Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 26

QUOTE(Metija @ 2015 11 19, 14:21)
Marina, sveikinu su nauja gražia virtuve  4u.gif Aš irgi noriu padėkot, kad rodotės 4u.gif  Vaizdas pro langą atima amą. Turbūt nė valgyt nenorėčiau, tik žiūrėt  wub.gif

VISI KAZKAIP APIE VAIZDĄ PRO LANGĄ, NA KOLKAS NĖRA Į KĄ ŽIŪRĖT, REIKIA TVARKYTIS, YRA IR DAR VIENAS LANGAS, tik dar nera tvoros, planuojam sodinti tujas, prie stalo langas atsidaro, ten yra terasa, specialiai dariau atidaroma langą kad galečiau pro langą viską paduot, ir nereikėtų nešiot
user posted image[/url][/IMG]
IR KODEL GALVOJAT KAD NEPATOGIOS RANKENELES? man jos patogesnes uz frezuotas, kai rinkomes viska pati čiupinejau, jos gi ne tiesios ,bet su snapeliu
user posted image
dar man labai patinka mano kriaukle
user posted image[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 19 lapkričio 2015 - 14:55
nurodyta EUR suma su stiklinem stumdomom durim, stalu, kedemis?
ar tik spinteles, furrnitura?
ax.gif

QUOTE(marina30 @ 2015 11 19, 13:20)
VIRTUVĖ 3,5 * 3,5 METRO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 19 lapkričio 2015 - 14:41
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 11 17, 18:59)
Nelabai supratau, o kodel butu vargas su ifrezuojamom rankenelem, kai begialiai ir lankstai yra su pritraukimu? Ka turejot omeny?

del nagu, nagai trugdo, kas megsta auginti, tai vargas su tom raneknelem doh.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 11 18, 18:53)
Juk užsandarinti kraštai būna, nepatenka po jais vanduo. Arba labai atgrubnagis baldininkas blogai tai padaro... Man nė karto tokis atvejis nepasitaikė.

man pora sykiu pasipile vanduo ar sultys, tai pamenu pilni visi stalciai doh.gif o po kriaukle nesipila, tik juodas pelesiukas ilindes i ta klijavimo juosta unsure.gif

QUOTE(Tanite @ 2015 11 18, 23:52)
Murčikas, džiaugiuosi, kad svajonės pildosi  savotiškai nekentimas plauti indų rankomis gavosi paskata naujam būstui. Ir oj kaip aš jus suprantu   nes gyvenu tam standartiniam bute, kur virtuvė kišeninė. Užtai nusprendėm kelt virtuvę ant priešingos sienos ir vietoj 2m ilgio pasidaryt bent 3,5 m. Pasiskolinsim idėją iš jau vieno aprašyto atvejo spaudoj ir dalinai komplektas gausis koridoriuje. Bet kai jis gana platus, praėjimui liks 80 cm. Ne kažką, bet galvojam, kad geriau jau taip, nei visai nesutilpti niekaip toje erdvėje.
Pasimaketavau kažkaip taip:
user posted image

na gi visai neblogai jums gavosi, sutinku kad sitas variantas neblogas, ar bus patogu naudotis saldituvu??? g.gif ten ir vienos ir kitos durys. g.gif gal kelti ji prie lango? ka laimesite? ieinant i virtuve zvolgsnis neuzklius uz saldituvo sieneles ir matysis erdve. dabar zvilgsnis kliuna uz jo ir toks tuneliukas gaunasi, o prie lango atidarant yra siek tiek daugiau vietos kitu asmenu migracijai. tiesiog pasvarstykite 4u.gif pazistu nemazai draugu su tokia virtuve, tokio plano dar nemaciau, gal todel kad ten su dujine iranga butai? g.gif duju nekilnosi g.gif
labai gerai atrodo thumbup.gif

QUOTE(eglia @ 2015 11 19, 14:09)
Merginos, labai labai labai durnas klausimas. Ar orkaitei ir kaitlentei pajungti tikrai užtenka vienos rozetės? Radau tokį sakinį: ,,Jeigu įsigijote to paties gamintojo orkaitės ir kaitlentės komplektą, daugeliu atveju jie bus jungiami tarpusavyje ir jiems užteks vieno trifazio elektros maitinimo lizdo."

itariu cia kaip su kompu, buna monitorius pajungiamas prie kompo dezutes, o buna i atskira lizda smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 19 lapkričio 2015 - 14:46
QUOTE(eglia @ 2015 11 19, 14:09)
Merginos, labai labai labai durnas klausimas. Ar orkaitei ir kaitlentei pajungti tikrai užtenka vienos rozetės? Radau tokį sakinį: ,,Jeigu įsigijote to paties gamintojo orkaitės ir kaitlentės komplektą, daugeliu atveju jie bus jungiami tarpusavyje ir jiems užteks vieno trifazio elektros maitinimo lizdo."

