As tai nusivylus mazais kainu skirtumais uzsienyje. Man reikia muuto firmos sviestuvo, kainos net didesnes kitur, ar panasios. Pardaveja aiskino, kad tokia strategija ir galiu nebent retais atvejais per sandelio valymus pigiau paimti. Realiai nerealu sugaudyti!
QUOTE(Rabambule @ 2015 11 19, 08:43)
As tai nusivylus mazais kainu skirtumais uzsienyje. Man reikia muuto firmos sviestuvo, kainos net didesnes kitur, ar panasios. Pardaveja aiskino, kad tokia strategija ir galiu nebent retais atvejais per sandelio valymus pigiau paimti. Realiai nerealu sugaudyti!
net ilindau paziuret kas cia per sviestuvai, nes firma man negirdeta

ka ten tokio nuziurejot? aisku skonis kiekvieno skirtingas, bet man ten nalabai kas i aki krito...
Aciu mergaites uz nuomones , apie tuos kranus, esu paieskose, kas tinka patinka kosmosas kainos, tai ir bandziau kazka pasieskoti

QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 19, 08:02)
net ilindau paziuret kas cia per sviestuvai, nes firma man negirdeta
ka ten tokio nuziurejot? aisku skonis kiekvieno skirtingas, bet man ten nalabai kas i aki krito...

Jinai tinkanti skandinavu stilistikai, o as virs stalo desiu muuto ring the bell, darysiu klasikine razete dar turbut. Pilka vilna man labai tiks

QUOTE(Rabambule @ 2015 11 19, 09:03)
Jinai tinkanti skandinavu stilistikai, o as virs stalo desiu muuto ring the bell, darysiu klasikine razete dar turbut. Pilka vilna man labai tiks
stalas didelis..plius norisi labai siltos atmosferos, o sis sviestuvas ta ir duoda, apgaubia tik ta vieta sviesa..tik va kaina kaina..turiu dar laiko, norisi pigiau nukalt. Sis sviestuvas nesiderina su sita temule 

Apie ta nesiderinima su tema...sakyciau, kad provanso karstinei atvesus ir jau kuris laikas dominuojant tiek skandinaviskam, riek industriniam stiliui, gal ateity musu temos pavadinima reiktu pakeisti? Na, kad ir i kazka tokio kaip "klasika ir jos interpretacijos". Kodel pasiuliau? Tada drasiau rodytusi merginos, kuriu stilius labiau maisytas-ne vien klasikinis ar provanso. Atisnaujintume pries Kaledas, kaip dabar iprasta.

QUOTE(aistukas @ 2015 11 19, 12:53)
Apie ta nesiderinima su tema...sakyciau, kad provanso karstinei atvesus ir jau kuris laikas dominuojant tiek skandinaviskam, riek industriniam stiliui, gal ateity musu temos pavadinima reiktu pakeisti? Na, kad ir i kazka tokio kaip "klasika ir jos interpretacijos". Kodel pasiuliau? Tada drasiau rodytusi merginos, kuriu stilius labiau maisytas-ne vien klasikinis ar provanso. Atisnaujintume pries Kaledas, kaip dabar iprasta. 

labai pritariu - apskritai neatsimenu labai jau gryno provansinio interjero šioje temoje, išskyrus Skaidros....
QUOTE(aistukas @ 2015 11 19, 12:53)
Apie ta nesiderinima su tema...sakyciau, kad provanso karstinei atvesus ir jau kuris laikas dominuojant tiek skandinaviskam, riek industriniam stiliui, gal ateity musu temos pavadinima reiktu pakeisti? Na, kad ir i kazka tokio kaip "klasika ir jos interpretacijos"
QUOTE(femme @ 2015 11 19, 13:45)
labai pritariu - apskritai neatsimenu labai jau gryno provansinio interjero šioje temoje, išskyrus Skaidros....
Pritariu

Man irgi ne esme koks stilius, svarbu Jaukus namai

Modernui ir minimalizmui tai netinka, o visa kita ( nuo Lietuvisku rastinuku iki pat eklektiskos skandinavijos) - labai ok

