Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 33tema

QUOTE(Lorde @ 2015 11 08, 07:36)
Kai paziurejo ,tai vienoje puseje buvo nevienodo dyzio 15,19.foliai.O cia tik antra ciklo diena.As pati nesuprantu is kur jie tokie dideli .

o tai kaip dabar bus? auks kiti o tie du bus perauginti ar kaip ?

Nuojauta, darei nt bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
angele sarge, o ra6ei TR savo gautus rezultatus po genetinių ?? komentavo ką nors?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 11 08, 09:48)
Nuojauta, darei nt  bigsmile.gif  wub.gif
Papildyta:
angele sarge, o ra6ei TR savo gautus rezultatus po genetinių ?? komentavo ką nors?

Siandie rasysiu Elis del savo sio rasto geno, bet jauciu kad jie nieko gero man neparasys kazkodel nelabai jie i ji kreipia demesio verysad.gif ar nelabai apie ji zino ar del ko nzn, nors sis geas nera toks jau ir nekaltas, o pas mane jis nustatytas homozigotoje, o tai reiskia, kad sudetingesnes formos. Beje turku klausiau ar man pasidaryti MTHFR gena jie atrase, kad nereikia, bet gerai kad as ju neklausiau ir pasidariau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kartais kas turite Climaros 3 pleistrus parduoti ax.gif Labai reikia 4u.gif Arba kuri griztate is Turkijos ant dienu ir galetu man bent 3-4 pleistriukus parvezti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 08 lapkričio 2015 - 10:39
QUOTE(Delena @ 2015 11 08, 10:38)
Sveikos merginos, gal kartais kas turite Climaros 3 pleistrus parduoti  ax.gif  Labai reikia  4u.gif Arba kuri griztate is Turkijos ant dienu ir galetu man bent 3-4 pleistriukus parvezti  bigsmile.gif

Labas smile.gif
Aš grįšiu trečiadienio vakarą, tai jei vis dar reikia, parašyk man a.ž. kiek vnt ir ar su receptu (kad žinočiau, ar prašyti gydytojo).

P.S. Meskute, pirmoje zinutėje užmiršai įrašyti, kad šifonytė jau mamytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2015 11 08, 11:38)
Sveikos merginos, gal kartais kas turite Climaros 3 pleistrus parduoti  ax.gif  Labai reikia  4u.gif Arba kuri griztate is Turkijos ant dienu ir galetu man bent 3-4 pleistriukus parvezti  bigsmile.gif

Turiu,galiu parduoti 4u.gif vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 11 08, 10:48)
Nuojauta, darei nt  bigsmile.gif  wub.gif
Papildyta:

Meskuti, ka turi omeny? g.gif Kai gavau skaiciukus, tai jau nebe. O pries tai jo, sugadinau 3NT. NT rode vaiduoklius, kuriuos tik prie lango ir pasitelkus vaizduote galima buvo pamatyti, bet buvo tikrai. Pasidariau veliau ir OT, OT rode ll vienodo ryskumo, bet as jau zinojau atsakyma blush2.gif Dar dariausi HCG 6dpi, buvo 22,1 blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Labai,labai dziaugiuosi uz Jus merginos, kurioms pavyko!!Tos kurios procese, linkiu dideles sekmes!! 4u.gif 4u.gif

Na,o mums kazkaip sunkiai deliojasi reikalai....Turejau kita savaidgali skristi IVF. Bet,siandiena prasidejo mm,savaite anksciau verysad.gif Nera niekados taip buve,jos pas mane visalaika lb reguliario 26 c.d.,o si karta tebuvo vos 19 d. verysad.gif,nors po LP ir H sitas jau butu trecias ciklas,pirmi du buvo normalus.Ir kazkaip nebejauciu ovuliacijos po operacijos,nebezinau ka galvoti,ar cia tik taip koks laikinas issiderinimas,ar kas rimciau... g.gif Gal Jums yra kamnors buvusi panasi situacija?? Ar cia verta pergyventi g.gif

P.S Tiesa,nezinau ar Jus pamenat, buvau rasiusi,kad man nustate MTHFR-homozigotineje bukleje. smile.gif Pasirodo,gyd. sumaise mano ats. su kitos moters!! As jo neturiu!! smile.gif Pas mane nustatytas Leideno V-heterozigotinis.
Atsakyti
ors buvusi panasi situacija?? Ar cia verta pergyventi g.gif

P.S Tiesa,nezinau ar Jus pamenat, buvau rasiusi,kad man nustate MTHFR-homozigotineje bukleje. smile.gif Pasirodo,gyd. sumaise mano ats. su kitos moters!! As jo neturiu!! smile.gif Pas mane nustatytas Leideno V-heterozigotinis.
[/quote]

Bet tai kaip sitaip sumaisyti atsakymus doh.gif eina sau kiek nervu prigadina, o kokio gydytoja jums juos sumaise?
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 11 08, 12:14)
Labas smile.gif
Aš grįšiu trečiadienio vakarą, tai jei vis dar reikia, parašyk man a.ž. kiek vnt ir ar su receptu (kad žinočiau, ar prašyti gydytojo).

P.S. Meskute, pirmoje zinutėje užmiršai įrašyti, kad šifonytė jau mamytė wub.gif

Persikute, o jūs dabar Tr? Jei taip, tai kaip sekasi? Ką gydytojai pasakoja?
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 11 08, 17:41)
Persikute, o jūs dabar Tr? Jei taip, tai kaip sekasi? Ką gydytojai pasakoja?

Merhaba! biggrin.gif šiandien atskridom, ryt konsultacija, tai dar nelabai turiu, ką pasakoti. Na apart kelioninių įspūdžių, tokių kaip vėluojantis skrydis, atvėpęs žandikaulis pamačius tiek žmonių Istiklal ir stebėtinas visų paslaugumas thumbup.gif
Visoms linkėjimai! Rytoj išgersiu už jus išgirtųjų granatų sulčių - jau nužiūrėjau, kur parduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 11 09, 00:31)
Merhaba!  biggrin.gif  šiandien atskridom, ryt konsultacija, tai dar nelabai turiu, ką pasakoti. Na apart kelioninių įspūdžių, tokių kaip vėluojantis skrydis, atvėpęs žandikaulis pamačius tiek žmonių Istiklal ir stebėtinas visų paslaugumas  thumbup.gif 
Visoms linkėjimai! Rytoj išgersiu už jus išgirtųjų granatų sulčių - jau nužiūrėjau, kur parduoda  4u.gif

Persikute, sveika atvykus į Stambulą 4u.gif
prieš kelis mėnesius sakei, kad vargu, ar tai įmanoma ir štai tu Stambule! thumbup.gif
Kuo geriausios konsultacijos ir smagių įspūdžių wub.gif

Beje, reikia pamatyti Istiklal vasarą blink.gif nes girdėjau, kad dabar žmonių žyyymiai mažiau biggrin.gif

Šifonyte wub.gif sveikinimai sulaukus dukrytės wub.gif aukit ramiai ir sočiai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 11 08, 12:34)
Turiu,galiu parduoti  4u.gif vilniuje  4u.gif

Ailima, o kokio stiprumo tavo pleistrai? 7,8 mg ar 3,9 mg?
Atsakyti