Užtenka bet tokios gali būti 10 kw, taigi reikia žiūrėti koks ateina laidas
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 11 19, 14:39)
nurodyta EUR suma su stiklinem stumdomom durim, stalu, kedemis?
ar tik spinteles, furrnitura?
ax.gif

tik virtuve su furnitura, stumdoma pertvara atrodo 600 euru, stalas 700 euru, pasididina iki 2 metru,'kaina nemaža, bet kai pasirinkom tokia furnitura tai ko noret, šiukšliadeže 200 eurų, kampinis mechanizmas 400 euru, rankeneles 500 euru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 19 lapkričio 2015 - 14:59
QUOTE(Karvute @ 2015 11 19, 15:41)
del nagu, nagai trugdo, kas megsta auginti, tai vargas su tom raneknelem doh.gif
man pora sykiu pasipile vanduo ar sultys, tai pamenu pilni visi stalciai  doh.gif o po kriaukle nesipila, tik juodas pelesiukas ilindes i ta klijavimo juosta  unsure.gif
na gi visai neblogai jums gavosi, sutinku kad sitas variantas neblogas, ar bus patogu naudotis saldituvu??? g.gif ten ir vienos ir kitos durys.  g.gif gal kelti ji prie lango? ka laimesite? ieinant i virtuve zvolgsnis neuzklius uz saldituvo sieneles ir matysis erdve. dabar zvilgsnis kliuna uz jo ir toks tuneliukas gaunasi, o prie lango atidarant yra siek tiek daugiau vietos kitu asmenu migracijai. tiesiog pasvarstykite 4u.gif pazistu nemazai draugu su tokia virtuve, tokio plano dar nemaciau, gal todel kad ten su dujine iranga butai?  g.gif  duju nekilnosi g.gif
labai gerai atrodo  thumbup.gif 

Buvau padėliojusi su šaldytuvu prie lango, bet pasvarstėm, kad mes tamsos ant stalviršio (nors gal ir klystu g.gif ). Na ir darbinio paviršiaus mažiau lieka, gautųsi du nedideli atskiri 70 ir 45 cm, nes neišeina padėlioti kitaip, technikos daug sukišti reikia. O pagal šitą planą šaldytuvas baigiasi ties durų į vonią pradžia, jos nėra tiesiogiai viena prieš kitą.
Dėl dujų ir viso kito, manau žmonės tiesiog nenori vargo, todėl renkasi paprasčiausią sprendimą. Mums šiuo atveju reiktų arba dujas kelti, arba elektros galią didintis. Rinksimės pigesnį sprendimą. Taip pat kanalizaciją ir vandenį teks atsivesti į kitą pusę. Bus vargo, bet manau verta.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 11 19, 14:40)
Labai neblogai  thumbup.gif . Jau tikrai geriau toks varijantas, nei sugrūsta virtuvė kampe drinks_cheers.gif .
Sveikinu su nauja dailia virtuve 4u.gif . Ačiū, kad rodotės. Kuom dengta sienos - lango ir tarp spintelių? Kaip šviestuvai virš stalo apšviečia jį? Ar pakankamai? Vaizdas pro langą ties darbastaliu -  wub.gif
Kaip kriauklę sumontuos, taip ir bus  biggrin.gif .
Koks atstumas gaunasi nuo salos iki virtuvinio kur kaitlentė? Ir šonuose?
Koks atstumas nuo šaldytuvo iki plautuvės?
Ar kampas dešinėje pusėje, kur aukštos spintos, bus nenaudojamas?