QUOTE(Rabambule @ 2015 11 19, 10:03)
stalas didelis..plius norisi labai siltos atmosferos, o sis sviestuvas ta ir duoda, apgaubia tik ta vieta sviesa..tik va kaina kaina..turiu dar laiko, norisi pigiau nukalt. Sis sviestuvas nesiderina su sita temule 

bet juk tokio tipo sviestuvu tikrai didelis pasirinkimas

va pigesnis, gamintojas Faro
http://www.tesco.com...ld/261-3116.prd
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 19, 14:54)
bet juk tokio tipo sviestuvu tikrai didelis pasirinkimas

o cia populiarusis ir brangusis Flos
http://www.modernlam...-pendant-light/
nors vizualiai jie nalabai jau baisiai skiriasi (o dar zinant, kad flos kruvos kopiju, tai

Papildyta:
cia maniskis (virs apvalaus stalo) virtuves - valgomojo zonoje, pamaniau, kad nesikankinsiu daug derindama, nes virtuveje chromas dominuoja (buit. technika, irankiai), todel deres sitas.

Papildyta:
dabar mastau ar iejimo zonoje kanint toki (is tos pacios serijos)

ar verciau kito paieskot?
tas valgomojo sviestuvas iejus matysis, manau susisauktu abu

QUOTE(Rabambule @ 2015 11 19, 10:03)
o kaip sita vilna? stiliukas panasus, spalvike liuks sakyciau, bet kaina tai geriausia

http://www.ebay.co.u...8MAAOSwymxVNlz4
Oj, ne tikrai jie nera tokie patys, jeigu pigesnis, tai laidukas kazkoks bezdaliukas, atsiprasant..pries tai ziuretieji visiskai neturi minkstumo, to bangavimo, kas ypac svarbu, nes sviestuvas didelis, todel bliudas virs galvos niekam nepatinka. Plius ta vilna specialiai padengta kad sluoste pavalyt dulkes uztektu, nes kitaip ten juk kaupykla butu. Kaip kazkada minejau, as baisiai isranki, ziurint i foto pvz jums - jokio skirtumo koks ten bliudas kabes pas mane, bet kai stovi arti, tai matosi uz ka pinigus moki. As tiesiog nenoriu lietuvisko antkainio moketi, nes dabar 100 eur brangiau, bet jis didelis, bijau kad siunciant gali pasigadinti..tiek tos, svajoju, galvoju ir nusipirksiu, tik reikia laiko, padesit razete isrinkt. Mano stalas jau atvaziuoja pirmadieni
Laiminga kaip rublis, nors kedes nei vienos neturiu

QUOTE(Rabambule @ 2015 11 19, 16:32)
Oj, ne tikrai jie nera tokie patys, jeigu pigesnis, tai laidukas kazkoks bezdaliukas, atsiprasant..pries tai ziuretieji visiskai neturi minkstumo, to bangavimo, kas ypac svarbu, nes sviestuvas didelis, todel bliudas virs galvos niekam nepatinka. Plius ta vilna specialiai padengta kad sluoste pavalyt dulkes uztektu, nes kitaip ten juk kaupykla butu. Kaip kazkada minejau, as baisiai isranki, ziurint i foto pvz jums - jokio skirtumo koks ten bliudas kabes pas mane, bet kai stovi arti, tai matosi uz ka pinigus moki. As tiesiog nenoriu lietuvisko antkainio moketi, nes dabar 100 eur brangiau, bet jis didelis, bijau kad siunciant gali pasigadinti..tiek tos, svajoju, galvoju ir nusipirksiu, tik reikia laiko, padesit razete isrinkt. Mano stalas jau atvaziuoja pirmadieni
Laiminga kaip rublis, nors kedes nei vienos neturiu 

tas sviesiai pilkas kur nuoroda dejau tai irgi ne popigiaiskas, tik kaina labai gera

as irgi isranki, bet siustis tikrai nebijau, bijojau pirma karta pries koki 10metu

bei kai isidrasinau tai ir kristola ir porceliano servizus siunciausi

tiesa, atsakysiu pati sau i klausima: netinka ta "tablete" prie iejimo...per maza ir nesiziures.
bandysiu ieskot tokio, kokio pradzioj buvau uzsibrezus ieskot

reikia tokio, tik matinio metalo

QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 19, 20:20)
As ziuriu irgi arba tabletes arba tavo sio ideto, tik man zalvario reikia. Grazus sitas, butu truputuka senovinis susilydyciau visai. Man pranc rase, kad per dideliu matmenu siustis. Panagrinesiu gal kitur rasiu, plius buna ir pas mus is ekspozicijos pigiau parduoda.