As ne ligas ar kokius baisumus jusu suniuko atzvilgiu turiu omenyje.Linkiu, kad jis augtu sveikas.
Buna visko zinau daug negraziu atveju kai buvo parduoti ligooti, nesocialius ir su sveikatos problemom suniukai.Nusipirke zmones tyli, nes nieko nepestu.Savam rate pakalba ir tiek.
Buvo bandymu su veiseja kalbetis, asakymas ix manes isvezet sveikz ir gera...
QUOTE(looo @ 2015 11 18, 11:39)
Pastebejau man gyvenime daznai taip buna, kai kazko labai laukiu- visada kazkoks sh nutinka.... Va paskutinis pvz batai neiprastai ilgai keliavo, labai laukiau nes reikejo, na ir ka brokuoti atejo....
Taip nutinka neigiamiems, pyktį nešiojantiems, įkyriems, itariems ir pan. žmonėms. Pas juos veikia atvirkštinė programa: ko labai nori - negauna. Teigiami žmonės, vienu ar kitu būdu viską gauna ką nori, nelieka nuvilti

QUOTE(Zabyte @ 2015 11 18, 13:06)
Taip nutinka neigiamiems, pyktį nešiojantiems, įkyriems, itariems ir pan. žmonėms. Pas juos veikia atvirkštinė programa: ko labai nori - negauna. Teigiami žmonės, vienu ar kitu būdu viską gauna ką nori, nelieka nuvilti 

Na jau čia tai perlenkėt. Jei taip paprasta būtų, tai visiems geriems žmonėms sektųsi, o blogieji kentėtų. Deja, deja...
Beje, aš tokiu atveju irgi esu neigiama, ir pyktį nešiojanti ir pan, nes , jei labai užsisvajoju, tai būtinai gaunasi kliurka. O vat netikėtoje vietoje ima ir nutinka taip gerai, kai net nesvajojau. Ką į tai pasakytumėt?

Sorry, ne į temą

Loo, tikėkimės viskas bus gerai Jūsų šuniukui

Maniškis lauke, kai įsiduksta labai, pradeda taip pakosčioti. Bet nurimsta, pareina į kambarį ir nekosti visiškai. Tai šiomis dienomis nevedu į lauką, nes taip šlykščiai lyja

QUOTE(jolantukas1 @ 2015 11 18, 13:00)
aciu

Taip, aisku visko buna. bet tikiu visgi kad tai nemalonus sutapimas/atsitikimas...nes nesu visikai atsitiktinis zmogus is gatves ar kitos salies....pakankamai glaudziai bendravome visa si laika, konkreciau sakiau ko noriu, ir kaip ruosiuosi auginti ta suniuka.Taipat nemokejau ypatingai pigiau, mokejau labai standartine kaina kaip nebrokotam suniui. Rysi ir dabar palaikom, veisejas praso pranesyneti kaip suo jauciasi, dalina patarimus. zodziu tikrai nera kad pardaviau sveika o tu daryk ka nori.
Vienintele klaida gal kad buvome toje sunu parodoje kur galejo prikibti N virusu, cia mano klaida is nezinojimo, o jos is neatsargumo, ar laiko stokos. tesiog nebuvo galimybes susitikti kitoje vietoje kita diena.

Tiesa grizom is veto : diagnozavo dregna kosuli. sake prie trachejos buna toks sausesnis, bet del visa ko liepiau padaryti foto, tai sake tracheja blogai neatrodo, nors suo labai mazas dar veliau reiktu kartoti. bet sake kad greiciausiai viskas ok, o sukelejas :vyrusas arba persalimas. Gavome lengva antiba 7m dienom, gydysimes, na ka daryti. gal nuo to tik rysis glaudesnis bus

Papildyta:
QUOTE(kerija @ 2015 11 18, 14:38)
aciu. Del kliurku jo, man tas pats, dar va neseniai irgi is paskutiniuju. Laukiau 4 menesius jurines pakankamai retos ir brangios zuvyts. 2 savaites pagyveno ir bac -numire. tesiog neaklimatizavosi, ir cia jau jokiu priezasciu negalejo buti su tom zuvim, senbuviai gyvena viskas gerai, o jai kazkas netiko. tai cia likimas arba ne....buvo labai gaila, nes labai laukta buvo

Papildyta:
QUOTE(Zabyte @ 2015 11 18, 13:06)
Taip nutinka
nieko kito is taves nesitikejau, kaikuriems zmonems tik duok proga issivemti, ir jie butinai ta padarys. negi uzdrausi

Ojezau, antibiotikai šuniukui dėl kosulio... Nu ar jūs išprotėjot
Atsisėskit, nustokit šikt į batą ir pagalvokit gerai - nes paskutiniai puslapiai kaip verkšlenimų priberti
Duokit šuniui medaus, šitesnio vandens, pagalvokit ar geru maistu šeriat - virusas galėjo prikibt bet kur dėl streso pasikeitus namams ar tiesiog dėl to, kad jis virusas. Antibiotikai šuniukui į naudą nebus.

