Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 33tema

QUOTE(rneringa @ 2015 11 09, 17:31)
Rositėle, ačiū, kad išsakei savo mintis 4u.gif. Gal aš neteisingai suinterpretavau g.gif.
O tai tau reikėjo tik vieną Climarą pleistrą užsiklijuoti ir su juo visą laiką prabūti? Aš galvojau, kad tu keitei kas pora dienų. Dabar visai pradedu pasimesti.
Aš iš Elis laiškučio supratau, kad turėsiu pradėti naudoti 10 dienų po ovuliacijos, kas dvi dienas dėtis pleistrą, kuris bus 3,9 mg, iki kol ateis mmm.
Įmetu Elis parašymą. O gal aš kažką ne taip suprantu g.gif.. Jei jūs merginos suprantat kitaip jos parašymą, pasidalinkite savo įžvalgomis. Būsiu labai dėkinga 4u.gif.
Elis laiškučio fragmentas:
"You will use ovulation tests to detect the ovulation and 10 days after that you will start Climara patches 3.9 mg. You will change them every 2 days and use maximum 4 of them. During this period (between the 1. And the 4. Pacth we expect your cycle). This is everything nothing else. Also Folic acid you can start from

Prieš IVF Bahceci (Memoriale nereikėjo klijuotis Climara) naudojau po du pleistrus berods kas antrą dieną pakeičiant naujais, o prieš FET naudojau kas antrą dieną vis pridėjus dar po vieną pleistrą (kad net po 4 ar 5 vnt turėjau vienu metu).
Iš laiško rašo, kad sunaudosi viso max 4vnt iki mmm, tai reiškias klijuosies po 1vnt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 11 09, 17:40)
Prieš IVF Bahceci (Memoriale nereikėjo klijuotis Climara) naudojau po du pleistrus berods kas antrą dieną pakeičiant naujais,  o prieš FET  naudojau kas antrą dieną vis pridėjus dar po vieną pleistrą (kad net po 4 ar 5 vnt turėjau vienu metu).
Iš laiško rašo, kad sunaudosi viso max 4vnt iki mmm, tai reiškias klijuosies po 1vnt 4u.gif

Oho kiek tu daug tų pleistrų turėjai klijuotis 4u.gif. Ir jie buvo 7,8 mg stiprumo?
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 11 09, 17:47)
Oho kiek tu daug tų pleistrų turėjai klijuotis 4u.gif. Ir jie buvo 7,8 mg stiprumo?

Prieš FET buvo 7.8mgir jų buvo tikrai daug.
Bet pasikuičiau emaililuose ir radau, kad prieš stimuluaciją vartojau CLIMARA FORTE 0.1 mg po 1vnt, suklaidinau prieš tai tave blush2.gif bet tai nesuprantu, šitas 0.1mg, net ne 3.9mg g.gif
Na bet esmė, kad tau reik po 3.9mg kas antrą dieną po 1vnt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 09 lapkričio 2015 - 16:52
QUOTE(RositaK @ 2015 11 09, 17:51)
Prieš FET buvo 7.8mgir jų buvo tikrai daug.
Bet pasikuičiau emaililuose ir radau, kad prieš stimuluaciją vartojau CLIMARA FORTE 0.1 mg po 1vnt, suklaidinau prieš tai tave blush2.gif bet tai nesuprantu, šitas 0.1mg, net ne 3.9mg g.gif
Na bet esmė, kad tau reik po 3.9mg kas antrą dieną po 1vnt 4u.gif

Nu nieko nesuprantu. Bet tai kaip skiriasi dozės: 0,1 mg iki 3,9 mg. O tai man nenuslopins visai kiaušidžių g.gif???
Merginos atsiliepkit, kurios naudojot climara? Kokie jums buvo pleistrai? Kada pradėjot naudoti? Man rūpi viskas 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 11 09, 18:17)
Nu nieko nesuprantu. Bet tai kaip skiriasi dozės: 0,1 mg iki 3,9 mg. O tai man nenuslopins visai kiaušidžių g.gif???
Merginos atsiliepkit, kurios naudojot climara? Kokie jums buvo pleistrai? Kada pradėjot naudoti? Man rūpi viskas 4u.gif.

