Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 16, 18:41)
dar vaizdu ikeliu kaip kontrastuoja
user posted image
cia man toks labai kaimiskais vaizdelis

user posted image
cia baltos spalvos balansas netinkamas, bet vaizdas aiskus

nu ir man tikrai būtų gražiau be tų triūbų... Ypač kai balta krosnelė...
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2015 11 16, 17:55)
Mano atveju krosnelė kampe, už jos plytų kaminas, o sienos šviesios, bet trūksta to vamzdžio, bent jau kad būtų jungtis 1,6 m aukštyje, o pas mane jungties net nesimato, arbatą galiu virti  biggrin.gif
Pvz. būtų čia be to juodo kamino ir trūktų jo
user posted image
g.gif

Cha tongue.gif jau suradote pačią mažulytę mažuliausią krosnelę, kurios vamzdis beveik storesnis už ją pačią biggrin.gif tai čia kad erdvėj nepasimestų visi neblogai atrodo. Bet kai krosnelė stovi prie vizualiai išskirto kamino, pasikartosiu, atskiro papildymo jai nebereikia.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 11 16, 22:38)
Bet kai krosnelė stovi prie vizualiai išskirto kamino, pasikartosiu, atskiro papildymo jai nebereikia.

Femme, jei jau yra kaminas tai kam ta triuba doh.gif
mes gi isvis tik skyle padarem tai triubai ir viskas. Nenorejau kazkokio murijamo kamino ar pan., tiesiog iskisai kamina pro stoga ir baigtas kriukis, o dar save liuliuojam, kad norui esant galim A plius sertifikata gaut skyle uzkise biggrin.gif
Zodziu darbar ta skyle uzdengta,sndarumo testus praejom, galvoju ka su siena daryt. Apskambinau pagal skelbimus visiems, kad raudonas vokiskaks plytas parduoda. Tai issiaiskinau, kad tos senosios raudonos plytos gan dideles: rankinio formavimo 28x14x8cm, galvoju ar ne per masyvios?

net radau pardaveja, kur visai salimais musu triobos thumbup.gif
sake leistu isisrinkt kalkem apejusias, ne ryskiai raudonas o sviesenses, nes visiems labiau patinka ryskios, raudonos, o cia bobele atsirado, kur nublukusiu nori smile.gif

Tiesa, mano akmuo parvaziavo. Tamsoj gerai neiziurejau, bet jau maciau, kad plokstes kelios skilusios. O ir ploksciu dydis kosminis, kazkur 80x60. Kaip as cia ne taip tuos matmenis suziurejau.... Uztat spalva liuks, graziai juoda, kokios LT nemaciau. Ryt prasvitus eisiu revizija daryt, bet jau dabra bijau ka pamatysu.

Papildyta:
QUOTE(Latifa @ 2015 11 16, 21:23)

o kalbant į temą, tai man irgi pas MamaSandra būtų gražiau juoda krosnelė, bet tik todėl, kad  visi tie grynai balti/pasteliniai interjerai, kad ir kiek ten tobulai viskas būtų suderinta,  man asmeniškai yra per saldūs.

Nors persiplesk lotuliukas.gif
bet galvoju kas bus sviesesne, parlipau per savo principa, kad lauko ir vidaus siena turi but vienoedos spalvos.
Atsakyti
Nu nors tu ka.....man tas vamzdis kliutu smile.gif doh.gif

Salia plytu gerai ziurisi tamsios krosneles ,
o prie kremines - man noretusi kazka svelnesnio nei plytos....gal poliruotas akmuo tiktu g.gif

