QUOTE(RositaK @ 2015 11 09, 17:07)
Bet jei reikia po kelis vienetus klijuotis (2,4...) tai išeina 7.8mg du pleistrai po 3.9mg. Tai tereiktų vieną 7.8mg klijuot
Aš klijavausi abu kartus 7.8mg
Rositėle, ačiū, kad išsakei savo mintis

. Gal aš neteisingai suinterpretavau

.
O tai tau reikėjo tik vieną Climarą pleistrą užsiklijuoti ir su juo visą laiką prabūti? Aš galvojau, kad tu keitei kas pora dienų. Dabar visai pradedu pasimesti.
Aš iš Elis laiškučio supratau, kad turėsiu pradėti naudoti 10 dienų po ovuliacijos, kas dvi dienas dėtis pleistrą, kuris bus 3,9 mg, iki kol ateis mmm.
Įmetu Elis parašymą. O gal aš kažką ne taip suprantu

.. Jei jūs merginos suprantat kitaip jos parašymą, pasidalinkite savo įžvalgomis. Būsiu labai dėkinga

.
Elis laiškučio fragmentas:
"You will use ovulation tests to detect the ovulation and 10 days after that you will start Climara patches 3.9 mg. You will change them every 2 days and use maximum 4 of them. During this period (between the 1. And the 4. Pacth we expect your cycle). This is everything nothing else. Also Folic acid you can start from now.
Papildyta:
QUOTE(Januari @ 2015 11 09, 16:48)
Dabar dar vienas klausimas man neduoda ramybės, sakykit - ar visoms mergaitės, kuriom nepavyko, keičia protokolą sekantį kartą?
Januari, man rašė Elis, kad keistų protokolą. Keitimo priežastis, greitai augantis dominuojantis folis, o kiti auga daug lėčiau. Kadangi mano amh žemas, folių būna nedaug, o ir tie patys netolygiai auga, tai gaunasi tik pora normalių foliukų. Climara pleistrai turėtų padėti tolygiau augti foliams. Tikiuosi tie pleistrai ir duos laukiamą rezulatą

.