Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 24, 15:23)
Ner cia ko zvengt smile.gif Energetiskai mes vieni kitus itakojame, o kad mama savo vaika itakoja tai manau nei vienai toks klausimas nekyla, puikiai tai pasimato, pagal mamos nuotaiką ir vaikų. Nera buve jausmo kad salia kai kuriu zmoniu tiesiog net nesinori buti, ir pabuvus salia ju pavargsti labiau nei po bulviakasio? Energetiniai vampyrai... Ir daug tokių galima butu surasti gyvenimisku sutapimu, kurie patvirtina kad mes dalinames savo energetika vieni su kitais  4u.gif

dėl sito sutinku, bet jei mano vaikas eina klystkeliais (o tai buna ne tik blogu mamu vaikam) tai manau kad as "kazkokiu budu" degindama biciu pikio zvakutes ar uostydama kadagio sakele (nes taip kazkur forume uzskaiciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) ir valydama save to nepakeisiu.

o dėl tu vampyru ir t.t. sutinku, ir del zmonių sunkumo sutinku ir del ytakos/modulio šeimos vaikam sutinku.

bet jei man kokia bobule kuri neturi pirštų, nes prisivėrė vyrių durų doh.gif ir nuo to tapo kazkokia "ipatinga" ir aiskint kaip valyti karmas ar uzkalbejimus... tai juoka kelia. Konkreciai kaip ta burtininke Stasele kokia ten kur be pirštų buria iš kortų, ir kaip lekia zmones nes JI BE PIRSTU doh.gif lotuliukas.gif gi kitokia !!!!
Tikiu as tokiais dalykais kad yra žmonių ta sugebanciu bet ir marketinga atskirti gerai moku smile.gif plius jei zmogus moka/sugeba tai daryti tai nebutinai jis turi vaiksciot kaip samanas, laikyt juoda katę, ir neturėti kokios nors kuno dalies lotuliukas.gif

paburbejau lotuliukas.gif atsiprašau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 24, 15:02)
dėl sito sutinku, bet jei mano vaikas eina klystkeliais (o tai buna ne tik blogu mamu vaikam) tai manau kad as "kazkokiu budu" degindama biciu pikio zvakutes ar uostydama kadagio sakele  (nes taip kazkur forume uzskaiciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) ir valydama save to nepakeisiu.

o dėl tu vampyru ir t.t. sutinku, ir del zmonių sunkumo sutinku ir del ytakos/modulio šeimos vaikam sutinku.

bet jei man kokia bobule kuri neturi pirštų, nes prisivėrė vyrių durų  doh.gif  ir nuo to tapo kazkokia "ipatinga" ir aiskint kaip valyti karmas ar uzkalbejimus... tai juoka kelia. Konkreciai kaip ta burtininke Stasele kokia ten kur be pirštų buria iš kortų, ir kaip lekia zmones nes JI BE PIRSTU  doh.gif  lotuliukas.gif  gi kitokia !!!!
Tikiu as tokiais dalykais kad yra žmonių ta sugebanciu bet ir marketinga atskirti gerai moku smile.gif plius jei zmogus moka/sugeba tai daryti tai nebutinai jis turi vaiksciot kaip samanas, laikyt juoda katę, ir neturėti kokios nors kuno dalies  lotuliukas.gif 

