Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

O kad užderėjo gražuoliukų wub.gif Kyrai konkurentų ir konkurenčių atsirado biggrin.gif

Ilgą laiką kalbos nerimo, dabar vėl aptilo... Nereikia vėl išjudinti? biggrin.gif

Looo, kaip mažiukas auga? Baigėsi kosulys?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Visiem grožiam linkėjimai mirksiukas.gif gražūs visų "vaikai" wub.gif
Ar džiaugėsi jūsų šuniukai sniegu? Mūsų tai laiminga lakstė po sniegą, net voliotis bandė, tik kai sniegas toks šlapias ir lipnus buvo tai kojytės visos apkibo sniegu. Kirpsim šiandien tas kasas nuo kolyčių ir pilvuko, kad kuo mažiau sniego priliptų biggrin.gif Tai jau po grožio procedūrų pasirodysim.
Iš serijos, kad jorkšyrai labai protingi vakar sujuokino mane Bela : dažniausiai iš mokyklos parsivest vaikų einu su Bela, užtenka tik pasakyt einam į mokyklą iškart laiminga strakalioja prie durų ir lauke į mokyklos pusę veda. Vakar dukra paskambino kad atneščiau per pertrauką ką ji paliko tai aš tradiciškai nuėjau su šune. Tai visą kelią atgal mane Bela stabdė ir vis dairėsi kur vaikai, prie mokyklos kampo atsisėdo ir neina ir dar mane bara, kad vaikus pamiršau lotuliukas.gif Belai kažkas keisto buvo, mokykloj buvo, dukrą matė, o namo kartu beparsivedam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luana: 27 lapkričio 2015 - 08:10
Labas, girdemes sirupeliais... Su vetu prieziura( kad nepereitu i plsuciu uzdegima pvz). Pagaliau kosulys aiskiai buvo perejes i virsutinius takus link gerkles ir nosies, tai buvo aisku kad tesiog virusas ar persalom. Zodziu dar vis atsargiai, dar del visa ko su sirupeliais....

Ta proga uzleidom palas, stovesenas... Vaikis visai isdyko, dabar viska mokomes is naujo. Jau uzdejau antkakli, ranka bandau vedzioti, kita savaite pabandysiu pavadeli.. Taipat jau kasdien sukuojames... Zodziu pradejau po biski aukleti. smile.gif bet kuodeliui plauku dar neuztenka smile.gif))

Visu maziai ir nemaziai nuostabus!

Luana kad nebuvo dar to sniego, bent jau VLn....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 27 lapkričio 2015 - 08:59
QUOTE(looo @ 2015 11 27, 09:57)
Luana kad nebuvo dar to sniego, bent jau VLn....

Tai vadinas čia tik mum taip nuskilo, kad spėjom besmegenių prilipdyt praeitą sekmadienį bigsmile.gif
Atsakyti
Poissone aciu! 4u.gif Kodel savo grazuolio nerodai? Jam konkurentu nera! thumbup.gif

Luana apie savo sunu gudruma galetumem rasyti ir galo nebutu. Kokie jie yra protingi. Manau, del to, kad jorkai imlus, judrus. Viska pastebi. Niekas pro ju akis ir ausis thumbup.gif nepraeina.
Maniske liudi, kai as iseinu is namu, nors ji lieka su "tevu". Kai as paskambinu vyrui, ji ausis istempus klauso. Zino, kad vaziuos mane pasiimti. Tai ir pati atbega pas ji, kad aprengtu ir vazuotu. O kai pamato autobusa, tai seka paskui ir laukia, kol as islipsiu. O viena karta du autobusai atvaziavo bevek vienu metu. Tai vyras sake, tiek stresavo, lakste palei autobusa. Kodel mama neislipa. As atvaziavau sekanciu. Kiek dziaugsmo buvo. lotuliukas.gif
Looo sveikatos jusu maziukui! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 27 lapkričio 2015 - 21:19
QUOTE(virga @ 2015 11 27, 22:18)
Poissone aciu!  4u.gif Kodel savo grazuolio nerodai? Jam konkurentu nera!  thumbup.gif

Kurio? biggrin.gif Taip, pas mane abu išskirtiniai - vienas dydžiu, o kitas jau oficialiai tituluotas bigsmile.gif Tik vienas mišrūnas, o kitas byveris, tai kažkaip į jūsų būrį "neįsipaišau" smile.gif Mišrūniukas išgražėjęs smile.gif Tinka jam sportinis kirpimas, tik nemanau, kad nuotraukose tai atsiskleistų, todėl vis nefotkinu smile.gif Ir šiaip patingiu fotkint... smile.gif Nėra laiko, nėra įkvėpimo smile.gif

Luana, smagus pasakojimas smile.gif I kurią mokyklą vedat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poisson'è: 27 lapkričio 2015 - 22:36
QUOTE(Poisson'è @ 2015 11 27, 21:32)
Kurio?  biggrin.gif Taip, pas mane abu išskirtiniai - vienas dydžiu, o kitas jau oficialiai tituluotas  bigsmile.gif Tik vienas mišrūnas, o kitas byveris, tai kažkaip į jūsų būrį "neįsipaišau" smile.gif Mišrūniukas išgražėjęs smile.gif Tinka jam sportinis kirpimas, tik nemanau, kad nuotraukose tai atsiskleistų, todėl vis nefotkinu smile.gif Ir šiaip patingiu fotkint... smile.gif Nėra laiko, nėra įkvėpimo smile.gif

Luana, smagus pasakojimas  smile.gif I kurią mokyklą vedat?

Apie mazaji kalbu. Matau FB ir nuotraukas ir titulus. O kodel didzkio nerodai? Pasirodykit, kai apsikirpot. mirksiukas.gif
Atsakyti
Zvalgausi Vellus kosmetikos. Gal kas siuntetes is uzsienio?
Atsakyti
QUOTE(uogauogele @ 2015 11 30, 09:34)
Zvalgausi Vellus kosmetikos. Gal kas siuntetes is uzsienio?

Sveika. Senai rodetes. mirksiukas.gif Kaip jums sekasi? Ar issirinkote tinkama maista?
As nesisiunciu. Kai buvau Lietuvoje, uzsipirkau.
Atsakyti
Labas! aš vardu Bučkis wub.gif esu labai judrus, begalo mielas ir išdykęs.. Per Kalėdas sueis metukai.. priimsit? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveika smile.gif

na jau tikrriausiai busite valentino dienos dovanele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 12 07, 09:52)

Kaip jusu suniukas?

Sveikos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantukas1: 08 gruodžio 2015 - 09:46