As tai irgi nesidejau veliavos. Nei dabar Prancuzijos, nors gyvenu kaimynineje salyje, nei seniau Ukrainos, nors uosvis ukrainietis. Suprantu, tuos zmones, kurie dedasi veliavas, kai tai liecia juos ar artimuosius asmeniskai (kaip kad GabiVia toje salyje gyvena). Bet visa kita mase besidedanti veliavas man tera bandos instinktui pasiduodantys zmones. Kazkokia masine psichoze. Galiu garantuot puse ju ar net daugiau nei puse negaletu pasakyt del ko konkreciai jie tas veliavas uzsidejo, kiek ta profili toki reiktu laikyti jr pan. Dalis ju, jei ne kokie apps'ai papypsinantys zinutes, gal net nezinotu, kas ivyko. Dalis gal tik dabar suzinojo kaip ta Prancuzijos veliava atrodo. Ir tai, kad nededu veliavos, nereiskia, jog man negaila del to, kas ivyko, negaila zmoniu ir salies, nereiskia, kad man nebaisu del to, kas vyksta pasaulyje, o siuo atveju netgi kaiminysteje. Tiesiog ta veliava, mano supratimu, nereiskua nieko kito, tik pasirodyma pries kitus, kad vat, ziurekit, as palaikau Prancuzija. Bet nuo teroristu zmones zusta kur kas dazniau nei LT ziniasklaida teikiasi pranesti. Ar tu zmoniu jau negaila? Mano nuomone kur kas geriau uzdegti zvake uz zuvusiuosius ir taip palaikyti, nei detis veliava.
"At the end of the road you will find me" - said a man and I haven't seen him since. It's gonna be hell of a road I guess