paburbejau  lotuliukas.gif  atsiprašau smile.gif

Viskas gerai. Siaip idomi tema pokalbiui smile.gif Man kilo mintis paklausti musu bureju, kokia ju nuomone apie bioenergetika. Vis tik ta informacija kuria rodo kortos ji ateina is kitu pasauliu, o bet koks kisimasis ten turbut turi savo atoveiksmi. Skaiciau kad tai gali stipriai itakoti deliojancio kortas (ir ne tik) zmogaus ir jo artimuju bioenergetika - ir sveikata ir likima. Va Pavasario saulė sakė, kad jaučiasi išsunkta po to ir be energijos. Amariliai, Saule kaip saugote save nuo to? Ar netikite tokiais dalykais?
Atsakyti
Įsiterpsiu į pokalbį, jei galima. Informacija ateina ne iš kitų pasaulių, bet iš Visatos ir žmogaus pasąmonės. Būtent būrime kortomis nėra daug mistikos, kaip gali atrodyti. Tai ta pati ženklų kalba, kaip ir sapnai. O sapnai, kaip žinia, yra pasąmonės kūrinys. Būtent dėl to norint burti kitam žmogui geriausiai turėti ryšį su juo. Žinoti bent vardą, turėti nuotrauką, pažinoti jį ar būti ilgiau pabendravus, kad jis tau nebūtų visiškai niekas. Geriausiai turėti kažką, kas leistų prie jo prisijungti. Bevardžiams nickams burti gali būti sudėtinga ir kartais netgi netikslu, nes nežinai, kas per asmuo ten slepiasi, sunku jį pajausti, o tarologas dažnai neturi aiškiaregystės galios ir todėl gali atsirasti dezinformacijos ir netikslumų. Nuo klaidų tikrai nei vienas neapsaugotas, tuolabiau, kad tai stiprios intuicijos reikalaujantis dalykas, čia mažai tikslumo, racionalumo, kaip pvz astrologijoje, kur išvis jokios nuojautos nereikia, tik analitinio mąstymo.
Sumistifikuoti, kaip ir sakiau, būrimo kortomis tikrai nereikia. Tai mitai iš čigonų laikų, bažnyčios požiūrio ir apskritai iš nežinojimo, kas išvis tas Taro yra. Būrimas kortomis ir prakeiksmai, pakenkimai, nužiūrėjimai ir pan. nieko bendro neturi. Būrimas - tiesiog informacijos skaitymas ir tiek. Jokio pavojaus čia nėra. Tarologas, asmuo mokantis dar vieną "svetimą" kalbą - taro kalbą ir tiek. "Pakenkti" gali nebent netaktiškai sakydamas informaciją, sudirginti žmogų psichologiškai, tačiau tai priklauso ir nuo klausiančiojo. Vieni jautresni, kiti mažiau jautrūs bet kokiose gyvenimo situacijose. Juk emocinis sudirginimas galimas bet kur. Nueik į polikliniką, pasitaikys kokia pikta seselė, apšauks ir jau būsi suerzintas, bet ar tai reikš, kad ji kažkaip įsibrovė į tavo energetinį lauką, pažeidė likimą ar pan? Ne, tiesiog nuotaiką tam momentui pagadins. Taigi čia tas pats. Be to žmogus turi laisvą valią, jis beveik visur ir visada gali rinktis, jam pamėtėjamos tik skirtingos aplinkybės ir šansai, kuriuos jis gali išnaudoti, neišnaudoti, pastumti į šalį, pasirinkti kažką kitą ir pan. O pavargimas yra natūralus. Kortų dėliojimas kažkiek panašu į matematikos uždavinius, reikia išrišti atsakymą ir suprasti, kaip išspręsti pateiktą klausimą, tad normalu, kad protinė veikla sekina, kaip ir bet koks kitas darbas smile.gif
Atsakyti
nu pzdc, jeigu cia man prades aiskint kad mano vaikui beda ir as kalta ir eiciau i dvasines priezastis cia Sme ar kitur new age iskrypeliu sektose, tai vienas is dvieju - arba nebepasirodysiu cia niekada, arba sitas konkreciai blokuosiu. dabar negaliu nusprest, dar prakeiksiu netycia. ir is vis, nei zinot ka, nei kas. ta mokykla ir kilimas tai dar cia ne problema. niekam nelinkiu to, kas atsitiko. eikit velniop. dvasines priezastys ir mocios kalte. mano mocia irgi kalta, leido sau numirt, pyzdiec, turiu dabar ant jos viska uzverst. ant tevo irgi. nes irgi leido sau.

ir dar info kortose is kitu pasauliu? nu labadiena, tai simbolika ir zenklai pasamoniniai. itakos man mat "kiti pasauliai" gyvenima ir vaiko problemas. neturiu zodziu.

ne, as dar negaliu dirbt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 24 vasario 2016 - 16:25
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 24, 18:15)
nu pzdc, jeigu cia man prades aiskint kad mano vaikui beda ir as kalta ir eiciau i dvasines priezastis cia Sme ar kitur new age iskrypeliu sektose, tai vienas is dvieju - arba nebepasirodysiu cia niekada, arba sitas konkreciai blokuosiu. dabar negaliu nusprest, dar prakeiksiu netycia. ir is vis, nei zinot ka, nei kas. ta mokykla ir kilimas tai dar cia ne problema. niekam nelinkiu to, kas atsitiko. eikit velniop. dvasines priezastys ir mocios kalte. mano mocia irgi kalta, leido sau numirt, pyzdiec, turiu dabar ant jos viska uzverst. ant tevo irgi. nes irgi leido sau.

ir dar info kortose is kitu pasauliu? nu labadiena, tai simbolika ir zenklai pasamoniniai. itakos man mat "kiti pasauliai" gyvenima ir vaiko problemas. neturiu zodziu.

