Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 24, 23:39)
MERGINOS, GELBEKIT fear.gif , kaip cia gali buti, kad istraukiau (Thoth'o kalade) tauriu sesis, tauriu sesis ir astuonis kardus?  Is kur du tauriu sesetai? Cia taip turi buti? Jau sita kalade turiu kuris laikas, bet niekad dar nepasitaike istraukt sitas dvi viena salia kitos, tai neatkreipiau demesio. blink.gif

persiziurek visa kalade, sudeliok paeiliui. Gal akys kaip apgavo, gal panasi korta? Jei viskas gerai, vadinasi kazkuri korta kaip tuscia korta ideta, nors labai keista, kad tai butu 6 taures...
Atsakyti
[quote=Pavasario saulė,2016 02 24, 22:39]
MERGINOS, GELBEKIT fear.gif , kaip cia gali buti, kad istraukiau (Thoth'o kalade) tauriu sesis, tauriu sesis ir astuonis kardus? Is kur du tauriu sesetai? Cia taip turi buti? Jau sita kalade turiu kuris laikas, bet niekad dar nepasitaike istraukt sitas dvi viena salia kitos, tai neatkreipiau demesio. blink.gif
Papildyta:

Man panasu, kad visgi jus suprantat, kad geriausias zingsnis yra issiskirti ir neilgai trukus ta ir padarysite. Dabar dar tas susikaupimo metas, kada reikia psichologiskai pasiruosti, bet jau zinote, kad sitiems santykiams teks deti taska, norint laukti prasviesejimo, nes kartu liekant as nematau daug zadancios ateities.

dėkoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 24, 23:39)
MERGINOS, GELBEKIT fear.gif , kaip cia gali buti, kad istraukiau (Thoth'o kalade) tauriu sesis, tauriu sesis ir astuonis kardus?  Is kur du tauriu sesetai? Cia taip turi buti? Jau sita kalade turiu kuris laikas, bet niekad dar nepasitaike istraukt sitas dvi viena salia kitos, tai neatkreipiau demesio. blink.gif
Papildyta:

Man panasu, kad visgi jus suprantat, kad geriausias zingsnis yra issiskirti ir neilgai trukus ta ir padarysite. Dabar dar tas susikaupimo metas, kada reikia psichologiskai pasiruosti, bet jau zinote, kad sitiems santykiams teks deti taska, norint laukti prasviesejimo, nes kartu liekant as nematau daug zadancios ateities.

dvi lazdos, devynios lazdos ir devyni kardai
tauriu karaliene, kvailys, penkios taures

man cia panasiau, kad tiesiog bando ismelzt is jusu pinigu ir tiek. Laiko jus kvailais, tikisi, kad uzkibsit ir kad gales numelzti. Man taip isejo cia kortos, kad jus nukentesit tokiu atveju, jei pasiduosit tu zmoniu manipuliacijoms ir issigasit.
Patarimo korta man krito sesi diskai, sakyciau turetumet nepasiduoti sitiems zmonems ir atstoveti savo pozicijas, jei nenorite nukenteti. Jei jus stovesite savo pozicijas ir nepasiduosit, teisybe tikrai bus jusu puseje.

Aciu. Pagelbejot, nes ryt planavom susitikti. Dar gal paziuretumet. Pries pora savaicii pirkau is ranku bilietus i koncerta. Jie pasirode padirbti. Pareiskima parasiau, bet kazkokiu prosvaisviu nematau is policijos puses. Kaip pasibaigs si situacija?
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 02 24, 23:48)
persiziurek visa kalade, sudeliok paeiliui. Gal akys kaip apgavo, gal panasi korta? Jei viskas gerai, vadinasi kazkuri korta kaip tuscia korta ideta, nors labai keista, kad tai butu 6 taures...

Bandau ikelt foto, jei leis.Stai cia Tai kad nera tuscios kaladej. Chm.. O negali buti, kad ta viena seske ir buvo vietoj tuscios kortos?

Nu va- be tos nereikalingos seskes liko 78. Kaip ir priklauso. Tvarka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 24 vasario 2016 - 23:21
QUOTE(al84 @ 2016 02 24, 22:59)
Aciu. Pagelbejot, nes ryt planavom susitikti.  Dar gal paziuretumet. Pries pora savaicii pirkau is ranku bilietus i koncerta. Jie pasirode padirbti. Pareiskima parasiau, bet kazkokiu prosvaisviu nematau is policijos puses. Kaip pasibaigs si situacija?

g.gif o čia kas-gyvybės ir mirties klausimas, nu nurašykit į nuostolius , palvokit kad pametėt pinigus ir pan.Prie ko čia kortos? Nu gal kas pasitreniruoti, tai yra pasipraktikuoti nori ir geraširdiškai eikvotis .

Amariliai, kas su tavo FB? blink.gif
Atsakyti
Idomumo delei paprasysiu ismesti kortas:
nesenai issikyriau su ilgalaikiu draugu, isvaziavau i kelione, sutikau kita vyra. Nieko nesitikejau o eme traukti lyg magnetas, ir kaip vyras ir kaip draugas ir kaip pasnekovas, atrodo dar nera gyvenime uzplude tiek jausmu. Jo pacio elgesys gana dviprasmiskas, tarsi bandytu apsimesti, kad su manimi palaiko tik draugiskus santykius bet pasimaivo pasimaivo ir pasiduoda. Tada vel zek atsitokeja ir atstumo prisilaiko doh.gif Ar verta zaisti sita kates/peles zaidima ar tiesiog nurasyti ji i draugus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 25, 00:01)
Bandau ikelt foto, jei leis.Stai cia Tai kad nera tuscios kaladej. Chm.. O negali buti, kad ta viena seske ir buvo vietoj tuscios kortos?

