QUOTE(siaures meskute @ 2015 11 09, 21:45)
man paskyrė climara 3.9 stiprumo . klijuoti kas antrą dieną, atęjus mmm nusiimti . nešlapinti jų. pradėti klijuoti tiksliai 10d po O , ovuliaciją sekti skaitmeniniais OT. sakė labai svarbu būtent pradėti klijuoti 10dpo ...dežutėje yra 4 pleistrai
climarą naudoti dėl nevienodo augmo folių, kad kiek įmanoma būtų jie vienodesni punkcijos dieną, taip tikimasi didesnės folikulų kokybės .

climarą naudoti dėl nevienodo augmo folių, kad kiek įmanoma būtų jie vienodesni punkcijos dieną, taip tikimasi didesnės folikulų kokybės .
Šiaurės meškute, ar tikrai reikia pradėti klijuoti pleistrus 10 dienų po ovuliacijos

O kas tave instruktavo dėl šio protokolo? Elis ar kokia kita koordinatorė? Nes Elis man parašė, kad aš galiu maudytis su pleistru. Be to, kai klausiau kokį ovuliacinį testą naudoti (skaitmeninį ar paprastą), tai ji atrašė nesvarbu kokį, svarbiausia patikimą.
Elis laiško fragmentas: "You can take shower using them, you can put them on your arm or shoulder, doesnt matter. Doesnt matter what type of ovulation test you will use, just have some trustful one."