Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(jolantukas1 @ 2015 12 08, 10:14)
Kaip jusu suniukas? 
Sveikos

Labas po truputi, kosulio nebeliko... Pabaigoje buvo atsirade ir snargliu. Kalbejau su drauge neseniai pas ja dzekas sake ta pati buvo pasigave... Gydesi panasiai, ir visi tie patys simptomai...

Ech visgi jauciau as intuicija kad geriau sunyti vasara pirkti smile.gif gal mazesne tikimybe tu visu persalimu ir virusu...
Atsakyti
Sveikos,
"Pateršiu" eterį wink.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aliona, geras skrydis thumbup.gif

Mano naujas lelius Theodoro namie Doro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2015 12 11, 09:30)
Sveikos  4u.gif

Aliona, geras skrydis  thumbup.gif

Jolantukai, Nuostabus berniukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2015 12 11, 09:30)
Sveikos  4u.gif

Aliona, geras skrydis  thumbup.gif

wub.gif
Atsakyti
Alion grazus vaikas! thumbup.gif

Jolantuko bachuriukas thumbup.gif.

Kyrai tetis nupirko nauja zaisla. Tai laizo, bando atsikasti ir net miega su juo. Niekam neduoda paziureti. O man gerai, kad turi ka veikti ir nezirzia istisai, kad zaisciau. My Webpage
Pasirodome. Pries kelione pas mociute. user posted image
Atsakyti
grazus visu sunyciai smile.gif tokie kalediniai smile.gif 4u.gif

Jolanta, cia jusiskis, ar ne giminaitis ? 4u.gif
Atsakyti
Kokie visi gražuoliai wub.gif O jau skrydis kad pagautas thumbup.gif

Mūsų "vaikutis" baigia namus nusiaubti doh.gif Net neįsivaizdavom, kad toks gali būti judrus, kas pamato, tas stebisi, o jau "zbitkininkas" lotuliukas.gif Buvom uždarę laiptus, kad nenukristų, saugojom, o jis vos per tą tvorelę įsibėgėjęs neperšoko. Nuėmėm, nes lekia laiptais kaip niekur nieko. Nėra vietos, kur neužliptų, šiandien radom virtuvėje ant stalo, mat kėdė nebuvo pristumta, o ant stalo dukrytės sumuštinio likutis kvepėjo. Šiemet eglę nežinia ar puošim, nes girliandos jungti tai tikrai negalėsim, laidus griaužia visus, kur tik prieina.Jau jo laisvojoje erdvėje panaikinom viską, kur gali prie laido prilįsti, viskas išjungta. Atvažiavo giminaičiai su 4 metų vaiku, nebežinojom ką nuo ko saugoti, šuniukas taip norėjo tą vaiką laižyti, pirštukus "pakramtyti", vaikas išsigandęs vos neįspyrė. O Pifio nulaikyti neina, kaip jis pas tą vaiką puola, teko dukrai eiti į savo kambarį ir ten jį "nuvaikyti", tai yra mėtyti žaisliuką, kol tiek pavargo, kad nuėjo miegoti.
Vienu žodžiu, nerealiai energingas pas mus jis. Turi su juo kaip reikiant padūkti, kad ramus būtų, neišdykautų. Bet jau išmokom komandą sėdėt.
Ir dar kiečiausias jo bajeris, jis kelia kojytę prie užuolaidų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kerija pirkite jaucio peni ar koki kita kramtala. Ar zaislus kietus. Negali suniukas kramtyti laidu. Bent musiske nekramte nieko. Uzteko zaislu ir kramtalu. Kramtalai reikalingi dantims ir dantenoms.
Mes pavasari rodemes vetui, tai sake dantys grazus, be apnasu. O musu kaimyno suniukas tokio pacio amziaus ir jau antra karta vale dantis su narkoze. O ir kaina tokia nebloga. 170 €. uz apnasu valyma. Mes kiekviena diena valomes dantis su sepeteliu ir pasta.

Jusu suniukas dar jaunas. Jam negalima laiptais lipti zemyn. Ar nesake veiseja to?

Nepykit. Kaip pamokslas mano postas nuskambejo.