Nesureiksmink tu forumu bobu, as cia irgi parasiau ne vietoj ir nelaiku unsure.gif kadangi prenumeruota ta tema tai ismete tuos postus tai paeme juokas ir parasiau...

Matau tau tikrai reik poilsio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri man išmestų kortas?
Gyvenu santuokoje su M porą metų, turim dukrytę ir laukiuosi antro, bet nusprendėm pasukt skirtingais keliais, tai noriu sužinot ar susitaikysim ar išsiskirsim, ir kaip geriau? Dėkoju wub.gif
Atsakyti
Sveiki, labai skubiai reikti patarimo merginos. Paziurekit, prasau. Susikloste nemaloni situacija, pardavem masina, o po keliu dienu skambina pirkejai ir sako, kad nuslepem kazkokius defektus. Praso grazint pinigus arba moketo uz remonta. Kaip mums elgtis. Nes jie sako, kad kreipsis i teisma. Is teisines puses gavom konsultacija, bet is kortu puses kaip rodo, kokia bus pabaiga kieno naudai?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 24, 17:15)

Sss, Amariliai, nekreipk demesio, blokuok, ignoruok, tik nesinervink. Jos kalba, bile kalbet, nei zinodamos situacijos, nei ka- viena akim ka uzgriebusios, ko nedagriebusios. Tai tokiems tustiems pliurpalams ir nurasyk visa ta, ka jos sako ir neimk dusion. Laikykis 4u.gif
Papildyta:
Ritandra, kaip tik Thoth'a prie saves turiu, tuoj paziuresiu, kas Tavo fronte nusimato:

Meiluziai, visata ir kardu karaliene

Nu, zinok, sakyciau tie reikalai visai netgi neblogi bus. Si imone pradejo kilt aukstyn ir, panasu, kad sekmingai ta ir darys, bent jau metu laikotarpyje, ir tai bus padaryta del tinkamos valdzios- panasu, kad visas sitas reikalas bus valdomas "geleziniu kumsciu" ir bus labai priziurima ir saugoma, kad nenusiristu zemyn.

Patarimo korta kvailys. Sakyciau patarime krenta, kad dabar gali pagaliau atsipalaiduoti ir megautis tuo, ka gauni, pernelyg nesirupindama ir nepergyvendama, kad viskas bet kuria minute ims dardet zemyn.
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 24, 16:17)
Viskas gerai. Siaip idomi tema pokalbiui smile.gif Man kilo mintis paklausti musu bureju, kokia ju nuomone apie bioenergetika. Vis tik ta informacija kuria rodo kortos ji ateina is kitu pasauliu, o bet koks kisimasis ten turbut turi savo atoveiksmi. Skaiciau kad tai gali stipriai itakoti deliojancio kortas (ir ne tik) zmogaus ir jo artimuju bioenergetika - ir sveikata ir likima. Va Pavasario saulė sakė, kad jaučiasi išsunkta po to ir be energijos. Amariliai, Saule kaip saugote save nuo to? Ar netikite tokiais dalykais?

Kaip ir Aviete sake- jokio likimo tai neitakoja, nebent zmogus ant taro pasinestu juodai, sedetu prie kortu diena nakti, nieko daugaiu neveikdamas, tada taip- taro jo likima itakotu. Bet lygiai tiek pat jo likima itakotu ir kompiuteriniai zaidimai, jei zmogus taptu nuo ju priklausomas- jis lygiai taip pat neiskistu nosies is namu, prarastu draugus, prarastu daug visokiausiu progu, kurios pasitaikytu jo kely, jei jis dometusi ji supanciu pasauliu. O informacija ateina ne is kitu pasauliu, o is musu pasamones. Kazkur skaiciau, kad musu pasamoneje jau yra informacija, nes ja mes gauname is kosmoso. O taro yra tiktai tarpininkas tarp musu pasamones ir samones.

