QUOTE(Amariliai @ 2016 02 24, 17:15)
nu pzdc, jeigu cia man prades aiskint kad mano vaikui beda ir as kalta ir eiciau i dvasines priezastis cia Sme ar kitur new age iskrypeliu sektose, tai vienas is dvieju - arba nebepasirodysiu cia niekada, arba sitas konkreciai blokuosiu. dabar negaliu nusprest, dar prakeiksiu netycia. ir is vis, nei zinot ka, nei kas. ta mokykla ir kilimas tai dar cia ne problema. niekam nelinkiu to, kas atsitiko. eikit velniop. dvasines priezastys ir mocios kalte. mano mocia irgi kalta, leido sau numirt, pyzdiec, turiu dabar ant jos viska uzverst. ant tevo irgi. nes irgi leido sau.
ir dar info kortose is kitu pasauliu? nu labadiena, tai simbolika ir zenklai pasamoniniai. itakos man mat "kiti pasauliai" gyvenima ir vaiko problemas. neturiu zodziu.
ne, as dar negaliu dirbt.
Sss, Amariliai, nekreipk demesio, blokuok, ignoruok, tik nesinervink. Jos kalba, bile kalbet, nei zinodamos situacijos, nei ka- viena akim ka uzgriebusios, ko nedagriebusios. Tai tokiems tustiems pliurpalams ir nurasyk visa ta, ka jos sako ir neimk dusion. Laikykis
Papildyta:
Ritandra, kaip tik Thoth'a prie saves turiu, tuoj paziuresiu, kas Tavo fronte nusimato:
Meiluziai, visata ir kardu karaliene
Nu, zinok, sakyciau tie reikalai visai netgi neblogi bus. Si imone pradejo kilt aukstyn ir, panasu, kad sekmingai ta ir darys, bent jau metu laikotarpyje, ir tai bus padaryta del tinkamos valdzios- panasu, kad visas sitas reikalas bus valdomas "geleziniu kumsciu" ir bus labai priziurima ir saugoma, kad nenusiristu zemyn.
Patarimo korta kvailys. Sakyciau patarime krenta, kad dabar gali pagaliau atsipalaiduoti ir megautis tuo, ka gauni, pernelyg nesirupindama ir nepergyvendama, kad viskas bet kuria minute ims dardet zemyn.
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 24, 16:17)
Viskas gerai. Siaip idomi tema pokalbiui

Man kilo mintis paklausti musu bureju, kokia ju nuomone apie bioenergetika. Vis tik ta informacija kuria rodo kortos ji ateina is kitu pasauliu, o bet koks kisimasis ten turbut turi savo atoveiksmi. Skaiciau kad tai gali stipriai itakoti deliojancio kortas (ir ne tik) zmogaus ir jo artimuju bioenergetika - ir sveikata ir likima. Va Pavasario saulė sakė, kad jaučiasi išsunkta po to ir be energijos. Amariliai, Saule kaip saugote save nuo to? Ar netikite tokiais dalykais?
Kaip ir Aviete sake- jokio likimo tai neitakoja, nebent zmogus ant taro pasinestu juodai, sedetu prie kortu diena nakti, nieko daugaiu neveikdamas, tada taip- taro jo likima itakotu. Bet lygiai tiek pat jo likima itakotu ir kompiuteriniai zaidimai, jei zmogus taptu nuo ju priklausomas- jis lygiai taip pat neiskistu nosies is namu, prarastu draugus, prarastu daug visokiausiu progu, kurios pasitaikytu jo kely, jei jis dometusi ji supanciu pasauliu. O informacija ateina ne is kitu pasauliu, o is musu pasamones. Kazkur skaiciau, kad musu pasamoneje jau yra informacija, nes ja mes gauname is kosmoso. O taro yra tiktai tarpininkas tarp musu pasamones ir samones.
O saugotis as nuo issunkimo nesisaugau niekaip. Mane issunkia ta kalade, bet man ji patinka, tai ka padarysi- tenka susitaikyt su pasaliniu poveikiu.
Papildyta:
P.S. MAN GALIOJA LYGIAI TOKIOS PACIOS TAISYKLES, KAIP IR TEMOS PRADZIOJE- I PRIVATA NERASYTI SU KLAUSIMAIS. NESKAITYSIU IR TUO LABIAU NEATSAKINESIU. ACIU UZ SUPRATINGUMA.
Ar tu gali mane suprast? Nereikia zodziu, tik neprarast...