Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 26

QUOTE(marina30 @ 2015 11 19, 14:42)

Tai kad tos pacios firmos kaip pas jus ,,gera" yra 2in1 su piroloze, tik del begeliu reiks paziuret. Keista kad rasot, ,,nebuna geru',......domina pagristi faktai smile.gif
Atsakyti
Man tai klausimaa kyla ar uzsisakius vistuve i kaina ieina montavimas?
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2015 11 19, 13:03)
Tai kad tos pacios firmos kaip pas jus ,,gera" yra 2in1 su piroloze, tik del begeliu reiks paziuret. Keista kad rasot, ,,nebuna geru',......domina pagristi faktai smile.gif

mano čia tik nuomone, šis pirmas modelis kur teleskopinius begelius galima valyti su pirolize, man atrodo buvo 2 in 1 bet kaina kosmine, na ir man butu negrazu jei vien orkaite būtų kaip blynas, ir pasiziurejau orkaites su mikrobange su pirolize bosch neradau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 19 lapkričio 2015 - 13:16
QUOTE(Tanite @ 2015 11 19, 00:52)
virtuvė kišeninė. Užtai nusprendėm kelt virtuvę ant priešingos sienos ir vietoj 2m ilgio pasidaryt bent 3,5 m. Pasiskolinsim idėją iš jau vieno aprašyto atvejo spaudoj ir dalinai komplektas gausis koridoriuje. Bet kai jis gana platus, praėjimui liks 80 cm. Ne kažką, bet galvojam, kad geriau jau taip, nei visai nesutilpti niekaip toje erdvėje.
Pasimaketavau kažkaip taip:
http://www.part.lt/i...6929f86f260.jpg

Labai neblogai thumbup.gif . Jau tikrai geriau toks varijantas, nei sugrūsta virtuvė kampe drinks_cheers.gif .

QUOTE(marina30 @ 2015 11 19, 01:11)

Sveikinu su nauja dailia virtuve 4u.gif . Ačiū, kad rodotės. Kuom dengta sienos - lango ir tarp spintelių? Kaip šviestuvai virš stalo apšviečia jį? Ar pakankamai? Vaizdas pro langą ties darbastaliu - wub.gif

QUOTE(knopke* @ 2015 11 19, 13:27)
http://www.part.lt/i...7e5e3d1d353.jpg

kaip? Ar kriaukle ne per arti krasto? Saldytuvas bus intergruojamas, ne sis 4u.gif

Kaip kriauklę sumontuos, taip ir bus biggrin.gif .
Koks atstumas gaunasi nuo salos iki virtuvinio kur kaitlentė? Ir šonuose?
Koks atstumas nuo šaldytuvo iki plautuvės?
Ar kampas dešinėje pusėje, kur aukštos spintos, bus nenaudojamas?
Atsakyti
[quote=Juodai,2015 11 19, 13:40]
Labai neblogai thumbup.gif . Jau tikrai geriau toks varijantas, nei sugrūsta virtuvė kampe drinks_cheers.gif .
Sveikinu su nauja dailia virtuve 4u.gif . Ačiū, kad rodotės. Kuom dengta sienos - lango ir tarp spintelių? Kaip šviestuvai virš stalo apšviečia jį? Ar pakankamai? Vaizdas pro langą ties darbastaliu - wub.gif
SIENA DENGTA HPL PLOKSTE TOKIA PAT LAIP IR STALVIRŠIS, ŠVIESTUVAI KOLKAS PERZEMAI PAKABINTI, TRUPUTI KELSIM, ŠVIEČIA NE TIK Į STALĄ, APŠVIEČIA BENDRAI ERDVĘ, ŠVIESOS TIKRAI PAKANKA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 11 19, 13:05)
...gamino sostines baldai, rekomenduoju, tik ilgai laukti

marina30, daili virtuvė. Labai patiko sienų apdaila bigsmile.gif Kas per plokštė? Ir kiek tiesinių m virtuvė?

Ar Jums patogios rankenėlės? Kokio principu atidaromas pats šaldytuvas (ne šaldiklis)?

Dėl sostinės baldų- mano patirtis priešinga- maža to, kad brangininkai (jų pasiūlymas buvo Vokės III lygyje, siuntė ilgiausiai, dalies elementų nepriskaičiavo, atlikimo terminas- min po pusmečio), aptarnavimo kultūra klaiki (ypač merginos tamsiais plaukais- kalbėdama su mumis kramtė kramtomąją gumą, o atkreipus į tai dėmėsį- supyko ir perdavė brėžinius kitai), kalbi su viena, visos kitos tuo pat metu komentuoja, paišo, siūlo. Kaip turguj.

mamutekaipsaulute, norėjau paklausti dėl Franke maišytuvo. Nesitaško? Ar gerai veikia aeratorius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 19 lapkričio 2015 - 14:00
QUOTE(yerena @ 2015 11 19, 14:58)
Ar Jums patogios rankenėlės?