O saugotis as nuo issunkimo nesisaugau niekaip. Mane issunkia ta kalade, bet man ji patinka, tai ka padarysi- tenka susitaikyt su pasaliniu poveikiu.
Papildyta:
P.S. MAN GALIOJA LYGIAI TOKIOS PACIOS TAISYKLES, KAIP IR TEMOS PRADZIOJE- I PRIVATA NERASYTI SU KLAUSIMAIS. NESKAITYSIU IR TUO LABIAU NEATSAKINESIU. ACIU UZ SUPRATINGUMA.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 24, 16:15)
nu pzdc, jeigu cia man prades aiskint

Visokių yra, buvo ir bus. Suprantu, kad nervuoja, bet pasistenkite juos ignoruoti
Atsakyti

Meiluziai, visata ir kardu karaliene

Nu, zinok, sakyciau tie reikalai visai netgi neblogi bus. Si imone pradejo kilt aukstyn ir, panasu, kad sekmingai ta ir darys, bent jau metu laikotarpyje, ir tai bus padaryta del tinkamos valdzios- panasu, kad visas sitas reikalas bus valdomas "geleziniu kumsciu" ir bus labai priziurima ir saugoma, kad nenusiristu zemyn.

Patarimo korta kvailys. Sakyciau patarime krenta, kad dabar gali pagaliau atsipalaiduoti ir megautis tuo, ka gauni, pernelyg nesirupindama ir nepergyvendama, kad viskas bet kuria .

PAVASARIO SAULE

Labai aciu. Butent dabar ta situacija kada maziau dirbu daugiau vadovauju. Demesi ir energija skiriu kas kur kada situacijai. Na 3metus dirbau dirbau o dabar lafa ir ziuriu kad getiau nei plesytis wink.gif todel pasidarau daug darbu kitu o viskas sitoj imonej sukasi gerai kolkas. Labai aciu tau kad paziurejau ir dar kad prognoze gera wink.gif
jei Aariliai is ismestu kortu turi ka patart busiu dekinga, bet ir taip ji man daug siuo klausimu padejus praeityje wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritandra: 24 vasario 2016 - 21:35
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 24, 16:15)

Amariliai,labai gerai isivaizduoju Tavo busena,nemenka patirti turiu su paauglystes bedomis.Buk stipri ir tikrai siusk visus velniop,nes niekas kitas Tavo skausmo neisgyvens.O baisiausia , kai prasideda smulkus isnarstymas visos seimos,o jei pavyksta, ir visos gimines...
Atsakyti
MERGINOS, GELBEKIT fear.gif , kaip cia gali buti, kad istraukiau (Thoth'o kalade) tauriu sesis, tauriu sesis ir astuonis kardus? Is kur du tauriu sesetai? Cia taip turi buti? Jau sita kalade turiu kuris laikas, bet niekad dar nepasitaike istraukt sitas dvi viena salia kitos, tai neatkreipiau demesio. blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Eglezuzu @ 2016 02 24, 19:07)
Sveikos, gal kuri man išmestų kortas?
Gyvenu santuokoje su M porą metų, turim dukrytę ir laukiuosi antro, bet nusprendėm pasukt skirtingais keliais, tai noriu sužinot ar susitaikysim ar išsiskirsim, ir kaip geriau? Dėkoju   wub.gif

Man panasu, kad visgi jus suprantat, kad geriausias zingsnis yra issiskirti ir neilgai trukus ta ir padarysite. Dabar dar tas susikaupimo metas, kada reikia psichologiskai pasiruosti, bet jau zinote, kad sitiems santykiams teks deti taska, norint laukti prasviesejimo, nes kartu liekant as nematau daug zadancios ateities.

dvi lazdos, devynios lazdos ir devyni kardai

QUOTE(al84 @ 2016 02 24, 19:34)
Sveiki, labai skubiai reikti patarimo merginos. Paziurekit, prasau. Susikloste nemaloni situacija, pardavem masina, o po keliu dienu skambina pirkejai ir sako, kad nuslepem kazkokius defektus. Praso grazint pinigus arba moketo uz remonta. Kaip mums elgtis. Nes jie sako, kad kreipsis i teisma. Is teisines puses gavom konsultacija, bet is kortu puses kaip rodo, kokia bus pabaiga kieno naudai?

tauriu karaliene, kvailys, penkios taures

man cia panasiau, kad tiesiog bando ismelzt is jusu pinigu ir tiek. Laiko jus kvailais, tikisi, kad uzkibsit ir kad gales numelzti. Man taip isejo cia kortos, kad jus nukentesit tokiu atveju, jei pasiduosit tu zmoniu manipuliacijoms ir issigasit.
Patarimo korta man krito sesi diskai, sakyciau turetumet nepasiduoti sitiems zmonems ir atstoveti savo pozicijas, jei nenorite nukenteti. Jei jus stovesite savo pozicijas ir nepasiduosit, teisybe tikrai bus jusu puseje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 24 vasario 2016 - 22:40