Nu va- be tos nereikalingos seskes liko 78. Kaip ir priklauso. Tvarka biggrin.gif

Gali gali, ta ir turejau minty, kad jei akys neapgauna, tai taip ir bus, salia kazkuri nepridejau, kad kazkuri seske biggrin.gif o akys neapgauna mirksiukas.gif
Nors as tavo vietoj vistiek susudeliociau visas kortas paeiliui, maza koks gamyklinis brokas isipaises gslejo but. As tik gavus kalade visada ta eiliskuma perziuriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2016 02 25, 00:03)
g.gif o čia kas-gyvybės ir mirties klausimas, nu nurašykit į nuostolius , palvokit kad pametėt pinigus ir pan.Prie ko čia kortos? Nu gal kas pasitreniruoti, tai yra pasipraktikuoti nori ir geraširdiškai  eikvotis .

Tai ir esme, kad ne as viena nukentejau, o labai daug zmoniu. Jis keicia vardus kasdien parduoda bilietus ir istrina profili. Dabar man jau ne pinigai rupi, o is principo noretusi, kad jis ikliutu.
Atsakyti
Aciu Aviete, Saule uz nuomone 4u.gif
Amariliai kazka ne taip supratote, nei as aiskinu nei ka kaltinu, tiesiog paklausiau nuomones. Ir is vis nematau kad cia kazkas tamstai ka nors aiskintu ar kalbetu jusu asmeniniais klausimais, ir ka cia uz ka reikia blokuoti. Linkiu greiciau sugrizti i savo vezes. O jei ten kokios problemos su mokykla ir atsitiko, tai tikrai ne pasaulio pabaiga ir jokia tragedija. Kiek visko nutinka per gyvenima. Zinote mano situacija su vaiku, tai kas kas as tikrai zinau kas yra gyvenimo tragedija, bet ir tai stengiuosi laikytis pozityvo is paskutiniuju. Ramybes jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos wub.gif

Ritandra kaip visada nuotaiką pakelia biggrin.gif

Svaja bigsmile.gif ech, pavasaris wub.gif

Gal kuri galėtų pažiūrėti kortose.. Vakar vakare prieš 10 val sulaukėm policijos. Dėl triukšmo iš mūsų buto blink.gif Kaimynai paskambino (nauji, neseniai atsikėlę) blink.gif Nieko nesuprantam. Jau gulėjom lovoje su pižamom. Tipo triukšmaujam blink.gif Ar čia koks kerštas ar tikrai mes jau į senatvę pradėjom šūkauti ? Kas svarbiausia, žiūrėjom tv tyliai ir atvyko policija blink.gif

Kodėl buvo paskambinta ? Pirmadieniui turiu šaukimą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 25, 07:54)
Aciu Aviete, Saule uz nuomone  4u.gif
Amariliai kazka ne taip supratote, nei as aiskinu nei ka kaltinu, tiesiog paklausiau nuomones. Ir is vis nematau kad cia kazkas tamstai ka nors aiskintu ar kalbetu jusu asmeniniais klausimais, ir ka cia uz ka reikia blokuoti. Linkiu greiciau sugrizti i savo vezes. O jei ten kokios problemos su mokykla ir atsitiko, tai tikrai ne pasaulio pabaiga ir jokia tragedija. Kiek visko nutinka per gyvenima. Zinote mano situacija su vaiku, tai kas kas as tikrai zinau kas yra gyvenimo tragedija, bet ir tai stengiuosi laikytis pozityvo is paskutiniuju. Ramybes jums  4u.gif

Vakare, mes esame šiuo metu praktiškai tokioje pačioje padėtyje. Aš Jums esu sakiusi, kad man per sunku yra suvokti, kaip tą ištveriat. Ir tebėra.
Andro, išjungus buvau anketą, nu įjungiau, kol dar.
Atsakyti
Pajuokinsiu dar, žodžiu iš gyvenimo situacija smile.gif

Mano mažasis 4 m labai jau toks chytras , ant bazaro grynai i mama smile.gif smile.gif lotuliukas.gif

vakar ryte jis mane saukia i saliona nuejes: "mama mama ateik ka parodysiu, ateik cia" aš ateinu, o jis rodo ant stalo paliktus kauliukus (is vakaro suvalgiau vistos sparneli ir palikau kauliukus .. ups.. ) rodo ir sako "kas cia? " aš jau pagavus mintį, sakau "atsiprašau aš vakar nenunešiau" o jis atsisuko ir sako " aš ir galvoju kokios čia voverės valgė ir paliko" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

zodziu net vyras is miegamo juokes garsu, NES kelios dienu pries vaikai valgė riesutus ir kiautus paliko, o as atejus juos sukvieciau ir paklausiau , "cia kokios gal voveres pas mus buvo , valgė ir paliko" o va gavau FEEDBACK pati... lotuliukas.gif
Atsakyti