Smagu, kad turite sveika, judru namu dziaugsma. thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif

Looo, cia mano kalytes leliukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantukas1: 11 gruodžio 2015 - 20:18
QUOTE(virga @ 2015 12 11, 20:40)
kerija pirkite jaucio peni ar koki kita kramtala. Ar zaislus kietus. Negali suniukas kramtyti laidu. Bent musiske nekramte nieko. Uzteko zaislu ir kramtalu. Kramtalai reikalingi dantims ir dantenoms.
Mes pavasari rodemes vetui, tai sake dantys grazus, be apnasu. O musu kaimyno suniukas tokio pacio amziaus ir jau antra karta vale dantis su narkoze. O ir kaina tokia nebloga. 170 €. uz apnasu valyma. Mes kiekviena diena valomes dantis su sepeteliu ir pasta.

Jusu suniukas dar jaunas. Jam negalima laiptais lipti zemyn. Ar nesake veiseja to?

Nepykit. Kaip pamokslas mano postas nuskambejo.

Smagu, kad turite sveika, judru namu dziaugsma.  thumbup.gif

Ačiū už patarimus, man jų tikrai reikia.Su veisėja dėl tam tikrų priežasčių nesu labai linkusi bendrauti, labai krito pasitikėjimas. Dėl laiptų tai tikrai ne tik kad nesakė, kad negalima, bet sakė nebus jokių problemų, kai išmoks, laipios be problemų unsure.gif Nes aš kaip tokį klausimą ir uždaviau.O kodėl žemyn negalima, sanariukams kenkia? Žemyn pradėjo gal tik prieš kelias dienas, būdamas 5 mėnesių, iki tol jis pats nenorėdavo, į viršų užlipdavo, o žemyn nebe, bet dabar jau lipa. Tai jam ir nuo sofos aišku šokti negalima? O jetau, tai kaip jį nulaikyti doh.gif Jis įsibėgėja ir užšoka, apsisuka, nušoka.

Jaučio penio neturim,reikės paieškoti tokio daikto. Kietų ir guminių žaislų kalnas, kramtaliukų tų tokių iš sausgyslių irgi duodu, dar labai mėgsta tokius kauliukus apsuktus džiovinta vištiena, kaip mat juos sutaršo. Dar daviau triušio ausų, bet apsivėmė nuo jų, tai nebeduodu.
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2015 12 11, 20:49)
Ačiū už patarimus, man jų tikrai reikia.Su veisėja dėl tam tikrų priežasčių nesu labai linkusi bendrauti, labai krito pasitikėjimas. Dėl laiptų tai tikrai ne tik kad nesakė, kad negalima, bet sakė nebus jokių problemų, kai išmoks, laipios be problemų unsure.gif Nes aš kaip tokį klausimą ir uždaviau.O kodėl žemyn negalima, sanariukams kenkia? Žemyn pradėjo gal tik prieš kelias dienas, būdamas 5 mėnesių, iki tol jis pats nenorėdavo, į viršų užlipdavo, o žemyn nebe, bet dabar jau lipa. Tai jam ir nuo sofos aišku šokti negalima? O jetau, tai kaip jį nulaikyti doh.gif Jis įsibėgėja ir užšoka, apsisuka, nušoka.

Jaučio penio neturim,reikės paieškoti tokio daikto. Kietų ir guminių žaislų kalnas, kramtaliukų tų tokių iš sausgyslių irgi duodu, dar labai mėgsta tokius kauliukus apsuktus džiovinta vištiena, kaip mat juos sutaršo. Dar daviau triušio ausų, bet apsivėmė nuo jų, tai nebeduodu.

Jei jis uzsoka pats ant sofos, tai ir nusokti galima. Nuo laiptu zemyn negalima laipioti, del kitos priezasties. Pas jorkus uzpakaline dalis auga greiciau nei priekine. Ju toks augimas. Kadangi uzpakaline dalis sunkesne, lipant laiptais visas svoris eina i prieki. Todel jorkai(nepriziureti) buna su kuprele. Ir dar svarbu maista ir vandeni pakelti iki jo snukucio aukscio. Kad nesilankstytu. Na ir butina mokinti teisingai stoveti. Tai yra svarbiausia. Nezinau, kaip paaiskinti, bet priekines kojytes peciu lygyje. Uzpakaines kojytes atmestos atgal. Galva iskelta. Uodega isriesta.
Antroje eileje pirmas suniukas teisngai stovi. Pirmoje eileje trecias suniukas kuprinasi. Beje pirmoje eileje, pirmoji nuotrauka mano Kyros. Ir ji papuole i eteri. lotuliukas.gif https://www.google.n.....na nuotraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 12 gruodžio 2015 - 00:25