Tokio rankenėlės man irgi neatrodo patogios, bet matyt čia duoklė dizainui, nes jos tikrai gražiau atrodo už įfrezuojamas blush2.gif . Bet kaip su jomis sunku turėtų būti atidarinėti šaldytuvą, tai įsivaizduoju doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 11 19, 14:01)
Tokio rankenėlės man irgi neatrodo patogios, bet matyt čia duoklė dizainui, nes jos tikrai gražiau atrodo už įfrezuojamas  blush2.gif . Bet kaip su jomis sunku turėtų būti atidarinėti šaldytuvą, tai įsivaizduoju doh.gif.

RANKENELES TIKRAI PATOGIOS, PRIEŠ TAI SU JAIS DARINEJAU VIRTUVE DOMUS GALERIJOJ, PATIKO, ŠALDYTUVAS NETURI RANKENELES, JAME ŠONE IŠFREZUOTA
Atsakyti
Merginos, labai labai labai durnas klausimas. Ar orkaitei ir kaitlentei pajungti tikrai užtenka vienos rozetės? Radau tokį sakinį: ,,Jeigu įsigijote to paties gamintojo orkaitės ir kaitlentės komplektą, daugeliu atveju jie bus jungiami tarpusavyje ir jiems užteks vieno trifazio elektros maitinimo lizdo."
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2015 11 19, 13:58)
marina30, daili virtuvė. Labai patiko sienų apdaila  bigsmile.gif Kas per plokštė? Ir kiek tiesinių m virtuvė?

Ar Jums patogios rankenėlės? Kokio principu atidaromas pats šaldytuvas (ne šaldiklis)?

Dėl sostinės baldų- mano patirtis priešinga- maža to, kad brangininkai (jų pasiūlymas buvo Vokės III lygyje, siuntė ilgiausiai, dalies elementų nepriskaičiavo, atlikimo terminas- min po pusmečio), aptarnavimo kultūra klaiki (ypač merginos tamsiais plaukais- kalbėdama su mumis kramtė kramtomąją gumą, o atkreipus į tai dėmėsį- supyko ir perdavė brėžinius kitai), kalbi su viena, visos kitos tuo pat metu komentuoja, paišo, siūlo. Kaip turguj.
mamutekaipsaulute, norėjau paklausti dėl Franke maišytuvo. Nesitaško? Ar gerai veikia aeratorius?

DĖL DERINIMO TAI JO, MES VIRTUVĘ DERINOM 1,5 MENESIO, SKAIČIAVO TURBUT 2 SAVAITES. VOKE III BUVAU, KAINA TIKRAI DIDESNĖ SU PRASTESNE FURNITURA, TĄ PATI PROJEKTĄ BE RANKENELIŲ, HPL SIENOS IR DAUG KITŲ PRIEDŲ LINO BALDAI PASKAIČIAVO 27000 LT, KITI IRGI VIRŠ 6000 EURŲ KAI PAKLAUSI OI TO DAR NEPRISKAIČIAVOM, VIRTUVĖ 3,5 * 3,5 METRO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 19 lapkričio 2015 - 14:20
QUOTE(eglia @ 2015 11 19, 15:09)
Ar orkaitei ir kaitlentei pajungti tikrai užtenka vienos rozetės? Radau tokį sakinį: ,,Jeigu įsigijote to paties gamintojo orkaitės ir kaitlentės komplektą, daugeliu atveju jie bus jungiami tarpusavyje ir jiems užteks vieno trifazio elektros maitinimo lizdo."

Tai jei jungiamos tarpusavyje, matyt užtenka - jos kaip vienas įrenginys gaunas. Bet nebūtinai turi būti jungiami, man rodos dažniau kaip tik nepriklausomi viens nuo kito būna - tuomet tikrai reikia dviejų lizdų.
Atsakyti
Marina, sveikinu su nauja gražia virtuve 4u.gif Aš irgi noriu padėkot, kad rodotės 4u.gif Vaizdas pro langą atima amą. Turbūt nė valgyt nenorėčiau, tik žiūrėt wub.gif
Atsakyti