Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(Carpe diem @ 2015 11 17, 12:23)
Mąstėm ir atmetėm. Dėti savo apsauginę funkciją atliekančias kokybiškas apsaugines žaliuzes be proto brangu, yra pigesnių variantų, bet tada apsaugos funkcijos neatlieka, tai kam jas dėti, nes pinigai vis tiek nemaži.
Žodžiu, nebesvarstom smile.gif nors gal reikės vyrui užsiminti, kad tai būtų pakaitalas roletams  g.gif

pagalvokite dar gerai smile.gif
aš tik už apsaugines žaiuzes ir nėra jos tokios brangios. Jei langų plotas nedidelis , nėra didelių vitrinų tai tikrai nedaug brangiau kainuos nei roletai. Yra žaliuzių kur du viename: žaliuzė, atskirai tinklelis nuo uodų. Šiuo metu gaminamos žaliuzės yra su PU užpildu, kuris dar papildomai šilumą sulaiko, kad per langus neišeitų, vasarą neprikaitina. Tikrai nepamainomas dalykas.
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2015 11 17, 12:46)

dėkui Tuda, MamaGabi už patarimus.
Įkalbėjau BM, kad plytų reik šviesesnių, su baltu skiediniu murysim thumbup.gif
Kaip sakoma laiminga žmona - laiminga šeima smile.gif

Žiū, mano šviestuvai lubose smile.gif aš dar apie juos vis galvoju, nes įglaistomų į gipsą normalaus dydžio nerandu, vien miniukai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2015 11 17, 12:46)
tik jei sugalvosit pasirinkti šviesią krosnelę, riktų gerai išsiaiškinti, kaip reikalai bus su kaminu, ar degimo metu jis nejuoduos g.gif suvėliau mintis tongue.gif

Klp, demonstracinė salone stovi. Dramblio kaulo. Nugi nieks nepajuodavę, liuks atrodo. O ir kūrenama nuolat.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 17, 16:09)
pagalvokite dar gerai smile.gif
aš tik už apsaugines žaiuzes ir nėra jos tokios brangios. Jei langų plotas nedidelis , nėra didelių vitrinų tai tikrai nedaug brangiau kainuos nei roletai. Yra žaliuzių kur du viename: žaliuzė, atskirai tinklelis nuo uodų. Šiuo metu gaminamos žaliuzės yra su PU užpildu, kuris dar papildomai šilumą sulaiko, kad per langus neišeitų, vasarą neprikaitina. Tikrai nepamainomas dalykas.

Buvom užsiklausę, tai tik 1 aukšto langams (turim nemažas vitrinas) apsauginės žaliuzės būtų kainavę apie 5000 Lt, roletai tikrai pigiau, ypač, kai jų reikia tik antram aukšte, o žaliuzių tik 2 aukšte nedėsi juk, be ryšio atrodys, reiktų dėti per abu aukštus, bijau, kad viso gali kainuoti apie 7000 Lt, roletai tikrai pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 11 17, 17:36)
Buvom užsiklausę, tai tik 1 aukšto langams (turim nemažas vitrinas) apsauginės žaliuzės būtų kainavę apie 5000 Lt, roletai tikrai pigiau, ypač, kai jų reikia tik antram aukšte, o žaliuzių tik 2 aukšte nedėsi juk, be ryšio atrodys, reiktų dėti per abu aukštus, bijau, kad viso gali kainuoti apie 7000 Lt, roletai tikrai pigiau  g.gif

nesenai skaiciavo mums, tai jei gerai pamenu 1m2 kaina 35eur
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 11 17, 11:23)
Mąstėm ir atmetėm. Dėti savo apsauginę funkciją atliekančias kokybiškas apsaugines žaliuzes be proto brangu, yra pigesnių variantų, bet tada apsaugos funkcijos neatlieka, tai kam jas dėti, nes pinigai vis tiek nemaži.
Žodžiu, nebesvarstom smile.gif nors gal reikės vyrui užsiminti, kad tai būtų pakaitalas roletams  g.gif

Mes turim ne apsaugines o nuo saules skirtas. Jos neapsaugos nuo vagiu, nebent vizualiai, bet apsaugo nuo sviesos ir pasaliniu akiu. Nerealus dalykas. Dar pliusas uzdengus nakti, taip siluma neina is namo. Zinoma miegojimas visiskoje tamsoje taip pat pasaka 4u.gif
Atsakyti
Labukas mergaites, esu kranu paieskose smile.gif ar yra kas pirke is sios parduotuves? ar viskas tvarkoje su jais?
http://www.lightinth...11-_p84365.html
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2015 11 17, 21:30)
Labukas mergaites, esu kranu paieskose smile.gif  ar yra kas pirke is sios parduotuves? ar viskas tvarkoje su jais?

