Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Laba diena norėčiau paklausti ar mum su vyru pavyks susilaukti vaiku? Ačiū už atsakyma.
Atsakyti
sveikutės mergytės. 4u.gif aš taip pat norėčiau paklausti dėl santykių. kaip klostysis santykiai su vyru B?
matot man labai nesisekė su vyrais. vieišauju jau 3 metus ir auginu trys vaikus. su šiuo vyru susipažinom prieš keletą mėn. įsileidau jį į savo širdį, lygtais viskas gražu, bet mane ėda abejonės ir baimės : verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiedė: 20 lapkričio 2015 - 09:53
QUOTE(karolina18 @ 2015 11 20, 09:23)
Laba diena norėčiau paklausti ar mum su vyru pavyks susilaukti vaiku? Ačiū už atsakyma.

Tokių dalykų čia niekas nepasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2015 11 19, 21:27)
Labas merginos, kaip gyvuojat??? Buvau dingus sad.gif

Labas, as Taves pasigedau stipriai. Dirbai? Gyvuojam kaip matai, atsakau viena klausima per dvi savaites, nu ka darysi, toks padetis pas mane smile.gif Kaip Tu gyveni?

Sapnavau, kad atejo Pavasario Saule, kuri irgi dingusi verysad.gif
Atsakyti
Labas Amariliai, kaip visada noreciau jusu pagalbos. Issyskirem su vyru pries menesi. Taip ir negaliu ji pamirsti. Ir jis neduoda. Buna dienos....paraso ir dingsta...tipo duoda suprasti kad irgi galvoja.. Ar bus dar kas nors ar ne? Ar jau galu gale pamirsti man ji sad.gif
Aciu
Atsakyti
Sveikos. Reikia priimti labai svarbų sprendimą, susijusį su santykiais. Šalia manęs rodo tobulas vyras, bet nėra tos ugnelės ir viskas.. Gal per daug noriu? Ar verta kurti šeimą su šiuo žmogumi?
Atsakyti
Laba diena.Noreciau ,kad paziuretumet ar bus skyrybos su vyru ,ar visgi pavyks issikapstyti?Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Sveikos, niu kas gero? Savaitgalis prasideda saunu wub.gif

Pavasario saulės ir as pasiilgau...dingo mergaitė nejuokais.Tikiuos viskas pas ja gerai,daznai pagalvoju apie ja rolleyes.gif Amariliai,nebandei pažiūrėt kaip jai sekas,kaip ji jaucias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 20 lapkričio 2015 - 17:31
QUOTE(Amariliai @ 2015 11 18, 16:13)
Čia buvo išdavystė? Santykiai eina į komą. Pradžioje dar gali būti kažkokių aktyvių veiksmų, ne itin pozityvių, bet paskui - kortos rodo, kad nieko nebus. Jo mityse Jusu atzvilgiu yra aiskus supratimas, kad einate skirtingais keliais. Jausmai skurdus ir demagogiski, ju rezervas issekes, bent jau siuo metu. Ketinimuose yra nesaziningas elgesys ir galu gale nutraukimas santykiu visai. Jums patarime nepasiduoti savo vidiniam kosmarui, kuri nesiojates, stiprybes! Ypatinga demesi atkreipkite i savitvarda ir pusiausvyra, i savo intuicija ir pasitikekite Likimu siuo metu. Trecias asmuo isivmaise? Man sita kortos rodo.

Aciu uz atsakyma,bet jis visiškai neatitiko realybes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Su pirmuoju sniegučiu 4u.gif

Sulaukiau žinių iš antros astrologės (pirmoji labai nuliūdino), tai laukiam ateinančių ypatingų metų wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilda @ 2015 11 22, 18:48)
Sveikutės  4u.gif

Su pirmuoju sniegučiu  4u.gif

Sulaukiau žinių iš antros astrologės (pirmoji labai nuliūdino), tai laukiam ateinančių ypatingų metų  wub.gif  biggrin.gif

Vadinas bus taip kaip bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pole @ 2015 11 22, 14:08)
Aciu uz atsakyma,bet jis visiškai neatitiko realybes  4u.gif

Man pries 3 metus kaip mete vienu klausimu Amarile tai ir as galvojau kaip ir jus dabar kad toli nuo realybes... deja 😉 laikas parodys.
Papildyta:
Svaja kaip tu? Kaip nuotaikos? Apsipratai wink.gif
Atsakyti