QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 11 17, 18:59)
Nelabai supratau, o kodel butu vargas su ifrezuojamom rankenelem, kai
begialiai ir lankstai yra su pritraukimu? Ka turejot omeny?
del nagu, nagai trugdo, kas megsta auginti, tai vargas su tom raneknelem
QUOTE(Juodai @ 2015 11 18, 18:53)
Juk užsandarinti kraštai būna, nepatenka po jais vanduo. Arba labai atgrubnagis baldininkas blogai tai padaro... Man nė karto tokis atvejis nepasitaikė.
man pora sykiu pasipile vanduo ar sultys, tai pamenu pilni visi stalciai

o po kriaukle nesipila, tik juodas pelesiukas ilindes i ta klijavimo juosta
QUOTE(Tanite @ 2015 11 18, 23:52)
Murčikas, džiaugiuosi, kad svajonės pildosi savotiškai nekentimas plauti indų rankomis gavosi paskata naujam būstui. Ir oj kaip aš jus suprantu nes gyvenu tam standartiniam bute, kur virtuvė kišeninė. Užtai nusprendėm kelt virtuvę ant priešingos sienos ir vietoj 2m ilgio pasidaryt bent 3,5 m. Pasiskolinsim idėją iš jau vieno aprašyto atvejo spaudoj ir dalinai komplektas gausis koridoriuje. Bet kai jis gana platus, praėjimui liks 80 cm. Ne kažką, bet galvojam, kad geriau jau taip, nei visai nesutilpti niekaip toje erdvėje.
Pasimaketavau kažkaip taip:
na gi visai neblogai jums gavosi, sutinku kad sitas variantas neblogas, ar bus patogu naudotis saldituvu???

ten ir vienos ir kitos durys.

gal kelti ji prie lango? ka laimesite? ieinant i virtuve zvolgsnis neuzklius uz saldituvo sieneles ir matysis erdve. dabar zvilgsnis kliuna uz jo ir toks tuneliukas gaunasi, o prie lango atidarant yra siek tiek daugiau vietos kitu asmenu migracijai. tiesiog pasvarstykite

pazistu nemazai draugu su tokia virtuve, tokio plano dar nemaciau, gal todel kad ten su dujine iranga butai?

duju nekilnosi
labai gerai atrodo
QUOTE(eglia @ 2015 11 19, 14:09)
Merginos, labai labai labai durnas klausimas. Ar orkaitei ir kaitlentei pajungti tikrai užtenka vienos rozetės? Radau tokį sakinį: ,,Jeigu įsigijote to paties gamintojo orkaitės ir kaitlentės komplektą, daugeliu atveju jie bus jungiami tarpusavyje ir jiems užteks vieno trifazio elektros maitinimo lizdo."
itariu cia kaip su kompu, buna monitorius pajungiamas prie kompo dezutes, o buna i atskira lizda