaip dabar atrodai. Kaip supratau (neskaitant chemijos) dar ir kitonisku augaliuku esi uzpirkus?  bigsmile.gif

Nieko neziurejau, sukisau viska ir vsio biggrin.gif
Vistiek bendras vaizdas man nepatinka g.gif kazka reikia paplanuot ir persodint normaliai, sukaisiot i vietas g.gif
Backa liks kol gausiu kaukole lotuliukas.gif nera kolkas ka rodyt, nes tai viena, tai kita zole islenda i pavirsiu, zuvys ju nesaugo dar doh.gif bet samanos tai labai patiko, vis uzimtos kazkieno biggrin.gif dar siandien ir drauge gavo zoliu, gavau ir as kupsteli. Katik suskaiciavau ~16 rusiu jau turiu visko biggrin.gif
Atsakyti