Nu 0.1 nuo 3.9mg gi labai skiriasi mirksiukas.gif matyt mano gyd.blogai buvo įrašęs, nes tokio mažo stiprumo kaip 0.1 ir nėra. Yra tik 3.9 ir 7.8 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 11 09, 15:07)
O tai kitas gydytojas negalėjo apžiūrėti g.gif? Juk Memorial dažniausiai nėra paskirta vieno gydytojo, kuris  tave kuruotų visą laiką.

Aš Bachceci, čia gal kitokia praktika g.gif Pasakiau Kubrai, kad trečiadienį išskrendam, tai tikiu, kad jei negalės Kurlinkaya, tada pas kitą siųs tikrai. Juk tokį kelią sukorėm!
Atsakyti
per FET po idejimo, kiek laiko klijuojat tuos pleistrus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 11 09, 21:00)
per FET po idejimo, kiek laiko klijuojat tuos pleistrus?  g.gif

man sakė, jeigu pastoju, po teigiamo testo dar reikės 2 savaites naudoti, tai maždaug iki 6sav.
Atsakyti
nieko nesuprantu, man po idejimo tik vienas uzrasytas g.gif . as pradejau klijuot nuo pirmos ciklo dienos iki idejimo ir tik viena po idejimo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 11 09, 15:14)
Aš vis dar komunikuoju su Elis. Aiškinuosi detales ir pan. Ji man parašė, kad taikytų Estrogen priming protocol, kur pleistrus reikia klijuotis 10 dienų po ovuliacijos. Būtų naudojami 3,9 mg pleistrai.

man paskyrė climara 3.9 stiprumo . klijuoti kas antrą dieną, atęjus mmm nusiimti . nešlapinti jų. pradėti klijuoti tiksliai 10d po O , ovuliaciją sekti skaitmeniniais OT. sakė labai svarbu būtent pradėti klijuoti 10dpo ...dežutėje yra 4 pleistrai 4u.gif
climarą naudoti dėl nevienodo augmo folių, kad kiek įmanoma būtų jie vienodesni punkcijos dieną, taip tikimasi didesnės folikulų kokybės .
Papildyta:
QUOTE(Orchida @ 2015 11 09, 14:33)
Sveikos,mergaites  4u.gif
Atejau deja pabloginti statistika...  verysad.gif  tiesa,ne savo. Uzvakar grizo draugai is TR su deja neigiamu hcg. Viskas klojosi puikiai-isodino 2 top blastutes, uzsalde 4top ir 1 gera. Ir su 2 top deja nepavyko..  verysad.gif  baisiai liudna..
Nevaisingumas neaiskios kilmes,sis kartas jiems buvo 4, visi kiti ne TR.
Kadangi forume draugai nedalyvavo, bet norejo bent tiek atiduoti duokle ir prisidet prie statistikos..

Kaip gaila.... verysad.gif čia Memorial? noriu patikslinti info ...
o kodėl sodino net du Top kokybės embrionus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 09 lapkričio 2015 - 21:43
QUOTE(siaures meskute @ 2015 11 09, 21:45)
Papildyta:

Kaip gaila....  verysad.gif čia Memorial? noriu patikslinti info ...
o kodėl sodino net du Top kokybės embrionus?

Taip, Memorial. verysad.gif sodino 2 Top del ankstesnės istorijos (4 nepavykę IVF, persileidimai). Problemą matė implantacijoje, ne išnešiojime. Ir draugė labai norėjo 2, tai prof.ir sutiko. Sie net nesikabino verysad.gif dabar laukia lp, itaria des.kiausintaky hidrosalp.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 11 09, 16:31)
Januari, man rašė Elis, kad keistų protokolą. Keitimo priežastis, greitai augantis dominuojantis folis, o kiti auga daug lėčiau. Kadangi mano amh žemas, folių būna nedaug, o ir tie patys netolygiai auga, tai gaunasi tik pora normalių foliukų. Climara pleistrai turėtų padėti tolygiau augti foliams. Tikiuosi tie pleistrai ir duos laukiamą rezulatą nestuke.gif.

Ačiū, rneringut, už atsakymą 4u.gif
Atsakyti