Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Oi kaip smagu,kad Amariliai vel atidare sia tema smile.gif

Ritandra,lengvai pavydziu "nuliovos" virtuves.
Atsakyti
Sveiki! Keliu klausima is naujo, gal pasiseks 😉
Su vyru esame kartu 7 metus, is ju 3,5 metu susituoke. Pries 4 menesius isvykome i kita sali, kadangi vyrui niekaip nesiseke susirasti darbo, jis gryzo atgal. As likau, kadangi gavau darba pagal profesija. Nors darbas sunkus ir man sekasi sunkiai, mastau apie darbo nutraukima ir grizima i Lietuva. Taciau vis dazniau pagalvoju, ar mano vyras yra tas zmogus su kuriuo tikrai noriu buti kartu? Galbut i si klausima man padeti atsakyti taro kortos? 😉
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Avietė vis dar pikta ax.gif Amariliai dar ne pikta ir jau sveiksta smile.gif
Nu artėja kalėdinis periodas, manau ir nuotaikos ir sveikatos ir meilės visos bus pakilime smile.gif
To visoms labai linkiu ir sau irgi, nes su mažiuku neseniai grįžome iš ligoninės po plaučių uždegimo. O ryte apšaukiau vyrą ir dukrą, ir iki ašarų mažę davariau, fui.... negerai jaučiuosi, bet ką darysi, gi Amarilis sakė, kad ne kokia mėnulio fazė, tai tam mėnuliui ir nurašysiu visą negatyvą ax.gif
Atsakyti
Aš visai nepikta bigsmile.gif Kur įžiūrėjote mano piktumą? rolleyes.gif
Atsakyti
ne faze, bet menulio para prasta labai buvo. faze gera, jaunatis, reik planuotis naujus darbus mirksiukas.gif
a mias nepiktos abi, mes tiesiog moteriskos cool.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Klausimas Amariliai arba Misku Aviete.
Vaiko islaikymui nebeskiriamas finansavimas. Ar tevas nutrauke samoningai, ar tai aplinkybes? P.S. nes jei samoningai nutrauke, tai labai bus ilgas procesas del alimentu (nzn net kurioje salyje gyvena).
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Miškų avietė rašė, kad temoje nebekonsultuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
sudomino mane jusu temute, reikes ir man kortas ismesti. smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

keliu savo klausimą iš senos temos blush2.gif
"Labas vakaras 4u.gif
norėčiau užduoti klausimą darbine tema. Šiuo metu dirbu įmonėje jau 11 metų, tačiau noriu pakeisti darbą. Gavau pasiūlymą ir lygiagrečiai įsidarbinau kitoje įmonėje pusė etato. Noriu su laiku pereiti 100%. Tačiau nuolat aplanko abejonės, ar teisingai pasirenku, ar man seksis, ar uždirbsiu pinigų ir pan.
Būsiu labai dėkinga už atsakymą."

Aš pati turiu OSHO taro kortas, tik jos labiau saviugdai smile.gif
Būsiu labai labai dėkinga už atsakymą ir pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 11 12, 14:33)
ne faze, bet menulio para prasta labai buvo. faze gera, jaunatis, reik planuotis naujus darbus  mirksiukas.gif
a mias nepiktos abi, mes tiesiog moteriskos  cool.gif

schmoll.gif jo,aš irgi supykus,tas kas supykdė tai kap tampomas už virvučių kokių tai blogiukų buvo.O ryt-penktadienis,13,ar nieko tokio ar geriau namie būt g.gif
Atsakyti
Labas Amariliai, kaip visada noreciau jusu pagalbos. Issyskirem su vyru pries menesi. Taip ir negaliu ji pamirsti. Ir jis neduoda. Buna dienos....paraso ir dingsta...tipo duoda suprasti kad irgi galvoja.. Ar bus dar kas nors ar gris? Ar jau galu gale pamirsti man ji :
Aciu
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Surizikuosiu uzduot klausima del ko gavau soka...

Sulaukiau skambucio is brolienes... galvoja skirtis su mano broliu. Bet kokiu atveju tik ja palaikyciau nes ji nerealus zmogus.. gaila kad jis debi... nesugeba suprast ka turi salia. Ir per savo charakteri... nezinau, tiesiog beproto gaila man jos nes ji viska daro kad ta santuoka gyvuotu.

Klausiu paprastai kokia santykiu perspektyva J ir M? Ar imanoma issaugot santuoka, ji to nori bet jau nezino ar verta save aukot.

Jei kuriai sukirbetu vidui kad nori mes sitam klausimui busiu dekinga, jei ne reiskias taip turi buti. Aciu.

P.s ar tikrai cia nieko nevyksta su menuliais ar zvaigzdem nes sakes kiek paskutinem dienom visokiu aplink dedas nesamoniu 😡
Atsakyti