Man sios nerealios :
http://i081.radikal....f3fc1895b76.jpg
http://i056.radikal....4e3dec2bd2e.jpg
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 11 16, 18:49)
As vis ne kaip zmones - rinkciausi tamsia krosnele jusu idetu plytu (foto auksciau) fone smile.gif
Man imponavo tamsios jusu lauko durys wub.gif bei busimi tamsus takeliai, tuomet ir interjere ivesciau to tamsumo...detalese...O plytu koloritas (nuorodoje labai grazus wub.gif ) sekmingai padiktuos visus kitus rudus/rusvus atspalvius interjere, kurie siesis tiek su balinta mediena, tiek su grindu, baldu, darbastaliu bei tekstiles spalvine gama. Cia bus imanomi visi rusvi atspalviai.
Papildyt
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

[b]Papildyta:

Pritariu drinks_cheers.gif
Maciau is arti "Luxart" produkcija, kuri skelbiama, kad yra "arti originalo", nes dailininkai/autoriai ant drobes dar kazka papaiso, bet vistiek - stampovke ir nera dazu bei potepiu "gyvybes"  rolleyes.gif

Merginos HELP help.gif - padekite issirinkti tobula keptuve indukcinei kaitlentei!
Tefal nuejo puslemis per pora menesiu, nors pries tai tik jas ir naudojau - gal siaip nepasiseke, o gal visa ju produkcija suprastejo g.gif
Dar turiu Bergner kazkokia keramine ar tai emaliuota (brangi rupuze doh.gif), maniau bus tobula, ale kai ka traukia, prikimba unsure.gif
Norisi, kad tiktu viskam: nuo mesytes ir zuvytes iki blyniuku ir troskiniuku smile.gif

Del keptuves, tai mn pati paciausia yra Skeppshult ketine. Jau kokius 7 m. naudoju, negaliu atsidziaugti. Ji su metais tik gereja:-) Nebijo jokiu irankiu.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 11 16, 21:38)
Cha tongue.gif jau suradote pačią mažulytę mažuliausią krosnelę, kurios vamzdis beveik storesnis už ją pačią biggrin.gif tai čia kad erdvėj nepasimestų visi neblogai atrodo. Bet kai krosnelė stovi prie vizualiai išskirto kamino, pasikartosiu, atskiro papildymo jai nebereikia.

Nu reiks fotkint saviškę ir rodyt, pamatysit, kad nei kaminas negelbėja tongue.gif nebent gyvai kitaip atrodo nei nuotraukose g.gif
Atsakyti
Merginos, kad ir kaip nenoriu, tenka man susidurti su roletais ant langų doh.gif t.y. turėsim juos dėti, nes daugiau variantų nėra.
Vyrui stipri alergija nuo dulkių, turėjom pakabinamas naktines užuolaidas, nukabinom (palikom tik dienines) ir jam gerokai geriau. Bet tamsiu paros metu dengtis langus poreikis yra, nes kaimynai mato langus, nieko daugiau kaip ir nelieka, nebent dar kabinti romanetes, bet dieninų užuolaidų irgi reikia, kad bent kiek langai būtų pridengti ir dienos metu, tai kažkaip kartu romanetės ir dieninė sužuoliados man nedera g.gif
Labai nenoriu roletų, bet... Gal turit kokių patarimų, kaip juos parinkti įmanomai gražiai, su kuo derinti ir t.t. Norisi, kad būtų tamsu naktį (ypač vasarą), tai ar neapsiriksiu uždėjusi pvz. tamsiai pilkus g.gif
Ar kaip tik žiūrėti visai neutralius, nekrentančius į akis, kokius baltos spalvos lygios medžiagos ir tiek.

Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 11 17, 11:09)
Merginos, kad ir kaip nenoriu, tenka man susidurti su roletais ant langų  doh.gif t.y. turėsim juos dėti, nes daugiau variantų nėra.
Vyrui stipri alergija nuo dulkių, turėjom pakabinamas naktines užuolaidas, nukabinom (palikom tik dienines) ir jam gerokai geriau. Bet tamsiu paros metu dengtis langus poreikis yra, nes kaimynai mato langus, nieko daugiau kaip ir nelieka, nebent dar kabinti romanetes, bet dieninų užuolaidų irgi reikia, kad bent kiek langai būtų pridengti ir dienos metu, tai kažkaip kartu romanetės ir dieninė sužuoliados man nedera  g.gif
Labai nenoriu roletų, bet... Gal turit kokių patarimų, kaip juos parinkti įmanomai gražiai, su kuo derinti ir t.t. Norisi, kad būtų tamsu naktį (ypač vasarą), tai ar neapsiriksiu uždėjusi pvz. tamsiai pilkus g.gif
Ar kaip tik žiūrėti visai neutralius, nekrentančius į akis, kokius baltos spalvos lygios medžiagos ir tiek.

Sveiki, mes i miegamaji, kuris pietrytineje puseje, isidejome svelniai pilkus roletus, bet mums tinka, nes pilkas kambarys, kurie padaro net ir diena nakti. Issimiegame daug geriau, jie ir karsti sulaiko.
Tai i miegamaji tokius tikrai rekomenduociau. 4u.gif
Atsakyti
O apie lauko apsaugines zaliuzes nemastot g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2015 11 17, 11:18)
O apie lauko apsaugines zaliuzes nemastot  g.gif ?

Mąstėm ir atmetėm. Dėti savo apsauginę funkciją atliekančias kokybiškas apsaugines žaliuzes be proto brangu, yra pigesnių variantų, bet tada apsaugos funkcijos neatlieka, tai kam jas dėti, nes pinigai vis tiek nemaži.
Žodžiu, nebesvarstom smile.gif nors gal reikės vyrui užsiminti, kad tai būtų pakaitalas roletams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 11 17, 12:09)
Merginos, kad ir kaip nenoriu, tenka man susidurti su roletais ant langų  doh.gif t.y. turėsim juos dėti, nes daugiau variantų nėra.

Jei nenorite kad roletas butu kaip akcentas tuomet derinkite ji prie sienu spalvos ir tvirtinkite prie lango o ne i nisa.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 16, 17:41)
dar vaizdu ikeliu kaip kontrastuoja

MamaSandra, visi tie pvz vis tik neatspindi realybės mirksiukas.gif , nes nei vienam nėra tikros grindų dangos.Galiu pasakyti tik tiek, kad mano nuomone tiek šviesus pečiukas, tiek tamsus abu kontrastuoja su plytų siena. Pasirenkant vieną ar kitą variantą reiktų atsižvelgti į visumą- grindų, sienų, baldų koloritą. Jau minėjot, kad norit neutralaus, ramaus interjero. Keletas foto iš vieno neutralių spalvų interjero kuriuose niekaip neįsivaizduoju juodos krosnelės ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dar toks mažas pvz, kur krosnelė harmoningai dera su baldų spalva, o plytų siena yra akcentas erdvėje:

user posted image

Sukti galvą Jums biggrin.gif , tik jei sugalvosit pasirinkti šviesią krosnelę, riktų gerai išsiaiškinti, kaip reikalai bus su kaminu, ar degimo metu jis nejuoduos g.gif suvėliau mintis tongue.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz mintis del keptuves - turiu is ko rinktis 4u.gif
Ir kaip as nepagalvojau apie Ikea doh.gif Sikart pagailesiu pinigeliu ir isbandysiu ekonomini varianta biggrin.gif

Del krosneles spalvos pasirinkimo - paantrinsiu TuDa, cia tikrai labai svarbu visos kitos aplinkos koloritas.
Pvz. grubios raudonos plytos + graksti klasikine kremine krosnele man yra "kaimu kaimas" ax.gif Ner blogiau kaip cia - tarsi papuosalu dezute ikista i peciu sudeginimui doh.gif :
user posted image

Jei jau grubios "kaimo" plytos, tai ir krosnis kaip priklauso - stambesne, grubesne. Jei krosnele sviesute grazute, tai ir jos fonas (plytos ar akmuo) delikatesni, sviesesni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 17 lapkričio 2015 - 13:01