Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

Atsidūriau vienoj situacijoj: dirbu darželyje-mokykloje. Atsirado atvejas, kai reikia pavaduoti ikimokyklinio ugdymo auklėtojos padėjėją. Pedagogų pavadavimo atveju, norintis pavaduoti auklėtojas ar mokytojas rašo prašymą leisti pavaduoti, direktorius vizuoja (leidžia) ir rašau įsakymą personalo klausimais; tačiau kaip su techniniu personalu (jis priklauso Savivaldybės lėšoms)? Pasiskambinus į buhalteriją man nurodė, jog, norinti pavaduoti aukl. padėjėją, asmuo turi rašyti TIK sutikimą, jog ji sutinka pavaduoti sergančią aukl. padėjėją. Tai taip išeina: jei reikia pavaduoti pedagoginį darbuotoją - reikalingas prašymas, o jei aptarnaujantis personalas - tai sutikimą? O kaip pas įstaigose pavadavimo atveju?

Atsakyti
Sveikos, tema čia visiškai numirusi. verysad.gif
Ar visos i FB persikėlėte?

Jimelda, jūsų klausimas keturių mėn. senumo, niekas neatsakė jums čia, kaip padarėte jūsų aprašytoje situacijoje?
Atsakyti

na tikrai gaila, kad čia visiškai tylu... :unsure:, o būtų įdomu sužinoti kaip ruošiamės nuo 2020 m. dokumentų valdymo reformai švietimo įstaigos (mokyklose). Užsiregistravote į kursus naujus ar jau buvote ir turite naujų žinių? :B 

Atsakyti

:victory2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaigute: 17 spalio 2019 - 09:53

Kaip smagu, kad kažkas jau atrašė. 

Pažiūrėjau dabar kiek kursai kainuoja, dėl dokumentų reformos, tai visai sakyčiau nemažai. Čia su Rasa Grigoniene.

Man patinka jos kursai. :)

Atsakyti

Sveiki,
esu buhalterė, kuriai pavesta sudaryti dokumentacijos planą.

Kai kurie darbuotojai patys susiranda mokymus ar seminarus, susijusius su specialybe, ir rašo prašymus direktoriui (įstaiga apmoka). Direktorius rašo įsakymą dėl mokymų. DU apmokėjimas už mokymosi laiką kaip dirbtos valandos.
1. Ar prašymai priskiriami 7.23. Darbuotojų prašymai susiję su darbo santykiais?
2. Ar įsakymai priskiriami 7.1.3. dėl komandiruočių, papildomų poilsio dienų, sutrumpinto darbo laiko?

Atsakyti

vykdami į kursus mes rašome prašymą kaip į komandiruotę ir įsakymas būna dėl komandiruočių.

Atsakyti

Ačiū, Snaigute,

kaip naujokei archyvavime kyla daug klausimų:

1. Bylos tvarkomos praėjus vieniems kalendoriniams metams po bylų užbaigimo. Kada reikia archyvuoti 2018 m. užbaigtas bylas: 2019 ar 2020 metais?

2. Savivaldybei teikti derinimui Dokumentacijos planą ir registrų sąrašą (čia viskas aišku), o ilgai saugomų bylų apyrašą (čia tik tęsinį? dabar teikiant paskutiniai 2017m?); bylų naikinimo aktas (bylos turi būti atrinktos naikinti ar sunaikintos?; 2008 m. byla, saugojimo terminas 10 metų jau atrenkama naikinimui?)

Atsakyti

Sveikos,

Esu naujokė.. Dirbu darželyje sekretorė.. susidūriau su problema.. DVS programa.. ar naudojate savo darbe? registruojate, siunčiate dokumentus per ją?

Būčiau labai dėkinga jei pagelbėtumėt... Turiu klausimų..

Dirbu gan neseniai nuo gegužės menesio.

Atsakyti

o su kokia DVS dirbate? kkie klausimai?

Atsakyti

DVS kontora... Kas kartą siunčinžant vis iškylą kokie nesklandumai.. ar visada siunčiamus dokumentus reikia daryti per Rengiamuosius, ar galima tiesiog paprastai siųsti? jei nereikia derinti. kas kartą siunčiu vis kitaip, kažką vis pakeičia, niekaip neįsigilinu į programą. kaip registruoti dokumentus? ar bylas reikia pasidaryti atskirai. visokie va pavieniai klausimai.

Atsakyti

Sveikos, tema čia visiškai numirusi. verysad.gif
Ar visos i FB persikėlėte?

Laba,

kokia grupė sekretorių yra FB?

Atsakyti