Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 26

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 18 lapkričio 2015 - 22:48
QUOTE(marina30 @ 2015 11 18, 22:35)

nerodo
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 11 18, 22:44)

niekaip neiseina ikelt g.gif
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 11 18, 22:52)
niekaip neiseina ikelt g.gif

per čia galit bandyt http://postimage.org/
Atsakyti
oho kiek prisnekejote, tai tyla, tai vos spejau pavyti biggrin.gif

norejau parasyti apie indploves. apie indaplove svajojau seniai, labai seniai biggrin.gif gyvenome standartiniame bute su maza virtuve ir vonia, kur skalbimo masinai vietos nebuvo, todel masina atsikrauste i virtuve, orkaite isikrauste i prieskambari, priesais vonia doh.gif maza to, kad neliko praktiskai vietos rakandams, tai apie jokia indaplove negalima butu svajoti. plauti indu nekenciu, tikrai, plaudavau ir verkdavau kaip as nekenciu tai daryti, iskart neplaudavau, kol prisiriks pilna kriaukle. ir vis svajodavau, kada gi busiu moteris is reklamos biggrin.gif pagaliau susitaupeme inasui ir sakaiu viiiskas, rajonai su maza virtuve ne uz ka biggrin.gif noriu ir indaploves ir saldiklio dar vieno ir virtuves kombaino, ir kavos aparato, ir vaisiu dziovykles ir elektrinio grilio ir daugiafunkcinio puodo, viiisko noriu. aisku buto paieska uztruko dar 1.5 metu doh.gif lotuliukas.gif jau ir vyras pradejo indus plauti, nes sakiau nebegaliu. ir kaaa, pagaliau persikrausteme. pirma laiko dar lekstes po vaisiu praplaudavau, ar koki sauksteli po druskos. o po to... viskas, sugrudu, ikisu, vakare uzstatome, ryte svaru gaivu. aisku indu reikejo biski daugiau dasipirkti, plauname kas dvi dienas, bet koks kaifas, kai nereik paciai plauti. aisku yra ir minusu, reikia viskas sudeti ir iskraustyti.

dar butinas pirkinys buvo dziovykle, kaip faina, isskalbei, ikisai, isdziuvo, sudejai, nebereik balkone iskabineti, ko reik greiciau ant radiatoriu kabinti, vis paverti, tai fenu dadziovinti, viskas pas mus surugdavo toje vonioje.

zodziu, as irgi uz naujoves, kurios palengvina buiti, kai gali dauiau laiko skirti sau, vyrui ar vaikui. dabar sakiau taupysime robotui siurbliui biggrin.gif

p.s. aisku, kur mazai vietos viskas sunkiau igyvendinama, bet maciau dabar ir kriaukles virs skalbimo masinos buna, ir va nedidukes indaploves spintukeje idedamos. zodziu, jei tik kur galima ka patobulinti ar nors nediduko ikisiti, kiskit thumbup.gif

p.ss. del kriaukliu, paziurejau, na labai sandariai ji, peilis neilistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 18 lapkričio 2015 - 23:17
Murčikas, džiaugiuosi, kad svajonės pildosi smile.gif savotiškai nekentimas plauti indų rankomis gavosi paskata naujam būstui. Ir oj kaip aš jus suprantu smile.gif nes gyvenu tam standartiniam bute, kur virtuvė kišeninė. Užtai nusprendėm kelt virtuvę ant priešingos sienos ir vietoj 2m ilgio pasidaryt bent 3,5 m. Pasiskolinsim idėją iš jau vieno aprašyto atvejo spaudoj ir dalinai komplektas gausis koridoriuje. Bet kai jis gana platus, praėjimui liks 80 cm. Ne kažką, bet galvojam, kad geriau jau taip, nei visai nesutilpti niekaip toje erdvėje.
Pasimaketavau kažkaip taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 18 lapkričio 2015 - 23:53
Mano nuosava busta dar tik stato taciau nuomojame bute turiu indaplove. Tai viena is priezasciu kodel pasirinkau busta isirenginet pati o ne pirkti jau irengta, nes niekur nebuvo indaploves lotuliukas.gif nu ir dar sio to man truko. Gyvenam tryse, jungiam kas pora dienu. Isvalom laikas nuo laiko ir rankomis as niekada taip indu neisplauciau. Kur laiko ir vandens sanaudos. Naudojant indaplove 3 zmones karsto vandens sunaudojam 2 kubus kai standartas 6. smile.gif
Dziovykle irgi geris, pritariu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image[/url]

Papildyta:
user posted image[/url]
user posted image[/url]
user posted image[/url]
user posted image[/url]
user posted image[/url]
user posted image[/url]
user posted image[/url]
user posted image[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 19 lapkričio 2015 - 00:16
QUOTE(marina30 @ 2015 11 19, 01:11)

Wow thumbup.gif , man labai labai jusu virtuve wub.gif , o kiek navarotu apie kuriuos as svajojau, beja man jie perbrangu verysad.gif .
Atsakyti
labai faina virtuve thumbup.gif stalciuku skirtukas, kur puodeliai blum? anksciau ikeja turejo, bet nebera doh.gif blumo kaina kosmine.
Atsakyti
Graži virtuvė smile.gif Klausimas. Ar mikrobangė ne per aukštai? Nereiks kelti pvz sriubos lėkštės aukštai?
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 11 19, 00:11)

WOW!!!!!
thumbup.gif wub.gif
Nerealiai atrodo
Koks stalviršis? Gal kodą turite?
Kas gamintojas, kas projektavo? Man toks jausmas, kad aš šiandien Jūsų virtuvės vizializaciją žiūrėjau blink.gif
Mano gamintojas doh.gif - kaip pasakysit, taip padarysiu. Visko yra - rinkitės. Tai ieškau dizainerio, nes mano fantazija neišneša, o ir žinių mažoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 19 lapkričio 2015 - 10:22