Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 17, 19:45)
O kodėl negalima ir uždegti žvakelės, ir užsidėti vėliavos? mirksiukas.gif Manau, bet kokia solidarumo išraiška yra puiku. Tai rodo vienybę.

Galima. Tiesiog tai yra mano asmenine nuomone, kad veliavos uzsidejimad yra kur kas labiau "mados" reikalas, nei tikras solidarumas. O ir siaip ten minimas zodis "support", kas ne visai solidaruma reiskia mirksiukas.gif
Nenoriu veltis i piktumus ar piktas ir arsias diskusijas. Tuo labiau, kad ir tema cia ne ta, o ir is esmes politikos ir politikavimo pati nemegstu. Bet man kyla klausimas tiems, kurie tariamai solidarizuojasi - del ko jus solidarizuojates, kokia tos solidarizacijos priezastis?
Atsakyti
Įdomiai nuskambėjo... kažin, kam tas solidarumas reikalingas? mirksiukas.gif Gal tam, kad būtent tai leidžia parodyti, išreikšti, jog palaikai tam tikrą tautą, žmogų, visuomenės dalį. Solidarumas padeda parodyti asmeninę poziciją, leidžia ja dalintis ir suprasti, kas didžiajai daliai žmonių yra priimtina, o kas ne. Prancūzijos vėliavos jau pirmas ženklas, įrodantis, kiek žmonių yra PRIEŠ terorizmą, tuo pačiu siunčia žinutę prancūzams, kad kitos tautos žino apie jų tragediją ir liūdi kartu. Socialiniai tinklai šiais laikais galingas ir įtakingas dalykas. Man labai džiugu, kad jis padeda matyti ir suprasti, ką žmonės mąsto ir kokių idėjų laikosi.
Atsakyti
Prancūzija yra civilizuotos vakarų kultūros simbolis, kuris vadovaujasi principu "Liberté, égalité, fraternité", ir kurį penktadienį buvo bandyta sutrypti. Išpuolis buvo prieš pamatines Europos vertybes, kurias, kaip Europos pilietė, išpažįstu ir aš. Prancūzija yra ES bloko narė t.y. mes esame vienas politinis vienetas, todėl šis smurto protrūkis buvo nukreiptas ir į mus. Ten galėjau būti aš (planavau skrydį, kurį sujaukė išsisukta koja), mano giminaičiai, gyvenantys Paryžiuje, šalia Bataclan tą naktį laiką leidęs mano geras draugas prancūzas. Aš nesuprantu, kodėl žmonės turi teisintis, kad bent simbolišku gestu parodo, jog Prancūzija, kovodama prieš tuos fanatikus, nėra viena?

Aš iš viso nesuprantu, kaip tokie dalykai, kaip Prancūzijos vėliava ant svetimos anketos, gali normaliam žmogui sukeltį užpakalio graužatį. Gal problemos ieškoti reikėtų savyje, o ne kituose? Lietuva jau seniai nebe pasaulio užkampis. Lietuviai jau ilgokai yra lygiaverčiai Europos piliečiai ir turi visokeriopą teisę išreikšti savo poziciją.
Nesuprantu apskritai šitos diskusijos. Čia yra elementarūs dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 17, 20:11)
Įdomiai nuskambėjo... kažin, kam tas solidarumas reikalingas? mirksiukas.gif  Gal tam, kad būtent tai leidžia parodyti, išreikšti, jog palaikai tam tikrą tautą, žmogų, visuomenės dalį. Solidarumas padeda parodyti asmeninę poziciją, leidžia ja dalintis ir suprasti, kas didžiajai daliai žmonių yra priimtina, o kas ne. Prancūzijos vėliavos jau pirmas ženklas, įrodantis, kiek žmonių yra PRIEŠ terorizmą, tuo pačiu siunčia žinutę prancūzams, kad kitos tautos žino apie jų tragediją ir liūdi kartu. Socialiniai tinklai šiais laikais galingas ir įtakingas dalykas. Man labai džiugu, kad jis padeda matyti ir suprasti, ką žmonės mąsto ir kokių idėjų laikosi.

1. Taip, tai yra atsakymai i ta klausima. Ir ta as suprantu, kai gyveni toje salyje, kai artimieji, draugai ten gyvena. Ir cia pabreziami zodziai "tam tikra". Daugiau klausimu neuzdavinesiu, kad nesivelti i tolimesnes diskusijas.
2. Aha, pries terorizma. Bet terorizmas, kaip jau minejau, reiskiasi kur kas dazniau. Tik kad neskubama kas karta kabintis veliavos, jei tai ne Prancuzija, ne Europa ir ne Amerika.
Misku aviete, nesuprask manes klaidingai. As uz zmonijos solidarizacija pries terorizma. Kalba buvo apie to israiska per veliavos uzsidejima. As net nesu pries tai, jei zmones turi rimta suvokima, kodel tai daro. Bet as esu pries tai, kai ta veliava uzsidedama is bandos instinkto nelabai suvokiant, kodel tai daroma. Ir pries tai, kai apart veliavos uzsidejimo jokios solidarizacijos daugiau nera. Beigi nesuprantu, kodel su vienomis salimis/tautomis, nukentejusiomis nuo terorizmo, yra solidarizuojamasi per veliavos uzsidejima, o su kitomis - ne.
Atsakyti
Labos pupos smile.gif

Diskutuojat matau..visiskai ne taro tema. Politikos nemegstu ,kas man reikia ta žinau ir sužinau.politikoj esu neismani lotuliukas.gif Del vėluavos, buvau užsidėjus ,parodziau kad man ne tas pat kas įvyko Prancūzijoje...visa širdimi juos palaikau.Neduok D ..išgyventi tokį košmarą...bet deja...tai ko gero greit nesibaigs..Aš tiesiog labai negalvoju kas bus jei .....užtenka ir taip minčių visokių mūsų gyvenime.