QUOTE(Andra Beauceron @ 2015 11 18, 16:19)
Atsisėskit, nustokit šikt į batą ir pagalvokit gerai - nes paskutiniai puslapiai kaip verkšlenimų priberti
Duokit šuniui medaus, šitesnio vandens, pagalvokit ar geru maistu šeriat - virusas galėjo prikibt bet kur dėl streso pasikeitus namams ar tiesiog dėl to, kad jis virusas. Antibiotikai šuniukui į naudą nebus.

Taigi ji ne pati skyre antibijotikus, veterinaras israse..Paskambinkit tam veterinarui ir jo paklauskit ar jis neisprotejo.
Suniui medaus?

Loo, pasiskambinciau dar kitam veterinarui, pasitikslinciau ar tikrai, esant virusinei infekcijai, suniui reikalingi antibiotikai.
QUOTE(Mantė' @ 2015 11 18, 15:30)
Loo, pasiskambinciau dar kitam veterinarui, pasitikslinciau ar tikrai, esant virusinei infekcijai, suniui reikalingi antibiotikai.
tai kad net zmogui esant virusinei infekcijai antibijotiku nereik... O tokiam mazam - kepenis suesit ir pasibaigs...
na ir ka nezinau ka dabar daryti? ryt kreiptis pas kita veta?
buvau Jakovo klinikoje. Sake gydyti reikia, kitaip tesiog uzleisite...nieko nedaryti negalima.
Papildyta:
Esu pries antibijotikus. bet
* niekad neturejau suns
* dukrai del delsimo ir dvejoniu aisivyste dvipusis plauciu uzdegimas vaikuciui tebuvo 1metukai
buvau Jakovo klinikoje. Sake gydyti reikia, kitaip tesiog uzleisite...nieko nedaryti negalima.
Papildyta:
QUOTE(Andra Beauceron @ 2015 11 18, 16:19)
Atsisėskit, nustokit šikt į batą ir pagalvokit gerai -

Esu pries antibijotikus. bet
* niekad neturejau suns
* dukrai del delsimo ir dvejoniu aisivyste dvipusis plauciu uzdegimas vaikuciui tebuvo 1metukai

Medus yra vienas mažiausiai alergizuojančių ir lengviausiai virškinamų vaistų. Tiek jo ir gydomosios galios - sušvelnina kosėjimą padrėkindamas gleivinę.
Maniškės yra po kosulį turėjusios, iš po parodų. Niekad ilgiau nei porą sav nesitęsė. Kiti duoda vaikiško sirupo. Bet dėl antibų vistiek pasiskambičiau kitiems veterinarams. Negi toks baisus tas kosėjimas?
O dėl vetų - esu tris kartus nedavus antibų, - nuo kosulio, nuo netikro nėštumo ir nuo akių ašarojimo. Ir ukolų esu neleidus nuo virškinimo sutrikimų. Viskas susitvarkė per savaitę, ir jų pasirodo nė nereikėjo - jų darbas išrašyt nesigilinant per daug
Maniškės yra po kosulį turėjusios, iš po parodų. Niekad ilgiau nei porą sav nesitęsė. Kiti duoda vaikiško sirupo. Bet dėl antibų vistiek pasiskambičiau kitiems veterinarams. Negi toks baisus tas kosėjimas?
O dėl vetų - esu tris kartus nedavus antibų, - nuo kosulio, nuo netikro nėštumo ir nuo akių ašarojimo. Ir ukolų esu neleidus nuo virškinimo sutrikimų. Viskas susitvarkė per savaitę, ir jų pasirodo nė nereikėjo - jų darbas išrašyt nesigilinant per daug

nu toks kokius 3-8kartu is eiles kriuksi...
negaliu vadovautis tesiog is patirties-nes jos elementariai neturiu. turejau katina 16metu dabar, anas gyvenime nieko nesiges...
negaliu vadovautis tesiog is patirties-nes jos elementariai neturiu. turejau katina 16metu dabar, anas gyvenime nieko nesiges...
QUOTE(looo @ 2015 11 18, 17:05)
nu toks kokius 3-8kartu is eiles kriuksi...
Yra vet klinikoj geras sirupas zoleliu ir medaus pagrindu.Siaip duokit medaus nuo saukstuko palaizyt.Antibijotikai per anksti tokiam mazyliui.
Kuo maitinat?Gal vertetu pamirkyt sausiaka,kad nedirgintu gleivines.
QUOTE(jolantukas1 @ 2015 11 18, 17:18)
Yra vet klinikoj geras sirupas zoleliu ir medaus pagrindu.Siaip duokit medaus nuo saukstuko palaizyt.Antibijotikai per anksti tokiam mazyliui.
aciu, pabandysime