QUOTE(femme @ 2015 11 16, 22:38)
Bet kai krosnelė stovi prie vizualiai išskirto kamino, pasikartosiu, atskiro papildymo jai nebereikia.
Femme, jei jau yra kaminas tai kam ta triuba
mes gi isvis tik skyle padarem tai triubai ir viskas. Nenorejau kazkokio murijamo kamino ar pan., tiesiog iskisai kamina pro stoga ir baigtas kriukis, o dar save liuliuojam, kad norui esant galim A plius sertifikata gaut skyle uzkise

Zodziu darbar ta skyle uzdengta,sndarumo testus praejom, galvoju ka su siena daryt. Apskambinau pagal skelbimus visiems, kad raudonas vokiskaks plytas parduoda. Tai issiaiskinau, kad tos senosios raudonos plytos gan dideles: rankinio formavimo 28x14x8cm, galvoju ar ne per masyvios?
net radau pardaveja, kur visai salimais musu triobos
sake leistu isisrinkt kalkem apejusias, ne ryskiai raudonas o sviesenses, nes visiems labiau patinka ryskios, raudonos, o cia bobele atsirado, kur nublukusiu nori
Tiesa, mano akmuo parvaziavo. Tamsoj gerai neiziurejau, bet jau maciau, kad plokstes kelios skilusios. O ir ploksciu dydis kosminis, kazkur 80x60. Kaip as cia ne taip tuos matmenis suziurejau.... Uztat spalva liuks, graziai juoda, kokios LT nemaciau. Ryt prasvitus eisiu revizija daryt, bet jau dabra bijau ka pamatysu.
Papildyta:
QUOTE(Latifa @ 2015 11 16, 21:23)
o kalbant į temą, tai man irgi pas MamaSandra būtų gražiau juoda krosnelė, bet tik todėl, kad visi tie grynai balti/pasteliniai interjerai, kad ir kiek ten tobulai viskas būtų suderinta, man asmeniškai yra per saldūs.
Nors persiplesk
bet galvoju kas bus sviesesne, parlipau per savo principa, kad lauko ir vidaus siena turi but vienoedos spalvos.