Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Labas vakaras 4u.gif

Bandau dar kartelį su klausimėliu.Būsiu labai labai dėkinga už įžvalgas 4u.gif
"Labas vakaras
norėčiau užduoti klausimą darbine tema. Šiuo metu dirbu įmonėje jau 11 metų, tačiau noriu pakeisti darbą. Gavau pasiūlymą ir lygiagrečiai įsidarbinau kitoje įmonėje pusė etato. Noriu su laiku pereiti 100%. Tačiau nuolat aplanko abejonės, ar teisingai pasirenku, ar man seksis, ar uždirbsiu pinigų ir pan.
Būsiu labai dėkinga už atsakymą."

Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 11 25, 16:32)
Be abejo, as galiu suklysti, o gali but, kad praejus laiko, pasimato. Siom dienom gavau atskyma, kur po ilgesnio laiko pasimate, kad tiesa buvo tas, is ko net juokas eme smile.gif Bus matyt.
Pole, jei kada, veliau kada nors aiskes ten viskas kaip kitaip, tai man pasakykite, busiu dekinga bet kuriuo atveju smile.gif Tiesa, neturejau minty nei laikotarpio, nei santykiu pobudzio.

Aga pameni kai dejai kortas del darbo man? Nebuvai uztikrinta, kazkas kliuvo,nu ir ka visiskai teisi! Vat reikejo taves paklausyti....
Atsakyti
Amariliai, jeigu turetumet ikvepimo:
Esu viena, jau pavargau.... visi reikalai ir rupesciai gula ant mano vienos peciu, o pastaruoju metu situacija vien blogyn, vien problemos ir rupesciai...tiek finansiniai, tiek moraliski, klausima formuluociau taip: ar pusmecio begyje atsiras kazkas, i ka galeciau atsiremti moraliskai?
Atsakyti
Sveiki! Buciau labai dekinga jei kas uzmestu aki i mano situacija. Ilgai svarstydama jau parasiau prasyma iseiti is darbo (dirbu uzsienyje), taciau dabar pradejau abejoti del savo pasirinkimo. Gal kas padetu rasti atsakyma, ar verta atsaukti prasyma ir meginti pasilikti siame darbe?

Labai dekoju! Grazaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2015 11 26, 20:08)
Aga pameni kai dejai kortas del darbo man? Nebuvai uztikrinta, kazkas kliuvo,nu ir ka visiskai teisi! Vat reikejo taves paklausyti....

Klausyk, bet Tu gavai ta darba, kaip suprantu, ar ne? Dok fydbeka, prasaw wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 11 28, 10:51)
Klausyk, bet Tu gavai ta darba, kaip suprantu, ar ne? Dok fydbeka, prasaw  wub.gif

Gavau gavau! Bet tau tada kazkas kliuvo, nebuvai uztikrinta, ir ka as prasikeikiau. Stresas, nervai nu zodziu. Kita karta klausysiu biggrin.gif ieskau naujo bet jau bijau kad nuo vilko ant meskos nepapulciau. Nors is dalies gerai, ismokau excelyje ko nemokejau dabar gal bus lengviau smile.gif prisizadejau kad busiu geras ir laimingas zmogus jei gausiu normalu darba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2015 11 28, 18:55)
Gavau gavau! Bet tau tada kazkas kliuvo, nebuvai uztikrinta, ir ka as prasikeikiau. Stresas, nervai nu zodziu. Kita karta klausysiu biggrin.gif ieskau naujo bet jau bijau kad nuo vilko ant meskos nepapulciau. Nors is dalies gerai, ismokau excelyje ko nemokejau dabar gal bus lengviau smile.gif prisizadejau kad busiu geras ir laimingas zmogus jei gausiu normalu darba biggrin.gif

is kortu tik Kvaili atsimenu, kuris Tau turejo duoti naujove, to jest darba, apie ka ir buvo sneka. kitu kortu neatsimenu. siaip tai sugalvojau kad cia sm kam ka sudesiu, klausimus atsakymus kortas, viska sau fiksuosiu (exceli teks prisimint). tada feedbackas tures man daugiau tikslumo. nes jei gaunu atsakyma ir paskui nicnieko nepamenu, tai "aciu" man gerai, teisinga linkme einu vadinas. o dabar noriu daugiau. iki smulkmenu. einu kito abrozdelio paieskot, sitas labai depresinis.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 11 28, 18:10)
is kortu tik Kvaili atsimenu, kuris Tau turejo duoti naujove, to jest darba, apie ka ir buvo sneka. kitu kortu neatsimenu. siaip tai sugalvojau kad cia sm kam ka sudesiu, klausimus atsakymus kortas, viska sau fiksuosiu (exceli teks prisimint). tada feedbackas tures man daugiau tikslumo. nes jei gaunu atsakyma ir paskui nicnieko nepamenu, tai "aciu" man gerai, teisinga linkme einu vadinas. o dabar noriu daugiau. iki smulkmenu. einu kito abrozdelio paieskot, sitas labai depresinis.

Jei reikes su exceliu galiu padeti jau profe as biggrin.gif kas per daiktas yra abrozdelis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2015 11 28, 21:26)
Jei reikes su exceliu galiu padeti jau profe as biggrin.gif kas per daiktas yra abrozdelis? biggrin.gif

nu ja, savo metu man padedavo buhalterijos skyrius vietiniu telefonu biggrin.gif
abrozdelis tai yra mano paveikslas cia, ale tik nueinu ieskot, tai kitu reikalu randu ir uzmirstu.
Atsakyti
sveiki AMARILIAI,gal paziuretumete mano toki klausimeli? 4u.gif viskuom t.y bloga nuotaika,nepasitikejima savimi ir dar nnn dalyku nurasau savo darbovietei tiksliau virsininkui unsure.gif gal galite paziureti ar cia mane taip is tikro blogai vadove veikia,jeigu galima taip sakyti, doh.gif ar as perdedu viska kas liecia darbo vieta? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nive: 28 lapkričio 2015 - 21:49
Labas vakaras
užklydau į šią temą, nes esu apimta dvejonių ir noriu pasiteiaut, jei kam noro bus atsakyt... esu vieniša mama, gyvenu nuomojamam būste, dabar reikia išsikraustyt ir suku galvą imt paskola ir pirkt nuosavą būstą ar geriau nerizikuot ir žiūrėt kurlink toliau gyvenimas neš?
ačiū.
Atsakyti
Labas rytas, paneles, pas jumis nera taip, kad parasai asmenine zinute ir ji atsiranda gautu sarase? ar cia tik man taip keistai?
Atsakyti