Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Labas rytas!
Nezinau, kas kam, o mane vis neramina mano meiles reikalai.. Paskutiniu metu depresija kazkokia verysad.gif
Liudna iki negaliu...
Amariliau, gal paziuretum, kur tas mano "antras sparnas"? Ar ilgai jo dar laukt?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 23, 00:31)
Man pries 3 metus kaip mete vienu klausimu Amarile tai ir as galvojau kaip ir jus dabar  kad toli nuo realybes... deja 😉 laikas parodys.
Papildyta:
Svaja kaip tu? Kaip nuotaikos? Apsipratai wink.gif

Labu,ne ...ir neplanuoju as cia pratintis ...noriu namo ir taskas,cia lai gyvena tie kam tinka ta uk...man cia lt mano vieta ir namai.. padirbsiu kiek man reikia ir kvit...namo.manau vasarį jau ir skrisiu.Cia lai ...buna kam patinka...

Pabandziau,kaina žinau ...ir užteks ...As geriau kukliau bet laiminga busiu...

O seip nieko ...dirbu ,namie luka žiūriu,dukrai pora žodziu niris tarti...bet tarsiu isvaziuodama..nemaniau kad ji tokia ...kokia yra..... ka reiskia kai vargo nemacius...nu tikiuos kažkada gaus spyrį i subine,jei to reikia.

Mejlė....as oripratau be jos ,tai dabar ji gal 5plane, turiu planu ir be jos...o beto manau normalesnio nei mano ex....matyt nesutiksiu...tokie visi lochai...nu blin moliu moliai ...o vaizduoja kazin ka....va jaunesni faini yra ...o bendraamziai...lųzeriai...fui...

Tai tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas Amariliai, jei galit pažiūrėkit kokios santykių perspektyvos laukia manęs su nauju pažįstamu "M" 4u.gif Nesuprantu jo elgesio su manimi... verysad.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif
Amariliai, kreipiuosi i Jus, nes seniau siuo klausimu mane jau konsultavote ir tiksliai nupasakojot situacija ax.gif
Mano vyras (T) vel vyksta i darbine komandiruote doh.gif baimiu daug, nes dabar tie ivykiai su tais pabegeliais, bijau ir del keliones ir del buvimo ten verysad.gif
Klausimelis butu toks kaip jam seksis, t.y., kokia finansu perspektyva, ar nesimato apgavystes, ar nebus kokiu nesklandumu keliones metu, ar nesimato kokiu nelaimiu ax.gif Zinau, kad negalima formuluoti su "ar" bet nezinau jau kaip kitaip sudeti klausima blush2.gif
Tikiuosi, supranti Amariliai, kas mane neramina ir galesi pagelbeti sioje situacijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 11 20, 09:12)
Labas, as Taves pasigedau stipriai. Dirbai? Gyvuojam kaip matai, atsakau viena klausima per dvi savaites, nu ka darysi, toks padetis pas mane smile.gif Kaip Tu gyveni?

Sapnavau, kad atejo Pavasario Saule, kuri irgi dingusi  verysad.gif

Aj pas mane juodas periodas del to ir buvau dingus.... as kaip prakeikta kazkokia sad.gif dingus pavasario saule? Idomu kur ir kaip sekas jai.....
Atsakyti
Labas

Su vyru bandome prisikviesti leliuka apie metai laiko. KAzkaip nesigauna. Cia man antra santuoka. Ar pavyks pastoti artimiausiu metu... o gal jau reik kreiptis i medikus? Labai aciu uz sugaista laika 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Kaip sakoma beda po viena nevaiksto, ne tik, kad finansines bedos uzklupo, tai dar ir santykiai slubuoja, kuo toliau tuo labiau.. Amariliai, gal galetum zvilgteleti, ar verta toliau testi gyvenima su M? 11 metu gyvenam, du vaikai, bet didziausia beda, kad M nepriima mano vyresniosios dukters is pirmos santuokos..
Atsakyti
Labas rytas.
Cia uzsukau pirma syki su klausimu, nes labai smalsu. Noreciau suzinoti, ka zada mano vakarykstis turetas darbo pokalbis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 22, 23:31)
Man pries 3 metus kaip mete vienu klausimu Amarile tai ir as galvojau kaip ir jus dabar  kad toli nuo realybes... deja 😉 laikas parodys.
Papildyta:
Svaja kaip tu? Kaip nuotaikos? Apsipratai wink.gif

Be abejo, as galiu suklysti, o gali but, kad praejus laiko, pasimato. Siom dienom gavau atskyma, kur po ilgesnio laiko pasimate, kad tiesa buvo tas, is ko net juokas eme smile.gif Bus matyt.
Pole, jei kada, veliau kada nors aiskes ten viskas kaip kitaip, tai man pasakykite, busiu dekinga bet kuriuo atveju smile.gif Tiesa, neturejau minty nei laikotarpio, nei santykiu pobudzio.
Atsakyti
Amariliai,pries kiek laiko man dejot kortas,ir tikrai tai pasitvirtino.Netgi laikas atitiko.
Atsakyti
Labas Amariliai, kaip visada noreciau jusu pagalbos. Issyskirem su vyru pries menesi. Taip ir negaliu ji pamirsti. Ir jis neduoda. Buna dienos....paraso ir dingsta...tipo duoda suprasti kad irgi galvoja.. Ar bus dar kas nors ar ne? Ar jau galu gale pamirsti man ji sad.gif
Aciu
Atsakyti
Ir man išsipildė po metų gerų.
Atsakyti