Na pasakokit ,kaip laikotės ka veikiat?.

Kas naujo meilės frontuose pas vienišas mergaites rolleyes.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 17 lapkričio 2015 - 20:04
QUOTE(** Svaja** @ 2015 11 17, 20:03)
Labos pupos  smile.gif

Diskutuojat matau..visiskai ne taro tema. Politikos nemegstu ,kas man reikia ta žinau ir sužinau.politikoj esu neismani lotuliukas.gif  Del vėluavos, buvau užsidėjus ,parodziau kad man ne tas pat kas įvyko Prancūzijoje...visa širdimi juos palaikau.Neduok D ..išgyventi tokį košmarą...bet deja...tai ko gero greit nesibaigs..Aš tiesiog labai negalvoju kas bus jei .....užtenka ir taip minčių visokių mūsų gyvenime.

Na pasakokit ,kaip laikotės ka veikiat?.

Kas naujo meilės frontuose pas vienišas mergaites  rolleyes.gif ?

Sveikos 4u.gif

Ką čia daugiau veikti - knyga, arbata, lova lotuliukas.gif O dar kai vyras vakarienę gamina, tai iš viso lafa lotuliukas.gif Bijau, kad baltas dryžis taip greitai nesibaigtų, nenoriu juodo dryžio unsure.gif

Laukiu žinių (tikiuosi, kad gerų) iš astrologės unsure.gif

Kaip ten su tomis kojinėmis baigėsi, miegojot kas nors su jomis iš ketvirtadienio į penktadienį ? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Tilda @ 2015 11 17, 21:38)
Sveikos  4u.gif

Ką čia daugiau veikti - knyga, arbata, lova  lotuliukas.gif O dar kai vyras vakarienę gamina, tai iš viso lafa  lotuliukas.gif Bijau, kad baltas dryžis taip greitai nesibaigtų, nenoriu juodo dryžio  unsure.gif

Laukiu žinių (tikiuosi, kad gerų) iš astrologės  unsure.gif

Kaip ten su tomis kojinėmis baigėsi, miegojot kas nors su jomis iš ketvirtadienio į penktadienį ?  biggrin.gif

Aš nespėjau,iš darbo 1 nakties grįžau lotuliukas.gif ska sav jei nepamirsiu pancakas mausiu,gumukes desiu kad nenukristu lotuliukas.gif
Papildyta:
Paskui nefuok Dievuli svajoniu vyras nuo padu nuslys:)
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 11 17, 20:47)
Aš nespėjau,iš darbo 1 nakties grįžau lotuliukas.gif  ska sav jei nepamirsiu pancakas mausiu,gumukes desiu kad nenukristu lotuliukas.gif
Papildyta:
Paskui nefuok Dievuli svajoniu vyras nuo padu nuslys:)

O ten spec valanda kažkokia buvo ? lotuliukas.gif Aš galvojau, grįžti iš darbo, kad ir paryčiais, ir nenusimauni kojinių eidama gult lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilda @ 2015 11 17, 21:57)
O ten spec valanda kažkokia buvo ?  lotuliukas.gif Aš galvojau, grįžti iš darbo, kad ir paryčiais, ir nenusimauni kojinių eidama gult  lotuliukas.gif

Ooooo...po 10 val darbo...kojiniu nenuemus...labai prasvinkes jaunikis gali pasibelst i duris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 11 17, 21:02)
Ooooo...po 10 val darbo...kojiniu nenuemus...labai prasvinkes jaunikis gali pasibelst i duris  lotuliukas.gif

tai į lapelį įrašyt reikia, kad noriu kvapnučio lotuliukas.gif
Prisiminiau jaunystę, kai berniukų vardus susirašydavau ir Kūčių naktį po pagalve kišdavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilda @ 2015 11 17, 22:07)
tai į lapelį įrašyt reikia, kad noriu kvapnučio  lotuliukas.gif
Prisiminiau jaunystę, kai berniukų vardus susirašydavau ir Kūčių naktį po pagalve kišdavau  lotuliukas.gif

Oj būtinai ... kvepiancio lauksiu .. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kuri galetu kortas ismesti nes vienas klausimas truputi ramybes neduoda. Situacija tokia, kad turiu darba. Jis man patinka,neturiu kuo kustis, tik atlyginimas nedidelis. Bet neseniai sulaukiau pasiulymo is vieno zmogaus M isidarbinti kitur. Bet pasiulymo atsisakiau, nes ta sritis man ne prie sirdies. Tik tiek kad ten atlygimas didesnis.Tai va toks butu ir klausimas, ar teisingai pasielgiau atsisakiusi to pasiulymo ir nusprendus likti ten kur dabar dirbu. Is anksto aciu smile.gif
Atsakyti