nepirkau, bet panasu i kinieciu parduotuve, kazi kaip su kokybe bus g.gif

o ir kaina tikrai nemaza
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2015 11 17, 21:30)
Labukas mergaites, esu kranu paieskose smile.gif  ar yra kas pirke is sios parduotuves? ar viskas tvarkoje su jais?

aš irgi nesu pirkus, nors kažkada anksčiau irgi buvau žiūrinėjus jų asortimentą. Bet, kaip Mamasandra ir sako, kainos nėra pačios mažiausios, o kokybė - nežinoma. Plius, mane dar atbaidė ir tai, kad prie nurodytos kainos prisideda atsiuntimo mokestis ir, žinoma, dar ir duoklė mokesčiams. Tai kai viską suskaičiavau ir susidėliojau pliusus-minusus, tai ir praėjo noras pirkti.
Atsakyti
As manau, kad santechnika pirmiausia turi buti kokybiska ir ja geriau pirkti is LT pardaveju, nes gaunate ceki su garantija smile.gif
O ir kaina tikrai ne ta, kad vertetu siustis, o dar po to gavus nervuotis, kad kazko truksta (kokiu verzlyciu ar detalyciu), tada dar santechnikus vaikyti, kad sekmingai pajungtu ir t.t. O galiausia (is foto) krano padengimas man nekelia nei pasitikejimo (biski zalvaris, biski pajuodintas g.gif ), nei kazkuo ypatingai grazus, kad vertetu ji siustis kaip nerealios isvaizdos objekta smile.gif
Atsakyti
Sveikos, truputi ne i tema, bet... man dabar aktualu paveikslai.. Tai vat, sakau, pasidairysiu i jaunima... http://www.delfi.lt/...a.d?id=69606142
Bet gal geriau buciau net neziurejus, arba as visai apie mena nenusimanau mastau.gif
Papildyta:
Mamagabi, jusu darbu albumo nerodo, nes mokamas dabar puslapis tapo... kaip paziureti? unsure.gif
Atsakyti
mamaGabi, nesutikciau su nuomone, kad is uzsienio siustis neapsimoka, bet ir pirkti reikia moketi.
Rekia stebet ispardavimus, kaip kinta tavo nuziureta kaina ir kada jau galima uz geriausia suslaukta kaina pirkt. Zinant musu Lietuvaiciu antkainius tai reikia laaabai daug uzdirbti, norint grazaiai isikurti...arba moketi ta pati daikta nusipirkt uz tris krt mazesne kaina smile.gif
Bet as kalbu apie zinomu brandu gaminius o ne apie no name gaminius.
Atsakyti
Ar teko pirkti badus kam nors iš www.baldai-e.lt? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 11 18, 18:44)
Sveikos, truputi ne i tema, bet... man dabar aktualu paveikslai.. Tai vat, sakau, pasidairysiu i jaunima... http://www.delfi.lt/...a.d?id=69606142
Bet gal geriau buciau net neziurejus, arba as visai apie mena nenusimanau mastau.gif
Papildyta:
Mamagabi, jusu darbu albumo nerodo, nes mokamas dabar puslapis tapo... kaip paziureti? unsure.gif

Gaila, kad "Fotki" tapo mokami unsure.gif
Gal turite kokiu minciu kaip ta galima butu padaryti "Parase", bet nenusizengiant taisyklems - t.y. savo svetaines puslapio ten kelti negalima verysad.gif
Dabar darbus bei leles belieka pamatyti mano facebook puslapyje ax.gif
Jei tikrai reikes, parasykit i az - atsiusiu info mirksiukas.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 18, 19:30)
mamaGabi, nesutikciau su nuomone, kad is uzsienio siustis neapsimoka, bet ir pirkti reikia moketi.
Rekia stebet ispardavimus, kaip kinta tavo nuziureta kaina ir kada jau galima uz geriausia suslaukta kaina pirkt. Zinant musu Lietuvaiciu antkainius tai reikia laaabai daug uzdirbti, norint grazaiai isikurti...arba moketi ta pati daikta nusipirkt uz tris krt mazesne kaina smile.gif
Bet as kalbu apie zinomu brandu  gaminius o ne apie no name gaminius.

Taip tikrai nesakiau ir nemanau smile.gif Pasisakiau konkreciai apie nelabai aiskios kilmes santechnika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 18 lapkričio 2015 - 22:43