MERGINOS, GELBEKIT 
, kaip cia gali buti, kad istraukiau (Thoth'o kalade) tauriu sesis, tauriu sesis ir astuonis kardus? Is kur du tauriu sesetai? Cia taip turi buti? Jau sita kalade turiu kuris laikas, bet niekad dar nepasitaike istraukt sitas dvi viena salia kitos, tai neatkreipiau demesio.
Papildyta:
Man panasu, kad visgi jus suprantat, kad geriausias zingsnis yra issiskirti ir neilgai trukus ta ir padarysite. Dabar dar tas susikaupimo metas, kada reikia psichologiskai pasiruosti, bet jau zinote, kad sitiems santykiams teks deti taska, norint laukti prasviesejimo, nes kartu liekant as nematau daug zadancios ateities.
dvi lazdos, devynios lazdos ir devyni kardai
tauriu karaliene, kvailys, penkios taures
man cia panasiau, kad tiesiog bando ismelzt is jusu pinigu ir tiek. Laiko jus kvailais, tikisi, kad uzkibsit ir kad gales numelzti. Man taip isejo cia kortos, kad jus nukentesit tokiu atveju, jei pasiduosit tu zmoniu manipuliacijoms ir issigasit.
Patarimo korta man krito sesi diskai, sakyciau turetumet nepasiduoti sitiems zmonems ir atstoveti savo pozicijas, jei nenorite nukenteti. Jei jus stovesite savo pozicijas ir nepasiduosit, teisybe tikrai bus jusu puseje.
Aciu. Pagelbejot, nes ryt planavom susitikti. Dar gal paziuretumet. Pries pora savaicii pirkau is ranku bilietus i koncerta. Jie pasirode padirbti. Pareiskima parasiau, bet kazkokiu prosvaisviu nematau is policijos puses. Kaip pasibaigs si situacija?