atstumu nezinau tiksliai, bet virtuve gan staciakampe, nera per daugiausiai vietos, manau salai bus pats tas
desineje puseje kur didele spinta, tai bus mano sandeliukas, atsivers durys, ten viduje lentynos ir stalviris turi buti visai buitiniai technikai, kampas lieka nenaudotas, nes sandeliukas padarytas i spinta, o ne kaip projekte atskira patalpa su durimis, todel kampas liks neisnaudotas greiciausiai
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 19, 17:00)
atstumu nezinau tiksliai, bet virtuve gan staciakampe, nera per daugiausiai vietos, manau salai bus pats tas
desineje puseje kur didele spinta, tai bus mano sandeliukas, atsivers durys, ten viduje lentynos ir stalviris turi buti visai buitiniai technikai, kampas lieka nenaudotas, nes sandeliukas padarytas i spinta, o ne kaip projekte atskira patalpa su durimis, todel kampas liks neisnaudotas greiciausiai

Tai pasidomėkit atstumais, nes tai yra svarbu.
Vat dėl to ir sakiau, kad sandėliukas yra daug geriau, negu spinta. Dabartiniu atveju prarandat daug vietos pasidėjimams ir išbranginat patį virtuvinį.
Papildyta:
QUOTE(marina30 @ 2015 11 19, 15:33)
VISI KAZKAIP APIE VAIZDĄ PRO LANGĄ, NA KOLKAS NĖRA Į KĄ ŽIŪRĖT

Per vieną langą geras vaizdas, kur medžiai tolumoje wink.gif
IR KODEL GALVOJAT KAD NEPATOGIOS RANKENELES? man jos patogesnes uz frezuotas, kai rinkomes viska pati čiupinejau, jos gi ne tiesios ,bet su snapeliu

Todėl, kad menkas tas snapelis, o ir pačios rankenėlės neilgos - mažai vietos suėmimui. Bet jeigu Jums patogu - puiku smile.gif .
dar man labai patinka mano kriaukle
http://s19.postimg.o...1116_142218.jpg[/img]

Kokia faina wub.gif . Tokiam padėklui gal dar pasirašyčiau biggrin.gif. Tik turbūt su laiku tos grotelės apsineš g.gif ... Bet graži thumbup.gif .

Smagu, kad galėjot sau leist susidėti tiek pribumbasų - pasidarėt patogią virtuvę sau 4u.gif .
Atsakyti
Sutinku, bet tuomet mano virtuve butu mazoka, o sandeliukas sitas miniatiurinis, esminiams dalykams, uz garazo bus didelis sandelys, as visada norejau erdvios ir dideles virtuves, sandeliukas su sienom, mano virtuve butu padares kvadratine, atstumai dabar man nekelia klausimo, kai stoviu viduryje virtuves, plius, akd praejimas turi buti i svetaine, ir stalvirsis tikrai ne 60 cm bus, o didesnis, tai mano akimis, atstumai dabar puikus
Atsakyti
Žydriausia, peržiūrint virtuvės nuotraukas, akis užkliuvo už SB paskutinės nuotraukos, jų galerijoje. Tinkamai įrėminus langą, viršutinės spintelės neatrodys lyg būtumėte lėktuve. Blizgus pilkšvas virtuvinis. Gal tiks?

P.S. Man atrodo, tai Jūsų plano veidrodinė kopija, jei gerai jį pamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 19 lapkričio 2015 - 16:30
Marina30 ar jūsų kriauklė Blanco firmos?
Jei taip, kodėl ją pasirinkot, o ne populiariąją Franke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santi: 19 lapkričio 2015 - 17:18
QUOTE(santi @ 2015 11 19, 17:17)
Marina30 ar jūsų kriauklė Blanco firmos?
Jei taip, kodėl ją pasirinkot, o ne populiariąją Franke?

taip, blanco, kai ieškojau atsiliepimu apie blanco daugiau gero nei blogo radau, ko nepasakyčiau apie franke, antras dalykas modelis, didele kriauklė ir mazas padekliukas, ir spalva, visumoi butent tai ko man reikėjo. o franke nieks nepatiko. tas padekliukas metalinis gali pavaziuoti į dešnę, šiaip ji galima išimti ir deti ant stalviršio, pastatyti puodą ant jo pavyzdziui, gali išviso ji išimt. iš ikea nusipirkau koštuva, puikiai tiko pagal išmatavimus plautuvej:))) franke panašus modelis plautuvė buvo 35 cm, pasirode permaža, o blanco 45 cm, kaip tik, na čia man taip tiko
beje plautuvė kainavo apie 1000 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 19 lapkričio 2015 - 17:26