QUOTE(virga @ 2015 12 11, 20:40)
kerija pirkite jaucio peni ar koki kita kramtala. Ar zaislus kietus. Negali suniukas kramtyti laidu. Bent musiske nekramte nieko. Uzteko zaislu ir kramtalu. Kramtalai reikalingi dantims ir dantenoms.
Mes pavasari rodemes vetui, tai sake dantys grazus, be apnasu. O musu kaimyno suniukas tokio pacio amziaus ir jau antra karta vale dantis su narkoze. O ir kaina tokia nebloga. 170 . uz apnasu valyma. Mes kiekviena diena valomes dantis su sepeteliu ir pasta.
Jusu suniukas dar jaunas. Jam negalima laiptais lipti zemyn. Ar nesake veiseja to?
Nepykit. Kaip pamokslas mano postas nuskambejo.
Smagu, kad turite sveika, judru namu dziaugsma.
Ačiū už patarimus, man jų tikrai reikia.
Su veisėja dėl tam tikrų priežasčių nesu labai linkusi bendrauti, labai krito pasitikėjimas. Dėl laiptų tai tikrai ne tik kad nesakė, kad negalima, bet sakė nebus jokių problemų, kai išmoks, laipios be problemų

Nes aš kaip tokį klausimą ir uždaviau.O kodėl žemyn negalima, sanariukams kenkia? Žemyn pradėjo gal tik prieš kelias dienas, būdamas 5 mėnesių, iki tol jis pats nenorėdavo, į viršų užlipdavo, o žemyn nebe, bet dabar jau lipa. Tai jam ir nuo sofos aišku šokti negalima? O jetau, tai kaip jį nulaikyti

Jis įsibėgėja ir užšoka, apsisuka, nušoka.
Jaučio penio neturim,reikės paieškoti tokio daikto. Kietų ir guminių žaislų kalnas, kramtaliukų tų tokių iš sausgyslių irgi duodu, dar labai mėgsta tokius kauliukus apsuktus džiovinta vištiena, kaip mat juos sutaršo. Dar daviau triušio ausų, bet apsivėmė nuo jų, tai nebeduodu.